Saturday 28. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Nevrologije še ne bo

27. november 2007 ob 17:03 | Anej Ivanuša |

Zofija Mazej Kukovič je v izjavi za javnost v zvezi z nevrološko kliniko povedala, da so prekinili postopek za nabavo opreme in bodo objavili nov razpis. Selitev nevrologije naj bi se tako zamaknila nekje do poletja. Ob tem je spregovorila tudi o pobudi zdravnikov iz kliničnega oddelka za revmatologijo Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana za odcepitev od UKC.

Izjava Zofije Mazej Kukovič:

Zofija Mazej Kukovič: [Sem] se odločila, da ta postopek prekinemo.

Vprašanja novinarjev:

Zofija Mazej Kukovič: “Gotovo bomo raziskali kje so, je odgovornost za to.”

Anej Ivanuša

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 5 x komentirano
  1. Nevrološke klinike še ne bo — Vest.si pravi:

    […] Ravno sem na svojem rss readerju videl objavo z vest.si. Nevrologije še ne bo — Vest.si […]

  2. Mirjana pravi:

    Sprašujem se predvsem, s kakšno pravico gospa ministrica meni, da ji ni potrebno obrazložiti v čem je problem za nabavo nove opreme. A ljudstvo (plačniki) nima pravice tega izvedeti? Kaj je narobe z razpisi, opremo?….pa ljudje božji, delajo se norca iz nas,.. da mene, vas…in mi komentiramo in se tresemo kdaj bodo naši vrli oblastniki naredili to kar bio že zdavnaj morali.
    Ni mi pa predvsem jasno zakaj smo tako pasivni??. Prepričana sem, da se da dokaj hitro in argumentirano ugotoviti dejansko stanje. Predhodni razpis je vseboval nepravilnosti?, čudno, …pa vendar obstoja tudi skrajšani postopek zaradi izrednih razmer (beri bolniki!) Zbere se ekipa (neutralne civilne stroke, ki jo imamo), naredi se nov razpis, ki bo kontroliran tudi od nje (poleg že znanih), po hitrem postopku se javno izbere najboljšega ponudnika, pritožbe niso možne, saj bo diskusija javna….oprema se naroči, opremi bolnico in ….seveda če je sploh še kaj pejnezev.

  3. Tihi pravi:

    Ali veste čigava teta je nova ministrica za zdravstvo?
    To je teta Janševe zaročenke Urške Bačovnik.
    Sigurno pa je postala ministrica izključno zaradi svojih sposobnosti.

  4. pika pravi:

    kje si dr. arnež….

  5. neja pravi:

    Res ne vem, Mirjana, kaj je z nami, Slovenci, narobe, da vse to prenašamo. Ubogi bolniki in tudi osebje, ki dela v takih razmerah. Za nekatere riti pa nobeni stoli niso dovolj dobri in nobene palače dovolj našopirjene.

Komentiraj