Saturday 28. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Smeti, taborišče …

27. november 2007 ob 21:10 | Denis Sarkić |

Tržiški župan in poslanec LDS Borut Sajovic je za Vest spregovoril o iskanju najboljše rešitve za lokacijo odlagališča odpadkov v gorenjskih občinah in odlagališču Tenetiše, o propadanju in obnovi podružnice zloglasnega koncentracijskega taborišča Mathausen pod Ljubeljem ter turistično ponudbo pred tunelom po ukinitvi meje z Avstrijo.

Župan Sajovic o odlagališču odpadkov:

Tržiški Borut o zadevah na Ljubelju:

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 5 x komentirano
  1. xp pravi:

    Jaz bi z Tenetišami rešil zelo hitro. Nekaj tednov jim nebi odvažal smeti. Preprosto. Ko bi se dušili v svoji nesnagi bi pa mogoče pričeli drugače razmišljat.

  2. Janez Kranjski pravi:

    To kar delajo Podobnik, Podlipnikova in SLS-ovi župani v navezavi z nekaj nepremičninskimi mešetarji je kriminal, ki bi se v pravnih državah končal z visokimi denarnimi kaznimi, če ne celo z zaporom.

    Upam, da bo šla Gorenjska do konca. Ne more se nekaj posameznikov delati norca iz več 200.000 ljudi.

  3. oskar pravi:

    Dragi Borut.Vse lepo in prav,toda v današnji št. National Geographic-a so zapisali,da je ohranjanje dediščine v Tržiču,žal izjema ne pravilo.Mestno jedro je max.zanemarjeno in spominja na bosanska mesta,predvsem prebivalci.Imate pa lične table,ki vabijo k vam in osuple turiste,ki jim nasedejo.

  4. Zoki pravi:

    A niso prebivalci Tenetiš že od nekdaj vedeli, da bo pri njih smetišče in so zato dobili cenejše parcele?

  5. BORUT pravi:

    Stanje v mestnem jedru se bo popravilo,kdo in zakaj tam živi je dolga zgodba.Sem pa vesel projektov ,ki niso obljube pač pa dejanja.Obnavljamo dvorano kina,pridobili smo skoraj miljon evrov evropskega denarja za obnovo ulic v mestnem jedru.Do poletja bomo porušili najbolj dotrajani stavbi za Mošenikom, za kar imamo že gradbeno dovoljenje.Številni naši objekti so na razpolago investitorjem,če ste med njimi vabljeni.Mogoče ta trenutek res ni vse v najlepšem redu, je pa perspektiva dobra saj gre za dobro ohranjeno naravno okolje,ki bo adut bodočnosti.Če želite pomagat dobrodošli,hvala pa tudi za Vaše mnenje.Srečno v 2008.

Komentiraj