Saturday 28. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

SNS o Mateju

12. november 2007 ob 18:28 | Anej Ivanuša |

SNS ne bo podprla interpelacije proti ministru za notranje zadeve Dragutinu Mateju, če bo vsebina interpelacije ostala enaka. Zmago Jelinčič Plemeniti in Sašo Peče sta povedala, da SNS moti predvsem točka, ki govori, da policija v primeru Stojan ni opravila svojega dela korektno.

Zmago Jelinčič: “Slovenska nacionalna stranka nikol ni bla všečna nobeni oblasti.”

Anej Ivanuša

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 7 x komentirano
  1. ervinator pravi:

    Kolikor se spomnim, se prav nobena obsodba Jelinčiča ni pokazala za politično ali konstrukt. Jelinčičeva dejanja so slovenskemu parlamentu in narodu v sramoto. Zaporna kazen je bila kvečjemu prekratka.

  2. Danilo S. Potnik pravi:

    Jelinčič je človek za katerega ne veljajo pravila in zakoni.

  3. 1tastar pravi:

    Marko Crnkovič je Mateja lepo opisal, da je bil njegov otrok po rojstvu čisto njemu podoben.

  4. Dr.Mate pravi:

    Daj no daj, ervinator! Nisi poslušal soočenj? Jelinčičeve obsodbe so bile vse politične. Zato pa; dol s policijo, dol s sodišči, ki so samo agenti ZLSD!

  5. yanker pravi:

    Jelinčič je slovenski James Bond!

  6. 007 pravi:

    In to zaradi tebe agent Udbe. Vsi ostali so še sprejemljivi. Če bi hoteli v vlado, moraš samo odstopiti ter vodilno mesto prepustili komu drugemu, recimo Barbari, potlej boste pa res nevarni za sestavo vlade. Dokler boš pa ti svinjal po Sloveniji, do takrat pa s tem projektom ne bo nič. Na žalost je pa resnica: vedno boš v parlamentu pri državnih jaslih!!!!!!

  7. Drago pravi:

    Zdaj pa vendarle enkrat, z veseljem, pritrjujem @ervinatorju. Vse obsodbe zoper Jelinčiča so bile iz klasičnega kriminala, nobena ni bila politična, kot sam razlaga. Na Dobu je bil, bravo Ervinator, prekratko in sicer zaradi vlomov in pomoči pri tem!!!
    Interpelacija Matu je na mestu, naredil je preveč napak, prevečkrat je objektivno odgovoren, vendar sem mnenja, da čas ni pravi za interpelacijo. Pred predsedovanje EU. Zato je ne podpiram!
    Jelinčič bi jo podpiral samo v enem primeru.Če bi “pihal” v času Mateja, na cesti mislim. Kot je pri Bohincu! Jelinčič zacvili, ko se mu stopi na rep, drugače je dvoličnež. Se strinjam z 007. Barbari bi moral prepustiti stranko. Takrat bi jo volili tudi malo pametnejši, za razliko od preteklosti.

Komentiraj