Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Piranska PP modrina

25. september 2007 ob 21:53 | Črt Butul |

V naši največji turistični občini Piran so uradno odprli novo stavbo Policijske postaje. Piranski policisti so se iz 200 kvadratnih metrov prostorov, ob starih piranskih skladiščih soli, preselili v Lucijo. Če smo natančni, v industrijsko cono na Liminjanski 116, kjer so na 3000 kvadratnih metrih, sedaj v sodobnih in razkošnih prostorih, pripravljeni na nove izzive.

Na otvoritvi smo opazili nekaj znanih obrazov, med njimi je bil tudi generalni direktor policije, Jože Romšek, poslanec SD Marko Pavliha, tam je bil piranski župan Tomaž Gantar, številni policijski “šefi”, med njimi tudi skoraj vsi bivši piranski komandirji, sameval pa je stol z napisom “Dragutin Mate“.

Prispevek s prireditve:

Govor Iztoka Jakomina, direktorja PU Koper:

Govor Jožeta Romška, generalnega direktorja policije:

Govor Tomaža Gantarja, župana občine Piran:

Govor Roberta Zonte, komandirja PP Piran:

Črt Butul

P.S.:

Dne 27. 9. 2007 me je ob 11.38 poklicala PR PU Koper, Anita Leskovec in me prosila, če bi lahko popravil sporočilo iz otvoritve PP Piran, češ da stol za ministra ni bil prazen, saj ministra ni bilo v Piranu, ker je bil službeno zadržan in bojda tega stola tam sploh ni bilo. V vabilu, kjer je tudi zanimiv datum, ko naj bi odprli PP Piran, je bil minister Mate naveden kot tisti, ki bo prerezal trak, zato smo ga v Piranu upravičeno pričakovali. Ne le mi. Nihče ga ni opravičil in ne sporočil, da ga na prireditvi ne bo. Predvidevali smo, da je bil stol zanj pripravljen. Kje je ta stol dejansko bil in ali so ga iz prostora prireditve odmaknili, v mojem prispevku ne navajam.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 5 x komentirano
  1. doajen pravi:

    gledam prvi posnetek ..time coda 00:27 …dama med Gantarjem in Pavliho… lajdra v roza beli opravi, bodoča direktorica občinske uprave mesta Piran? Matr…folku se kisajo možgani. V kakšni družbi živim…

  2. 1tastar pravi:

    Bomo pa na meji nasrali še in še lusuznih policijskih postaj. Bodo Hrvati videli, da smo policijska država.

  3. anonimni pravi:

    Poslušajte tega Romška. Pa ta človek je čisto brez hrbtenice. Živi v pravljicah. Sram me je. Mate se je pred časom hvalil, da če on Romšku ne podpiše naloga, še do Domžal ne bo prišel. Zato pa je vse v kur…poglejte kaj dela Policija v Ambrusu.

  4. 1tastar pravi:

    V Ambrusu si upajo, ker si Strojani ne upajo obačunati z njimi vpričo nekaj desetin novinarjev. Kje na samem pa se policaji ustrašijo za svoje plave riti.

  5. pijano pravi:

    Čestitam za novo policijsko postajo Samo da ni bilo farjev zraven s kakšnim žegnjanjem

Komentiraj