Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Zmagovalci/poraženci

22. oktober 2007 ob 21:54 | Denis Sarkić |

Po prvem krogu nedeljskih predsedniških volitev je Vestna kamera v predverju velike dvorane Državnega zbora lovila poslance in ministre ter jim zastavila vprašanje - Kdo je po njihovo pravi zmagovalec in poraženec v prvem krogu predsedniških volitev? Prav tako so seveda sledila še podvprašanja o kakšni drugi temi.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 8 x komentirano
  1. vijolca pravi:

    Jaz pa komaj čakam možnost e-volitev!

  2. ziga pravi:

    Jaz tudi.

    Potem nam ne bo treba več pošiljati glasovnic v tujino, ampak bomo lahko volitve priredili v svojo korist kar doma z nekaj miškinimi kliki!

    Živel FDV in Estonija!!!

  3. ervinator pravi:

    Zanimivi odgovori. Seveda so poraženci tisti, ki so dobili manj, kot so pričakovali in se niso uvrstili v drugi krog. Peterle in Türk pa nista poraženca, saj gresta naprej. Poraženci so tudi izvajalci javno mnjenskih anket, ki so slabo merili. Zmagovalec je ljudstvo, ki je izbralo dva dobra kandidata, in se nam obeta zanimiv spopad.

  4. Ipse Dixit pravi:

    ervinator, 12. oktober, 2007 ob 16:57: “Brez skrbi, Peterle bo izvoljen že v prvem krogu, z ali brez upoštevanja 5.000 glasov po pošti.”

  5. Drago pravi:

    Ervinator: ponujal si stave za 1000 evrov, kako je s tem?

  6. lucko pravi:

    @Drago:
    Mail ki ga je dal kot kontakt za stavo ni deloval. Presenecen?

  7. Drago pravi:

    @lucko: nisem presenečen! Sem pa presenečen, ko je Türk kar naenkrat postal dober kandidat, zmagalo je ljudstvo…. Počakajmo še kakih 10 dni, pa boš videl… takrat, ko se bo postavljala pika na i.

  8. ervinator pravi:

    Drago, stavo sem resno ponudil, a je nihče ni sprejel. En kandidat se je pritoževal, da moj elektronski naslov ni pravi (ko sem pojasnil, da na koncu naslova ne sme napisati pike, ni več poskusil, svojega naslova pa ni sporočil). Nihče, stave nihče ni sprejel, nihče si ni upal, vsi ste se usrali. No, dobra stran tega je, da vam je sedaj toplo. ;)

Komentiraj