Saturday 28. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

“V gluhem prostoru”

14. november 2007 ob 22:49 | Denis Sarkić |

Pravosodni minister Lovro Šturm je komentiral možnost odstopa vlade, ki jo je včeraj ob obisku vlade v Ormožu v svoji izjavi omenil predsednik vlade Janez Janša. Minister Šturm je kritiziral tudi govorice tistih, ki govorijo, da so mediji pod pritiskom in strahovlado aktualne vlade.

Minister Lovro Šturm - 1.del:

Minister Šturm pa je na tokratni novinarski konferenci zelo blestel v svojih odgovorih, povedal je, da ta vlada nima ambicije vladati samo zaradi prestiža in na koncu celo dodal, da bi lahko z novinarji govoril o tej temi še eno uro.

Minister Lovro Šturm - 2.del:

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 21 x komentirano
  1. Mond pravi:

    Šturm pravi, da želijo, da nihče ne deluje prikrito! WTF?!? Malteški vitez himself! Ki je prisegel, da bo storil vse za obrambo Vatikana! Šturm go home!!!

  2. sliva pravi:

    kdo bi si mislil, da jih bo ena boga peticija tako zadela? Pa še nekaj, ugotavljam, da za janšo ministri ponavljajo argumente kot papige.

  3. Neja pravi:

    Denis,

    te je (vas je) prepričal? Tako od srca ste se mu na koncu zasmejali.
    Včasih ne more do konca poslušati vprašanja, govori pa mirno, brez čustvenega naboja v glasu. Opozicija je pač odgovorna za vso situacijo, razmere, ko več ne morejo vladati in vladajoči so tako odgovorni, da ponujajo možnost boljšemu: ” Če je ne boste sprejeli, utihnite, ker smo potem mi najboljši”.
    In novinarji, daj povejte nam že enkrat, katere sile iz ozadja vas hujskajo in silijo, da Evropi lažete o direktivah sedanje vlade. No, saj niste vi krivi za ustvarjanje lažne podobe slovenske vlade v svetu, krivi so, saj veste kdo, tisti iz ozadja, ki vlečejo niti že 60 let. Pa niste žrtev samo vi, novinarji. Žrtev je 70% Slovencev, ki jih je zmanipulirala ta oblastiželna opozicija, ki ji ni za dobro Slovenije, tako kot sedanji koaliciji. Pa kakšnega predsednika ste izvolili! Takšnega, ki razdvaja, ki gre celo na demonstracuje delavcev. O, moj gospod, saj ne ve, kaj dela.
    In nič hudega, če odstopi vlada, saj se lahko v 40 dneh sestavi nova….v času Bajuka se res ni, no, zdaj pred predsedovanjem pa se lahko……..Res, ena sama prava odgovornost in ljubezen do Slovenije.

    Imamo Slovenci samo ušesa, da poslušamo samo besede? Imamo tudi oči in razum, da beremo med vrsticami, spomin, da presojamo ravnanja, senzibilnost, da čutimo odnos do sebe. In intuicijo, dobro mero intuicije, da vemo, kdaj kdo manipulira, išče krivce zunaj sebe tudi za tisto, kar je sam posejal, pritiska na vest ( in na Vest).

    OJOJ 70% Slovencev….? Kaj pa zdaj? Nič ne moremo izgubiti. Čas je najbolj primeren, smo tik pred predsedovanjem. Nihče, ki je preudaren, ne hotel v vlado. Ostali bomo. Levici bomo dali pečat, da je nesposobna in še usta ji bomo zaprli. Ha, ha, ha, to je res dobra strategija, vredna velikega vodje! Saj ste vsi za!!!!! Seveda, Veliki vodja! No, če pa slučajno kaj ne bo šlo po načrtu in bomo mi v opoziciji, nič hudega. Ali res, Veliki vodja? Res, verjemite mi na mojo besedo. Nikoli je ne prelomim. Če bomo v opoziciji, bomo kritizirali, postavljali polena pod noge, namignili novemu nepolitičnemu društvu novinarjev za pomoč in pri krucefiksu, ni vrag, da bomo do volitev čez eno leto uspeli. Saj imamo veliko, nenadkriljivo prakso………

    Vidiš, Denis, to sem slišala, ko sem poslušala tvoj prispevek. Si kaj od tega tudi ti ali si moram sprati ušesa?????

  4. Denis Sarkić pravi:

    Le če jih imaš zapacane z ušesnim maslom, drugače ne…

  5. bojc1 pravi:

    MOND
    a to tud za prisežene partijce in morilce ter njihove politične dediče in sinove (KPS-SDP-ZLSD-SD) trdiš? GO HOME, miško!

  6. bojc1 pravi:

    Neja,
    z opranimi možgani ti tudi dober sluh ne bo pomagal!
    PS kaj je tako slabega v Sloveniji, da se ne bi mogli sami dogovoriti - kje vidiš vladne medije in pritiske na t.i. novinarje, da nas “špecajo/te” v tujini? Si na glavo padla ali namenoma ponavljaš in širiš LAŽI?

  7. 1tastar pravi:

    A so razni delegati in sindikalisti iz EU kar sami od sebe prihajali v SLO? Pa menda ne čitajo slovenskih časopisov. Izjave so vsi dajali v angleščini.

  8. Mirjana pravi:

    ..ni mi jasno a ta gospod je, al pa se samo dela :)

  9. bert pravi:

    Monda pa poznam.

  10. Fonzi pravi:

    Jaz tudi - je mlajši brat od škisa…. ;-)

  11. BOTA pravi:

    Spoštovani g. minister Lovro Šturm.

    Nikakor se ne morem strinjati z vašo izjavo, da edino aktualna vlada lahko uspešno predseduje Evropski zvezi. Kakor tudi ne z vašimi namigovanji, da je edina zmožna predsedovati.
    Aktualna vlada je edina, ki je domnevno pripravljena na predsedovanje, saj se na to, skupaj z celim državnim aparatom, pripravlja že skoraj cel svoj mandat. Domnevna pripravljenost, pa še ni garant za uspešnost pri predsedovanju.

    Namerno pravim domnevna pripravljenost, saj je spričo zelo slabih medsebojnih odnosov v posameznih resorjih, kjer uradna poročila ponavadi niso odraz realnega stanja, tudi ta lahko zelo vprašljiva.

  12. Simonitius pravi:

    vest.si je zelo objektiven medij……hahah…..samo to, da imajo logo psa, ki mu je ime Janša že pove svoje…

    btw: Denis, doživljaš glede tega kakšen pritisk s strani vlade??

  13. Ajvar je ta pravi:

    Zaradi omembe tega psa je novinarka Vala 202 bila odpuščena.

  14. Simonitius pravi:

    In prav je tako! Noben priseben človek, kaj šele novinar ne bo iz lastnega dostojanstva, kaj šele profesionalne drže enačil predsednika vlade z psom!! Neglede na barve in ideologijo. Očitno majo prav, ko govorijo, da je lahka vsak luzer novinar.

  15. Neja pravi:

    Simunitius,

    morda ga ti enačiš, ker tako misliš. Denis pa je že velikokrat povedal, JJ ni edini Janša, in da je mislil na čebelarja.

  16. Neja pravi:

    P.S.: Sicer pa naj bi bili tu komentarji o Šturmu in ne o Denisu.

  17. Simonitius pravi:

    pss: O, šit!! Sm mislu, de je to ena imed tistih razprav, ko nam dajo temo, pol pa se brezumno začnemo zmerjat z komunajzarji in klerofašisti neoziraje na vsebino. Sory!
    Možnosti sta samo dve:
    - sm na narobe strani
    - dvignal se je nivo razprave

    psss: Šturm, vzel si mi besede z jezika!!

  18. Denis Sarkić pravi:

    Eni imajo še vedno zapacana ušesa in oprane možgane, zato se ne bom več ponavljal glede izbire imena za mojega psa! Hvala Neja.

  19. Simonitius pravi:

    sory Denis, upam de mi oprostiš, ker imam “oprane” možgane in mi ob imenu Janša ne švrkne pred moja zapacana ušesa in oči čebelar ampak predsednik vlade. Ampak se vsaj tolažim, da večina ljudi ne pomisli na predsednika vlade.

  20. Ajvar je ta pravi:

    Simonitius, se delaš neumnega, če te stisnejo v kot? Ali si zgolj tako “opran” in “ožet”?

    Nataša Štefe, novinarka, ki so ji prekinili pogodbo, “ker da je povedala, da je premier Janša pes” oz. po tvoje enačila predsednika vlade s psom ni tega nikoli storila.

    Izjava, zaradi katere je letela iz službe ona, za njo pa še odgovorni urednik Štular, je bila ta:
    “Svet je globalna vas, tudi ali predvsem zaradi svetovnega spleta. Na njem imate pač ves svet na dlani, pravzaprav na ekranu. Svet je ne ekranu tudi na portalu Google Earth, gre za priljubljen Googlov spletni zemljevid www.google.com in za vsaj enega poslanca je jasno, da ima to stran med priljubljenimi. Ta poslanec je Plemeniti in sprašuje zunanjega ministra, ki ni Plemeniti, je pa zaseden, še osrednjega slovenskega časopisa nima časa brati, pa čeprav piše zanj, in sprašuje ta Plemeniti Zasedenega, kako to, da je na zemljevidu Google Earth Nova Gorica v Italiji.
    Ja, ob takihle poslanskih vprašanjih je pa več kot jasno, da prihaja poletje. Še dobro, da gredo poslanci na dopust po 13. juliju.
    Da ne bo še kdo spraševal, zakaj je prvi zadetek na iskalni pojem Janša na portalu You Tube iz pasjega sveta. Če ne verjamete, pa preverite.

    Še dobro, da pritiski s strani vlade ne obstajajo?

  21. Denis Sarkić pravi:

    Hvala ti, Ajvar je ta za prepis, tisti, ki še vedno ne verjamete v napisano, pa si poslušajte prvi posnetek še tukaj http://www.vest.si/2007/07/05/nas-jansa-je-kriv/ in šele potem začnite noreti naprej s komentarji!!!

Komentiraj