Saturday 28. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Kresalova v Medvodah

26. november 2007 ob 23:53 | Katja Lenart |

Predsednica Liberalne demokracije Slovenije Katarina Kresal je obiskala Medvode. Kot je bilo slišati iz pogovora, so jo zavoljo dobre komunikacije med centralo in občinskim odborom povabili simpatizerji LDS. Kresalova je s 15 obiskovalci spregovorila o nedavnem dogajanju ob izglasovani zaupnici vladi, o inflaciji, predsedniških in parlamentarnih volitvah. Prisotne je zanimala prihodnost LDS pod vodstvom Kresalove, precej časa pa so posvetili tudi razpravi o gospodarstvenikih, ki so se pridružili prenovljeni stranki.

Nejc Jemec

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 10 x komentirano
  1. janiL pravi:

    Izjava prvega t.i. analitika: “večina Slovencev ima nizek IQ, povprečno.”, dobi odgovor prve Katarine LDS: “Absolutno, vaša analiza je povsem korektna.”
    Čeprav na tem izbranme vzorcu zadeva očitno drži, bi pametnjakoviče morda vendarle kdo (morda g. R. Tuva v vestni Znanosti) seznanil s s skrivnostjo Gaussove krivulje…

  2. Sloven'c pravi:

    Katarina je najboljša bejba med politiki

  3. konec pravi:

    Katarina je najboljša bejba med politiki
    Se popolnoma strinjam!

  4. inšpektor pravi:

    boš da bi šli v 4Mačke na vročo čokolado, pa si saj koristnega naredili. Za razvoj (kavarne) ne pa tukaj elektriko kurili.

  5. inšpektor pravi:

    edino fino v prispevku.

    Čevlji od Kresalove, zgleda da ima fetiš na njih in izrazit L pvega zelo INTELIGENTNEGA gosta na srečanju.

  6. Farad pravi:

    Tile kvazintelektualci, ki razglašajo večino Slovencev za imbecile (sebe imajo najbrž za medvoške Stevene Hawkinge), so poden od ljudi, da pa takemu neumnemu in do Slovencev žaljivemu mnenju nekega xy osebka, ki zna baje brati, Kresalova celo prikima, je pa samo dokaz, s kom imamo opravka. Tem prisklednikom se fučka za ljudi, res ne vem, kdo bi jih rad videl na oblasti, no, mogoče njim podobni. Bedneži, res…

  7. Cinik pravi:

    LDS je zakon! Pa Golobič tudi. Kaj šele Lahovnik, pa Rop… pa tudi Sarkić.

    Jest bi že kar zdajle volil za njih, sem zelo nestrpen

  8. ervinator pravi:

    LDS še taca na mestu - še vedno niso ugotovili razloga za svoj poraz. Niso izgubili, ker je Janša obljubljal nebesa, ampak ker so povzročili nevzdržno stanje v Sloveniji (SDS je zgolj nadaljevala njeno pot). Podzavestno pa to vseeno vedo, tudi z besedami to priznavajo (na koncu so skoraj tekmovali, kdo bo bolj), zares racionalno pa samokritike še niso absolvirali.

  9. Za-hec pravi:

    Denis sarkić je po mojem prikriti gay. Zato se zoliko daje v politiko. Kokr jaz vem nima nobene bejbe, samo psa. Pa še ta je moškega spola.

  10. lucko pravi:

    A je ta Kresalova vedno na spidu al kaj. Skace z zgornjim delom telesa naokoli, krili z rokami in govori zaletavo… Po ne vem kolikih mesecih bi jo pa lahko ze pocasi odvadili tega, saj je to njeno zaletavanje tezsko poslusat… Se vidi, da je bila sele N-ta izbira za predsednico…

Komentiraj