Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Ga-Ga zabaval SD

24. september 2007 ob 16:15 | Denis Sarkić |

Kot smo obljubili, žal z zamudo, vam v tem prispevku ponujamo reportažo s shoda stranke SD v Hali Tivoli. Izbirate lahko med političnim govorom predsednika stranke Boruta Pahorja ali politično satiro Radia Ga-Ga s Sašom Hribarjem na čelu. Čeprav gre nekaterim v nos, da so na strankarski shod Hribar & co. pripeljali tudi “Janeza Drnovška” (v resnici Marjana Šarca), ki je nagovoril zbrane in jih pri tem dodobra nasmejal, se drugim, ki razumejo satiro, to ne zdi nič nenavadnega. Vemo, da se bodo mnenja o tem v vaših komentarjih kresala, zato vas le pozivamo, da se držite teme in ne žalite druge.

Govor prvaka Boruta Pahorja:

Reportaža s shoda SD:

Radio Ga-Ga zabava množico:

Denis Sarkić

P.S. Za tiste, ki jim gre na živce, da bi gledali dolge posnetke, si lahko zabavni del z Radio Ga-Ga ogledate v dveh delih.

Prvi del z Marjanom Šarcem:

Drugi del z Tilnom Artačem:

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 13 x komentirano
  1. pijano pravi:

    Bilo je lepo, vse v mejah normale S D zmaga je naša .

  2. marjeto pravi:

    sam, sarkič bi lahko malo več snemal na oder,
    da bi vsaj videl nastopajoče glasbenike.

  3. 1tastar pravi:

    Ga-ga; v stilu!

  4. anton pravi:

    Hja, zelo zanimivo. Optimizem je vrlina, samovšečnost pa ni.

    Sarkic, si pa seznil posnetek vsaj dvakrat. Moral bi snemat Cvikla, ko je “Drnovsek” povedal par besed o ex-lds-u. In drugic, ko je Pahor rekel, da pozdravlja vse tiste, ki se bodo clani SD. S tem je povedal veliko, vec kot je najbrz hotel. Ocitno ni pozabil vseh grenkih besed na njegov racun, ko je bil LDS mocna stranka on pa barbika. Obakrat bi bilo dobro videti grenak cviklast nasmešek. Ex LDS-sovci so za Pahorja zanimivi toliko casa, dokler bodo s sabo nosili del podpore bivse stranke.

    Saj res , kje je bil pa Rop?

  5. Joško pravi:

    Sarkić, ti si posnel še največ, pa vse iz roke! Na začetku te pa sploh nisem videl.

    Pa se vidimo.

  6. ervinator pravi:

    Pahor poziva k splošni mobilizaciji vseh razpoložljivih sil in zatem to še obljubi. Prav tako napove, da bodo v stranki vzpostavili poveljniške verige … Pa mu ja ni govora napisala vojaška oseba, morda kak bivši vosovec?

    Kumer, Cvikl, Juri in Lavtežarjeva so učinkovita protireklama stranki. Predin ni bil zabaven, a tovariši in tovarišice so se mu želeli smejati. No, vsaj zaspali niso. Ali res niso?

    Hribar ni bil v elementu - morda zato, ker je imel preveč vnaprej pripravljeno, in je premalo improviziral. Šarec je blestel. Zabaven je bil tudi drugi imitator v kakiriranju Pahorjevih praznih parol ter Ruplovega intelektualizma. Zanimivo, da je bilo gledalcem težko najprej desno roko dvigniti. :)

  7. Denis Sarkić pravi:

    @ anton

    Na žalost. Moral bi imeti dve kameri, pa bi bilo bolje. Rop je v ZDA na nekem seminarju, sicer pa je bil tam, a ga nisi slišal, da je hotel nekaj povedati.

  8. Joco pravi:

    Haha, Erjavec je bil hud.

  9. A-Dee-Jay pravi:

    Al pa Werner….:))))))

  10. markopigac pravi:

    Denis, zahteve so taksne, da bos moral naslednjic biti na kakem dogodku s celo produkcijo. Si ze razmisljal o nakupu reportaznega avta od RTV-ja? :)

  11. Marko pravi:

    Sproščena SD? Pogrešal sem show z dr.Turkom a la TV Paprika s kakšno blondinko in misico.Ali vsaj skuhal bi nekaj lahko na odru.SD je očitno stranka uživačev. Radio Ga-ga pa je the best! A bolje funkcionira po radiu in daleč od strank. Pa še zadnje vprašanje; kako se je odnesel Pahorjev make up ob solzah smejanja?

  12. Arh pravi:

    @Marko

    Ja, ali pa če bi vsaj na orglice kdo znal igrat ;).

  13. SP pravi:

    Jep.

Komentiraj