Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Kruh ministra Viranta

22. oktober 2007 ob 20:58 | Denis Sarkić |

Na Vestno vprašanje o konzumiranju starega kruha je danes “naletel” tudi minister za javno upravo Gregor Virant.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 5 x komentirano
  1. JBTPTKŠNKZDRVJ pravi:

    Se mi ga ne ljubi poslušat !…zanima me le,kaj je ali pa ni ukrepal v zvezi z kriminalnimi pooblaščenci-birokrati na ZZZS -ter,ali je že odgovoril na spletno stran “SENCAZZZS” in zakaj ne ?…

  2. G7 pravi:

    Res je fletno pri nas, pa naj reče kdo karkoli hoče. Ministri kar prekipevajo od gospodinjskih nasvetov! Mogoče še kakšen minister prispeva recepturo za Ajvar? Minister Mate mogoče?

  3. Minister Mate pravi:

    Ministrstvo za notranje zadeve dela za dobro državljanov, zato zgornje želje po receptu za ajvar seveda nismo mogli ignorirati. Zadevo, ki sicer bolj spada v domeno ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, sem kljub v skladu z zakonskimi pooblastili natančno preučil in prišel do naslednje ugotovitve: Za dober ajvar potrebujemo:

    3 kg rdeče paprike
    3 velike čebule
    6 strokov česna

    2 dl kisa
    2 dl vode
    2 žlici soli
    2 žlici sladkorja

    1/2 l gorčice
    2 dl olja

    Papriko, čebulo in česen očistimo in narežemo. Kis, vodo, sol in sladkor zavremo v velikem loncu in v tem kuhamo papriko, čebulo in česen do mehkega. Potem vse skupaj zmeljemo v multipraktiku in dodamo gorčico in olje. Nato nadevamo v kozarce za vlaganje in zapremo.

    Z odličnimi pozdravi, D. Mate, l.r.

  4. pupika pravi:

    Denis Sarkić je premalo inteligenten za raziskovalno novinarstvo, da bi kakšni od večjih zgodb lahko prikazal pravo ozadje. Niti mu to ni uspelo pri Strojanih, niti mu to ne uspeva pri kruhu.

    Pravi odgovor na ozadje JJ-jeve izjave je dala presenetljivo celo novinarka Dnevnika Tatjana Pihlar v članku http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/276785/ .

    In zato, dragi gledalci in bralci vest.si, je Denis Sarkič primeren samo za vlogo družbenega politično delavca (beri agitatorja) ene politične opcije.

  5. Denis Sarkić pravi:

    Ne, nisem premalo pameten, le premalo časa imam, da bi pisal članke kot je tale… video pa bi bil dolg več kot pol ure, en pek, drugi pek, tretji pek, 1,2,3,4,5 trgovcev, plus še kakšen ekonomist, kmet na kakšni kurji farmi, prodajalka na oddelku za kruh, kupci (različnega) kruha - potrošniki, stare mamce, ki ga delajo še vedno doma, kakšen župnik, in še bi se našlo, toliko izjav ljudi pa jaz ne spravim v polurni prispevek! Bi znal/a ti, pupika?

Komentiraj