Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Med študenti

17. oktober 2007 ob 0:01 | Nejc Jemec |

V okviru Študentske arene na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani je Mladina organizirala okroglo mizo s predsedniškimi kandidati. Med napovedanimi gosti so bili Mitja Gaspari, Elena Pečarič, Lojze Peterle in Danilo Türk, pridružil pa se jim je še, sicer nenajavljeni, Darko Krajnc. Okroglo mizo je vodil novinar Mladine Peter Petrovčič.

Prihod v “predavalnico Svarog”, kot se prostor imenuje v času Študentske arene.

Kandidati so med drugim govorili tudi o prepričevanju študentov.

Lojze Peterle: “Lojze Peterle bi vas rad prepričal z Lojzetom Peterletom.”

Kandidati o pritiskih na medije.

Elena Pečarič: “Nekateri se ne pustijo kuptiti, žal pa mnogi se prodajajo po nizki ceni.”

Nejc Jemec

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 9 x komentirano
  1. markopigac pravi:

    Pri nas je soočenje ostalo bolj v spominu:

    http://www.pigac.si/2007/10/16/soocenje-predsedniskih-kandidatov-na-ekonomsko-poslovni-fakulteti-v-mariboru-v-znamenju-besednega-dvoboja-med-darkom-krajncem-in-zmagom-jelincicem/

  2. mars pravi:

    Žalostno, da se štajerskim študentom na mariborski ekonomsko-poslovni fakulteti predstavijo le trije kandidati (g.Gaspari, g.Plemeniti,g.Krajnc), medtem, ko si za ljubljanske vzamejo čas skoraj vsi. Ni kej lep odnos do prebivalstva.
    lp

  3. lucko pravi:

    Mars, je razlika med fakulteto in univerzo. Pa malo poglej seznam aktivnosti kandidatov. Na vsako povabilo se zaradi fizike ne morejo odzvati. Mi je zal, ce si zaradi tega uzaljen, ampak ce se ne uskladite z stabom pac je tako(ne vem ali ste se poizkusali ali ne)… Zadnji teden je guzva… Recimo televizije datume dolocijo mesec vnaprej… Udelezba bi lahko bila cisto drugacna, ce bi imeli stvar danes, jutri, pojutrisnem ali pa pred 10 dnevi…

    Pomoje lahko organizatorji soocenj na vesti lahko povejo kako tezko je najti skupni termin…

  4. monika pravi:

    Ne razumem tega: ali to, da prideš čim prej do diplome, pomeni, da si absolviral temeljito študijski program in si odličen študent? Verjetno je tako: ni važno, če si dober, važen je, da imaš pildek in potem z njim mahaš naokrog.

  5. lucko pravi:

    Sem si ogledal soocenje, ki se reklamira v komentarjih. Za moje pojme je to kaznivo dejanje ne soocenje. Da katastrofo od vodenja tega soocenja ne omenim. Cisto zastopim, ce kdo namerno ni prisel na soocenje, saj je vse skupaj hujse kot Piramida. Sramota za organizatorje, da so to dopustili in sramota za gledalce, da to podpirajo, sramota za fakulteto pritegne taksne studente.

  6. N. pravi:

    Največja sramota je, da niso povabila prvega predsednika ŠOS zraven in so ga namerno izključili. Kaka bedna fora tale medio-kratia.

  7. prijatelj46 pravi:

    petrovčiču:

    Kako to, da na rdeči Vesti ne omenijo, da je stopila v MLADINO močna zamejska rdeča mafija.
    Kako to , da se o tem nič ne govori v slovenskih časopisih.
    Rdeča zamejska mafija je imela svoj center v Trstu do leta 1991 in potem se nekaj let skrila in zadnje čase se je ponovno pokazala v Gorici.
    To mafijsko združenje (skrito vezano prej na KPJ) je ogromno “nećisto” zaslužilo v povojnem času na račun slovenske manjšine (v resnici pa je ostal denar samo pri najbolj “zvestih”).
    Stvar ni žalostna ampak obupna

  8. markopigac pravi:

    lucko - ce ti pravis, da se tisto soocenje reklamira.. Zame definicija reklame ne pomeni isto prikazu realnega stanja.

  9. lucko pravi:

    Reklamiras ga ti, saj si dal link do njega. Ce ne ga nebi niti videl. Se strinjava? In ce to ni definicija reklame ne vem kaj je… Sem se pa naucil, da so ocitno studentje, ki so prisli zelo nekulturni, kdor je vodil soocenje ni uspel predvideti vedno predvidljivega Jelincica, da bo nespodoben in da fakulteta ni zahtevala ali poskrbela, da se organizira soocenje brez krsenja zakonov in ustave, kar je zalostno za tako ustanovo. Sej kot pravnik sem presenecen, da ne obsojas njegovih dejanj na svojem blogu ampak njegova dejanja razsirjas po spletu brez kritike. Realno stanje gor ali dol. Dajes mu vsaj tiho podporo, pa ceprav le drzis vreco.

Komentiraj