Saturday 28. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

SDS še melje Lukšiča

27. november 2007 ob 17:41 | Denis Sarkić |

Poslanka SDS Eva Irgl je na današnji novinarski konferenci ponovno obudila t.i. primer Lukšič in po njeno sporno nalogo, ki jo je svojim študentom politologije naložil omenjeni profesor Igor Lukšič s Fakultete za družbene vede v Ljubljani, vsebina naloge pa je močno razburila laično in cerkveno javnost.

Uvodne misli poslanke Irglove:

Poslanka Eva odgovarja na vprašanja:

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 29 x komentirano
  1. heretik pravi:

    Cogito ergo sum!

  2. Rok pravi:

    Res lepa punca.

  3. Rok pravi:

    In pametna.

    Bolj mi je všeč od Majde Potrata, SD.

  4. 008 pravi:

    Kaj pa mislite o Barbari Žgajner Tavševi?

  5. Farad pravi:

    BŽT vsaj meni ne sede, med političarkami, ki se jih splača pogledati, so po mojem Irglova, ona nova ministrica, Kresalova, drugih se ne spomnim, tisti, ki so bolj za chubby variante, preferirajo Pozsončevo, topli bratci Pahorja, Pečeta, pedofili Lahkovnika…

  6. kriptoproletarec pravi:

    In mazohisti Janšo.

  7. Tomaz pravi:

    @ kriptoproletarec LOL :D

  8. Rok pravi:

    Irglova je najlepša, SDS. Pri Zares je pa najlepši Golobič, bodo morali kaj ukreniti glede žensk, ali pa se združiti z LDS, da bo Kresalova dvignila nivo, če ne bo preveč strašljiva. Malo več bi ji lahko dali za jesti, ker je presuha. Oči ima pa lepo mrzlo modre. Za zanetiti iskrice, na nek način.

  9. Tine pravi:

    Opa Sarkič, punca ti pa je dala vetra. Če bi bil malo bolj prijazen do lepotičke, bi mogoče lahko malo vohunil tudi pri njej… Jaz se ne bi branil…

  10. 008 pravi:

    Kaj pa gerontofili?

  11. Farad pravi:

    Oh, za gerontofile jih imaš pa cel kup v SD-ju, Pečanova, Beblerjeva, Potrata, Potrč, Pozsončeva spada tudi v to kategorijo.

  12. inšpektor pravi:

    kaj zdaj to VEST, a nimate konverterja za video da dajete na YouTube. Al ni denarja da daste na Google. Tale youtube nč ne predvaja, čakaš in čakaš……………………dajte kaj zrihtat, drgač pa odstranite te video vsebin če jih človeš še pogledat ne more.

  13. 008 pravi:

    Jaz sem si video z lahkoto ogledal. Nekateri pravite, da je Irglova pametna? Ob vprašanjih se je narejeno nasmihala, hitela z odgovori, ki niso povedali ničesar in v očeh se je videlo, da se tudi spreneveda in laže.

  14. kopitar pravi:

    008 morm rečt da si pravi strokovnjak. Le kje so tebe najdl. Ej zanima me, glede na to da si izjemen videc in da vidiš iz oči prek ekrana, ali je Mario v nedeljo lagal. Men so se nekaj čudne zdele njegove oči.

  15. Rok pravi:

    008, Irglova je zelo ljubka, kadar se malo spreneveda. Kot en cukrček je. V očeh se ji kar bliska politična strast, ko te zapelje čez ideološko ograjco.

  16. lucko pravi:

    Eva pripravljena na novinarski konferenci? Skoraj brez traparij? Sedaj sem pa videl vse…

  17. 007 pravi:

    Jaz pa vidim v njenih očeh nekaj druzga in to je en velik k…c

  18. AceOfSpades pravi:

    Jao, desničarska iracionalna paranoja spet. Pa samo da gonijo svoje v nedogled.Še zdaj se niso naučili, da jim samo škodi. Denis, ta z Mladino je bila dobra. In seveda Irglova takoj vidi povezavo med Mladino in Lukšičem. jao Paranojiki…
    Kr hitro se je končalo po Denisovih vprašanjih. he he

  19. Zaphod Beeblebroox pravi:

    Meni se, podobno iskreno kot se Evi, postavlja vprašanje ali so ljudje v SDS pismeni, vključno z njo. Očitno je spoštovana gosp(odičn)a prešrpricala vse predmete, ki se vsaj malo ukvarjajo z metodologijo, kjer bi se ji razjasnili, poleg raziskovalnih metod in tehnik, tudi predmeti proučevanja ipd. V glavnem, dobro je najprej nekaj vedeti in obvladati ali pa vsaj, poudarjam vsaj, področje, o katerem bo tekla beseda, ampak, glede na to, da je uboga Evica zgolj gimnazijska maturantka, bi ji, recimo, lahko bilo pol oproščeno pa kaj ko ostaja še zmeraj druga polovica nebuloz.

  20. medek pravi:

    Hudičevka je malo lepša verzija Janše. Politična nimfa za napeteže. Specialistka za anallize.

  21. Vest pravi:

    Komentar je bil izbrisan zaradi osebnih žalitev ali ekstremnega idiotizma.

  22. Mark pravi:

    Ni slaba, pa še dobr govori.

  23. Rok pravi:

    @vest: verjetno je bil komentar žaljiv do eve irgl. prav je, da v takih primerih tudi vest poseže po cenzuri.

  24. Rado pravi:

    Namesto dolgih ekspertiz bi na kratko, sočno lahko rekel o Irgeljevi: Kakšna kura!

  25. ervinator pravi:

    Ta zadnje Lukšičevo pojasnilo ne drži. Ni res, da se iz teh podatkov na nič ne da sklepati. To, da so nereprezentativni, je pri vsem skupaj še najmanj od vsega problematično. Pomeni samo to, da sklepov o predmetu raziskave ne projiciramo na celotno Slovenijo. Neprepričljivo je zanikal, da je bila naloga zamišljena kot raziskava. Zbrane podatke je namreč mogoče tudi kdaj kasneje uporabiti, torej možnosti raziskave ni mogoče izključiti. Vprašanje je samo, kakšen je bil v resnici Lukšičev namen. Glede na do sedaj videno, v njegove dobre namene ne verjamem.

  26. nogavička pravi:

    @ervinator, asis ti že pogledov intervju na Vesti z Lukšičem?

  27. konec pravi:

    V SEVERNI KOREJI HOČEJO LUKŠIČA KOT REKTOTJA NJIHOVE UNIVERZE. ZAKAJ NE GRE TJA???

  28. konec pravi:

    Kje so novarji?
    Kje so študenti?’
    Vsi indoktrinirani - in vrednota svobode kje je??

    Eva Irgl lepo povedano.

  29. heretik pravi:

    Hmmm, cenzuran na Vesti! Težko je reči da je moje navdušenje nad poslanko Irglovo manj okusno od vašega sranja po domala vseh vladnih poslancih prejšnji teden… Očitno velja; quid licet Iovi, non licet bovi! Upam da imate mirno vest… lp

Komentiraj