Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Vstala država

16. september 2007 ob 16:21 | Črt Butul |

Ob obletnici priključitve Primorske Sloveniji se je odvila državna prireditev “Vstala Primorska si v novo življenje” v brkinskih Tatrah. Na prireditvi se je prikazalo kar nekaj zanimivih obrazov, lepo pa je bilo videti bivšega predsednika Milana Kučana in sedanjega predsednika vlade Janeza Janšo v isti (prvi) vrsti.

Za komentar o nekoliko pomlajenem programu prireditve smo povprašali predsednico LDS, Katarino Kresal, bivšega predsednika države Kučana, bivšo izolsko županjo in članico SD, Bredo Pečan, kandidata za predsednika države Mitjo Gasparija in Lojzeta Peterleta ter kandidatko Eleno Pečarič.

Reportaža s prireditve:

Govor Dimitrija Rupla:

Črt Butul

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 10 x komentirano
  1. 1tastar pravi:

    Drnovšek pa kar vztraja v odsotnosti.

  2. dahvor pravi:

    …če bi še cela njegova generacija in starejše in eni te isti in prijatelji in sodelavci še stopili v modro odsotnost … bi nastopili novi časi -časi, kakšne že nepismenosti, aja funkcionalne, bi se končali …
    Gospod Drnovšek ima edini malo Vesti.

  3. dahvor pravi:

    jaz sigurno tudi ne bi šel, tudi, če bi lahko šel, bi raje šel tačas v Lipico jahat, če so Konji že siti, če niso zaradi lakote pocrkali in pohlepa … hlapci so vsi na zababvi…že dolgo, pa seveda, če golfa ne nabijajo, duhovni invalidi.

  4. dahvor pravi:

    …pa s tem, ko bi jahanje kupu, bi z karto vsaj za par kil sena poskrbu … če se elita zabava, bi mogoče Konji manj stradali, kot pa če dela.

  5. domen pravi:

    Rupel: »Dame in gospodje, kolegice in kolegi …«, nič spoštovani tigrovci, tovarišice partizanke in tovariši partizani. Z damami in gospodi bi bila meja z Italijo še vedno pri Logatcu, Rupel, JJ & co pa bi na ljubljanskem stadionu slavili npr. nakup Metinega prvega klobuka in obletnico srečanja JJ in Urške …

  6. cro_hot pravi:

    Vsaj en lep insert.ko vidimo, kako Vasko in Zorn dobesedno žreta.

  7. moya pravi:

    hahahah,,,…na koncu je res zanimivo videt,..kako se baseta Zorn in Simoniti. Brez kulture ;-))

  8. Rob pravi:

    pač uživata zadnje momente zastonj hrane,ker čez 1 leto…..

  9. tomaž pravi:

    Čestitke za režijo proslave, ki je bila pravo nasprotje režije proslave v N.Gorici ob 50letnici, ko je namesto petja partizanskih pesmi igrala filharmonija. Govor je bil prazen. Čestike Brkincem.

  10. Črt Butul pravi:

    @tomaž
    Čestitke Katji Pegan za režijo.

Komentiraj