Saturday 28. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Žerjav o DARSU

25. oktober 2007 ob 22:16 | Črt Butul |

Ministra Radovana Žerjava smo prosili za podrobnosti glede odstavitve uprave DARSa. Povprašali smo ga tudi o tem, zakaj ni bil odstavljen tisti, ki je bil razglašen za krivca, da na Slovenskih cestah ni poskrbljeno za zadostno varnost. Povedal nam je tudi nekaj o gradnji drugega tira in še marsikaj zanimivega.

Črt Butul

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 1 komentar
  1. Drago pravi:

    Zanimivo! Na vprašanje novinarja Črta, naj minister navedene VSAJ EN razlog za zamenjavo uprave Darsa, Žerjav odgovori, da so zamenjave potrebne in zopet ponovi kot že nekajkrat do sedaj, da ta uprava ne more normalno funkcionirati pod takim pritiskom javnosti!? Nobenega drugega vzroka?? Kaj je pritisk javnosti?Opozicija, novinarji, strokovnjaki, kdo? Ja, težko je menjati SVOJE, še težje pa navesti VZROKE za to. Tak način bo izgleda postal vsakdanji. Tudi premier je že uporabil razlago ob zamenjavi svojega ministra, da ga odstavlja ZARADI pritiska javnosti.In zaradi ničesar drugega. Kdo to verjame? Se res ne da bolj transparentno: naredil je napako, tako in tako, zato ga odstavljam. Vsi vemo zakaj,samo minister ne ve?!
    Hojs ostane član uprave, ker ni odgovoren za varnost! Na spletni strani je sicer navedeno, da je odgovoren, vendar pa ni…. ker je odgovoren Peklaj! Preprosta razlaga!!!
    Nemec bo naredil renesanso na Darsu (bravo Črt). Je magister, vodja, finančnik je gradbenik. Vse bo rešeno. Strankarske pobude, naj ne menja vodstvo Darsa, ker bi se še bolj zamujalo pri dokončanju cestnega križa, je minister vzel na znanje… Zanima me, iz katere stranke je novo vodstvo? Res to ne vem! Naj kdo odgovori!
    Odstranitev, oz. zamenjava zaradi pritiska javnosti? Gospod Janša, ali ni tudi Mate pod pritiskom javnosti???!

Komentiraj