Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Resnično goli Franci

15. september 2007 ob 22:35 | Denis Sarkić |

Po samorazkritju “volilnega štaba” Arturja Šterna so se pojavile v javnosti hude kritike, češ, kaj se pa ti fantje gredo, ali jih ni sram, pa vse do tega, da so nekateri ljudje začeli na glas razmišljati celo o tem, kako bi Arturja, Francija Keka in njegovo ekipo morali preganjati po sodni poti zaradi “nategovanja” državljanov. No, Keka je naša Vestna kamera zasačila, ko je korakal mimo naše “pivske postaje Reformator” na Trubarjevi ulici v Ljubljani in mu na hitro zastavila nekaj naših “klasičnih” vprašanj, Franci pa je odgovoril tudi na obtožbe.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 65 x komentirano
  1. jost pravi:

    dost kul intervjujček… se je marskej razjasnilo.

  2. banda pravi:

    Gospod Kek če vas tako moti da kandirajo vsi povprek, potem ne razumete demokracije. Če vas moti, da obrazci niso poimensko navedeni, predlagajte spremembo zakona. Saj veste, kako to gre. Pa še nekaj, gola resnica je, da se ne morete sprenevedati o svoji politični funkciji. Ste predsednik politične stranke.

  3. L pravi:

    Lahko bi vprašal kdaj bo to na TV oz. DVD?

  4. O)#(R pravi:

    Prepričljiv naključen prihod po Trubarjevi. Enkrat igralec, vedno igralec.

  5. roknrol pravi:

    dve pive na začetku posnetka. elementary, my dear watson.

  6. Denis Sarkić pravi:

    Zraven mene - beri desno od mene je sedel moj prijatelj Mehle, kitarist Carine & pisec na Dnevniku, ki je tudi plačal moje pivo… Samo toliko za Sherlocka… da ne bi mislil, da sem jaz kaj fejkal. Imam pričo, da je Kek uletel po naključju!

  7. Denis Sarkić pravi:

    Ker naj še enkrat ponovim za širše bralstvo - Vest je vedela za njihovo potegavščino, ni pa sodelovala pri projektu več kot samo toliko, da smo delali navadne novinarske prispevke, kot vso ostali mediji. Šit hepns, če mislite da je blo drugače…

  8. top_lista_fašista pravi:

    Kaj imamo skupnega tile tipi ?

    Mićo Mrkaić, Popovič, Franci Kek, Igor Bavčar, Matjaž Gantar
    Štern for Pre’z'ident, Jože Dežman ….

    Vsi so več ali manj srednjih let.
    Vsi so več ali manj dobro situirani.
    Vsi so več ali manj končali kakšno fakulteto.
    Vsi so vedno več ortodoksni desničarji ali “fašisti” po domače…..

    Ne verjamete ?
    Boste še videli…

  9. banda pravi:

    Ali smo pozabili, da je dr. Artur Štern zbiral podpise za Aktivno Slovenijo že na zadnjih parlamentarnih volitvah? http://www.aktivnaslovenija.si/index.php?id=626&refid=603 Pravtako s kitaro v roki.

  10. banda pravi:

    Kmet! Bile so občinske volitve.

  11. nada pravi:

    Jaz pa mislim, da ste ustvarjalci “svet” hudo zgrešili.Preimenujte se raje v “izmečki.com”.

  12. 1tastar pravi:

    Ne gre.
    izmecki.com ali pa
    izmechki.com

  13. dahvor pravi:

    a si mislu…excrement - iz riti …offal, refuse, scraps - odpadki …scum of ssociety, riffraff -ljudski… pol lahko tudi si. ali pa com. daš…se mi zdi, nisem probal.

  14. Anej pravi:

    Konec koncev izgleda da je bil ves projekt ustvarjen z namenom promovirati …Aktivno Slovenijo. Žal, če bi malo premislili bi ugotovili da se na tak način, se pravi zavajati ljudi, ne gre dobro izmazati vsaj ne v Sloveniji kjer sosed ne zaupa svojemu sosedu torej s tem označena nezaupljivost!

  15. N. pravi:

    Denis, pa kaka potegavščina prosim. Potegavščina bi bila, če bi to rekel nekdo, ki ima 20% odstopil pa bi dan pred prvim krogom. Tole, kar so počeli pa tele fantje, je pa kar nekaj. Abotne šale, slabi glumci. Aja, verjetno si moral spiti dva piva, da si imel kamero prižgano, če slučajno pride mimo kdo, ki je zanimiv. Me zanima kaj boste počeli z ASom na naslednjih parlamentarnih volitvah…

  16. Johnny pravi:

    Ne razumem kaj vleče Francija Keka v politiko. Meni deluje popolnoma apolitično. Mogoče je pa ravno to kvaliteta z katero poskuša prepričat sproščene slovence.

    PS: Tole deluje dogovorjeno. Denis ga pije v gostilni z vklučeno kamero ko pride mimo Kek, ki je pripravljen na 8 minuten intervju. In to ravno v teh dneh ko je medijsko zanimiv.

  17. Denis Sarkić pravi:

    Še enkrat, ko sem na daleč zagledal Keka, ki hodi po Trubarjevi, sem vključil kamero in ga zaustavil. Če mislite, da spim in moja kamera počiva, ko kaj spijem - se presneto motite, še posebej, če ste politik!!!

  18. crocks pravi:

    Kek je zopet pokazal da ni sposoben se iti nekega resnega politika, saj se je on in njegova ekipa s tem projektom očitno delal norca iz večine slovenske javnosti in državljanov.
    Za skrito kamero dobra fora ja, naj se pa pobere že iz slovenske politike.

  19. Aschmodei pravi:

    Kek sem v resnici ogromno sprehaja po Trubarjevi, mislim, da tam nekje živi, ali kaj…

  20. Donvito pravi:

    kdorkoli je prebral Platonovo Državo bo z lahkoto uvidel in spredvidel kdo so najboljši politiki in kdo so sploh edini sposobni možje na tem svetu, da vodijo pravično državo - polis.

  21. janezm pravi:

    Kek je car! zame se norcuje minister zver, ki govori, da zivimo v zlati dobi… Mogoce bavcar in ekipa, ki je zasluzila 100 mio evrov s prodajo mercatorja. Mi mamo pa plače zamrzneje, cene pa gor rinejo. Kekova ekipa v novem mestu, kar dobro fura v mestnem svetu. Raje gledam njih kot pa tiste pokvarjene kapitaliste.

  22. Anej pravi:

    Sam, je tko če te človek enkrat “nategne” je velika verjetnost da te bo drugič tudi takrat bo g.Kek morda v politiki že “pri koritu”!

  23. janezm pravi:

    To, da se opozori na trgovanje z obrazci ni nič narobe. Očitno se bori na za medijski prostor in mu želim veliko sreče. Kek je inovativen človek, mogoče pa glih takšne rabimo v parlamentu.

  24. janez pravi:

    @denis
    ce si res vedel za nategavscino je zelo nesramno da si ustvarjal clanke z arturjem, namrec kolikor vem drugi mediji niso vedeli in ti pravis da si delal samo to kar so delali oni!!!??? namrec ta trditev ne drzi ker si vedel in ker si vedel bi lahko bil lojalen do nas in ali bi ga ignoriral ali razkril…
    morda ste pa tako prekleto povezani da tega nisi zelel storiti ker si in ste na vesti taki kot on? nategavci??? ja ?

    bi bil zelo vesel odgovora saj namrec sem mislil da vest ne cenzurira in prireja prispevkov kot ostali mediji in da pove brez dlake na jeziku kar imate na vesti ?

  25. Denis Sarkić pravi:

    Ja, delal sem prispevke, sicer le dva, ostalo sta delala naša Maja ali Nejc, ki pa nista vedela za potegavščino in to se na prispevkih ne vidi, tudi moja dva sta prav tako butasta kot v ostalih medijih. Lahko jih primerjaš. A si dal podpis za Šterna, da zdaj jamraš ali te kaj drugega muči???

    Lojalen do vas??? Lojalen sem samo do sebe, moje mame in morda malo do Vesti, za vas pa poskušam biti čim bolj provokativen, kar pomeni, da bi bilo malo neumno ignorirati Šterna, ker bi potem nergali, zakaj ga pa Vest ne pokriva, kot so nekateri pisarili svoje komentarje, ko ni bilo nič od njega…

    Sicer pa mislim, da ti ni bilo prav hudo, ko si zgodbo spremljal od začetka do konca na naši strani, si bil vsaj pravilno “voden”! To je pa tudi nekaj, kajne?

  26. Klemzo pravi:

    Tolk obsedenosti s temi mediji spet? Pa to morjo bit kolegi od Janše! Grims? Morda Simoniti? Da ni Petek? Njavro?! Morda pa je zaposlil kakega sekretarja ali uradnika.

    Bolje ne razmišljati.

  27. janezm pravi:

    Meni je pa ta medij www.vest.si prav vsec! celo razmisljam da bi v nasi firmi kak oglas zakupli, da jih malo podpremo… koncno nek neodvisen medij… kr tako naprej

  28. kranjske_klobase pravi:

    Lepo vas prosim, kaj se pa zdaj greste…..
    Tale potegavščina je propadla, a vam ni jasno.
    Štern je dobil samo par 100 glasov in se sedaj pretvarjajo, kot da ni bilo nič.
    Oni so pač nad vsem tem, razsvetljeni izbranci ..
    Oni že vedo kaj je prava demokracija.
    Če bomo pridni, mogoče bomo izvedeli tudi mi.

    Vse skupaj je nabrž začelo v prepičanju, da bo narod navalil kot nor.
    S tem pa bi oni dokazali kako smo neumni, ker verjamemo (kljub vsemu)
    še vedno v instrumentom demokracije.

    Kek, Štern ! Pejte v rit !

  29. kremeniti pravi:

    A ni Pečarička pozvala Turka da pove kaj o ASovcih? Kje se zdej skriva Turk, pixka jedna. Sem pogledal na spletno stran od Elene in vidim, da je niti na TV Slovenija ne bodo povabili. Pa to so same pixke. Bojijo se ene invalidke. Kera država?!?! Denis ti se pa tut pazi da ti u studijo ne pridemo. Pixkam kot je Kek daješ prostor.

  30. bolek pravi:

    Kek je legenda, da se upa spoščata v take provokativne zadeve, kot Moore v Ameriki. Za to pa mora met človek jajca in ne samo “pričat gluposti” po forumih.

  31. lolek pravi:

    Njegova zadnja zadeva je bila daleč od provokativnosti in blizu izredno slabemu humorju, kot smo ga že tako navajeni iz njegove produkcije. Koliko denarja je zaslužil in od koga skupaj z Arturjem, ne pove. Toliko o jajcih in o njihovi stranki samih asov.

  32. klokolo pravi:

    @bolek ….
    Ma ti si prav ven.
    S tem, ko primerjaš Keka z Moorom samo potrjuješ dejstvo,
    da v naši lepi deželci res ne primoremo
    zdravega razuma
    in so nam prave težave povprečnih ljudi popolne neznanke.

    Kek & Co. je samo firma za izigravanje na butast način…

  33. N. pravi:

    Ja jasno, Kek podpre Petrleta, naj ima tiste glasove, na jesenskih volitvah pa bodo zopet kradli glasove nacionalistom/desnici in jih potem, če bodo prišli v parlament, podarili lepo levici, oziroma Golobiču. Pod krinko ima Kek v AS-u kar nekaj pridnih katoliških fantkov, ki jim mora nekaj ponuditi, da bo naslednje leto to pridno lahko iztržil. Če se je že kdo spraševal, je to lep odgovor, da se gre politiko zato, da krade glasove. V TLP-ju lani pa niti ni znal našteti koliko držav članic šteje EU, kar ve vsak šolarček. Ne ve pa šolarček, kakšna je višina koša, to je Kek pravilno odgovoril, znanje o športnih rekvizitih bo odrešilo Slovenijo in ji dalo demokratičnost. Bravo Kek, bravo AS!

  34. jože pravi:

    Na kakšen način pa je Hribar prišel,do kandidata?Treba bo udariti tudi po Hribarju!!!

  35. Aljaž pravi:

    Ker očitno ne dobim odgovora na [url=http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=30768]izklop[/url]u, bom pa še tule vprašal:

    V čem je fora, da ne bi smeli vsi kandidirati? V čem pa je potem smisel demokracije?

    Najbolje da se vrnemo v tisti čas, ko je na volilnem listku pisalo:
    Ali ste za to, da bo tovariš Tito predsednik Jugoslavije?
    DA : ne
    (V popolnem scenariju lahko ta kandidat zmaga z več kot 100% podporo – fino.)

    Kje je tu svoboda odločanja?
    Tako ali tako se skozi zbiranjem podpore kandidatje precejajo skozi podpise podpornikov in če le teh ne zbere, pač ne more kandidirat. Za moje pojme fair play.

    In kako lahko reče, da se bo na naslednjih volitvah spremenilo stanje? Koliko vem, se zakoni sprejemajo v parlamentu in ne po nekem filmu, ki si ga je zmislila nek “AS”, tako da je to neko bluženje, videno iz mojih oči.

    Konec koncev volimo predsednika po svoji vesti, pa če nam ustreza en s samo končanim vrtcem, zakaj pa ne?

    Hmm, zanimivo, Artur ima celo doktorat, se pravi, da ima končan več kot vrtec, pa je zbral tako malo podpisov. Očitno ga volilci niso precedili skozi birokratično cedilo kandidature.

    In zakaj bi radi nekateri to spremenili? Zakaj ste si vcepili to v glavo, da je pa to za “vse” nas dobro? Morda je dobro za vas, za ostale pa vas itak briga. V človeški glavi je, poskrbi prvo za svojo rit, potem pa za drugo, zakaj bi tukaj bilo kaj drugače?
    Če pa vam že je kaj do nas, pa mi lahko nakažete mesečno rento, pa vam bom počasi začel verjeti, da spreminjate Slovenijo na bolje. :)

    Tako ali tako pa je Kek član portala, tako da mu ne bo težko odgovoriti na očitke in vprašanja.

    Hvala za odgovore.

  36. marjeto pravi:

    škoda, sarkič, da nisi,tako kot si upletel v zgodbo tista dva psa, upletel v zgodbo tudi boruta mehleta, in ga povprašal, kaj si misli o kekovih odgovorih in kolk bi plačal za ogled filma, pa zakaj ni dal še keku za pir, če ste na vesti že taki frajerji vsiskupi ?

  37. može pravi:

    Zgodba z Jožetom je pa bolj enostavna. Tip ima v ozadju restavracije kjer se …… še druge hude posle tudi s tujino in od tod mu informacije in denar da…….

  38. Denis Sarkić pravi:

    @ kremeniti

    A prideš povedat kakšen svoj komentar v studio, ker mene skoraj tam ni na spregled, sem več ali manj na terenu…

    @ marjeto

    Zakaj bi mešal Mehleta v pogovor s Kekom, je tudi čisto Borutova stvar komu plača pivo, njegov komentar glede Keka pa lahko sam napiše tukajle, a ne? BTW Mehle in Kek nista člana ali zunanja sodelavca Vesti!!! Mislim pa, da je vsaj eden izmed njiju dost velik frajer, ti pa zdaj razmišljaj kateri…

  39. janez pravi:

    @denis ne nisem dal podpisa za nikogar … o lojalnosti bi lahko debatirali pa je brezpredmetno vendar po mojem mnenju mora novinar podati vse informacije objektivno predusem pa vse informacije katere ima! nikakor pa se ne sme poigravati z ljudmi kot si se ti saj si vedel da se artur dela norca…sicer dobra medijska potegavscina vendar v tem primeru noben novinar ne bi smel vedeti za to se najman pa podajati subjektivne prispevk - ali bolje recene prirejene! pac sem menil da je vest.si medij, ki poda vse informacije katere pozna…in kot kaze se motim!!?

    zgodbo sem spremljal ja kot spremljam vse zgodbe in povem lahko da preberem vse na vesti, rtvslo in 24ur in jih med seboj tudi primerjam in do sedaj sem vedno dobil najbolj objektivne informacije na vesti vendar vidim da tudi na vesti niste lojalni - pac kot pravis si lojaln do svoje matere- sam lahko povem da me tvoje osebno zivljenje bolj malo zanima in tvoja lojalnost do matere! doma delaj kar zelis - ce pa delas v mediju kot novinar pa bodi lojalen do medija in do nas zaradi katerega lahko sploh obstajas/te!

    mocno upam da se kaksna taka zgodba ne ponovi - da se boste novinarji smejali kako dobro smo nategnili javnost!kako dobro smo nategovali javnost! res sramota!

    drugace pa veliko uspehov se naprej saj menim da je vest vseeno dober medij!

    lep dan se naprej pa ceprav je dezevno!

  40. andraz pravi:

    Ravno toliko originalno kot tista “originalna” Kekova fora, ko si je “nevede sposodil” idejno zasnovo za kulski Zekov T-shirt, fant od fare.

    Zame je takrat zgubil vse mozne simpatizerske tocke, sploh zaradi se bolj idiotske in nezrele reakcije.

  41. Simon pravi:

    Res nebi rad bil nestrpen do drugih, sam eni take pišete, da ne morem verjet. Vsak ima pravico poskušat kandidirat in vsak ima pravico snemat dokumentaren film. Tudi sam sem mislil, da se je Šternu zmešalo, ko je med svojim zbiranjem podpisov take pokal in niti nisem pomislil, da se zajebavajo. Zdaj ko so razkrili njihov namen, se mi zdi to še boljše kot prej. Zakaj se zdaj nekateri obnašate kot majhni otroci in ste celi užaljeni in jezni na cel svet in politiko in Šterna in Vest in Keka in ne vem kaj še… Pač so se pohecali, pa kaj. Sej ni zdaj kandidiral madona…
    Denis kar se pa tebe tiče, te pa zelo spoštujem, saj te ne poznam osebno, ampak tvoji prispevki so res kul. Ne pustit, da te en folk, ki se itak pritožuje nad vsem in v vsem išče sovražnika in zarote, spravi iz tira. Zato pa so tak jezni po moje, hehe… ker samo čakajo kje je kak “sovražnik” in pazijo, da jih nebi v življenju kdo prinesel okrog, zdaj se je pa to zgodilo… Oj bogi bogi, saj bo mami kupla liziko.

  42. janezjansa pravi:

    Ne vem zakaj bi kdo zaigral, da keka po nakjucnju sreca pred kaficem??

  43. Pero pravi:

    Ma ravno zato Simon, ker ni knadidiral. Kaj so povedal, da lahk ovsak kreten kandidira. Seveda ne more, ker mora zbrati 3 ali 5 tisoč podpisov. Lahko pa kandidira vsak kreten, ki prepriča tri poslance, tisočkrat več ljudi je precej težje. To je demokracija, vsak naj ima možnost kandidirat in vsak ima možnost presojat ali je to dovolj dobro za njega. To pa jhe farsa iz ljudi in ostalih kandidatov, kot je na primer Pečaričeva, ki se je za podpise zelo trudila, no pa dobila poslance. Edini, ki se je moral do sedaj precej potruditi je Krajnc in vsaka čast, da mu je tudi uspelo. Tudi Jelinčiča bi poslal malo agitirat ena na ena, me zanima, kaj vse bi slišal na svoj račun…..

  44. Aljaž pravi:

    V čem je fora, da ne bi smeli vsi kandidirati? V čem pa je potem smisel demokracije?

    Najbolje da se vrnemo v tisti čas, ko je na volilnem listku pisalo:
    Ali ste za to, da bo tovariš Tito predsednik Jugoslavije?
    DA : ne
    (V popolnem scenariju lahko ta kandidat zmaga z več kot 100% podporo – fino.)

    Kje je tu svoboda odločanja?
    Tako ali tako se skozi zbiranjem podpore kandidatje precejajo skozi podpise podpornikov in če le teh ne zbere, pač ne more kandidirat. Za moje pojme fair play.

    In kako lahko reče, da se bo na naslednjih volitvah spremenilo stanje? Koliko vem, se zakoni sprejemajo v parlamentu in ne po nekem filmu, ki si ga je zmislila nek “AS”, tako da je to neko bluženje, videno iz mojih oči.

    Konec koncev volimo predsednika po svoji vesti, pa če nam ustreza en s samo končanim vrtcem, zakaj pa ne?

    Hmm, zanimivo, Artur ima celo doktorat, se pravi, da ima končan več kot vrtec, pa je zbral tako malo podpisov. Očitno ga volilci niso precedili skozi birokratično cedilo kandidature.

    In zakaj bi radi nekateri to spremenili? Zakaj ste si vcepili to v glavo, da je pa to za “vse” nas dobro? Morda je dobro za vas, za ostale pa vas itak briga. V človeški glavi je, poskrbi prvo za svojo rit, potem pa za drugo, zakaj bi tukaj bilo kaj drugače?
    Če pa vam že je kaj do nas, pa mi lahko nakažete mesečno rento, pa vam bom počasi začel verjeti, da spreminjate Slovenijo na bolje. :)

    Tako ali tako pa je Kek član portala, tako da mu ne bo težko odgovoriti na očitke in vprašanja.

    Hvala za odgovore.

  45. Denis Sarkić pravi:

    Ponavljam in upam, da za vselej!!! Franci Kek ni, nikoli ni bil in verjetno tudi ne bo član, sodelavec ali zunanji sodelavec spletnega medija Vest na portalu www.vest.si !!!

    Za vse, ki še vedno niste prepričani v to, žal vam ni pomoči…

  46. Denis Sarkić pravi:

    Nikjer pa seveda ne piše, da vam Franci ne more odgovoriti na zastavljena vprašanja, če bo pogledal sem in se mu bo ljubilo komentirati…

  47. Aljaž pravi:

    Hja no, če hoče kdaj resno nastopati v politiki, potem bo moral odgovarjati na državljanska vprašanja, tako da Kek, če berete to (skoraj prepričan sem da berete ali pa so vam drugi povedali, da se oglasite tule), potem pričakujem kakšen komentar tudi iz vaših ust.

  48. janezm pravi:

    citat Nja:ja jasno, Kek podpre Petrleta, naj ima tiste glasove, na jesenskih volitvah pa bodo zopet kradli glasove nacionalistom/desnici in jih potem, če bodo prišli v parlament, podarili lepo levici,

    stari vidim da nimas pojma o politiki, ce kek komu krade glasove je to levica… pa poglej si na njihov page, jaz ne vem ce bi nacionalisti napisali tako pismo jansi pa sanaderju

  49. janez pravi:

    @ denis

    se vedno nisem dobil odgovora na to ali ni tako da mora novinar podati vse informacije katere ima in to objektivno?

  50. Denis Sarkić pravi:

    Seveda, če ima stvar lahko nevarne posledice za prebivalstvo, če pa ve, da se bo stvar zaljučila brez posledic za populacijo bralstva in gledalstva - potem mislim, da ni škode, če malo zavlačuje z resnico! A vi mislite, da nekateri drugi mediji niso vedeli, da Štern ne misli resno? Bili bi zelo naivni, če bi mislili tako…

  51. Denis Sarkić pravi:

    Pri zavlačevanju ne mislim, da bi stvari tako počel kot Vladimir Vodušek, ki je čez tri mesece objavil skoraj (!!!) celotni neavtoriziran posnetek telefonskega pogovora z Antonom Ropom in zaradi tega “ekskluzivno” napihnil afero do nemogočih razsežnosti, ki za sabo zares pušča posledice za Slovence!

  52. kolman pravi:

    Okej, naredimo povzetek.

    Franci Kek je na današnjem Studio City dejansko priznal, da mu gre za odstranitev “neresnih” kandidatov. Torej je Franci fant (od fare) z agendo. Odstraniti eliti nevarne kandidate zdaj in poskrbeti, da se nikoli več ne pojavi nevarnost za elito.

    To stori tako, kot je bil nekoč v Mladini opisan umor s torto. Narediš lepilo, ga premažeš s smetano in v smehu vržeš torto žrtvi v obraz. Ta se duši, ti se v smehu odstraniš.

    Torej ne uporabi klasičnih orodij demokracije, kot je zakonodajni postopek ali - bog ne daj - referendum. Ne, Franci je politik nove generacije. On si priskrbi kamero.

    Franci - koordinator atentata demokracije z nasmeškom.
    Štern - drugi AS na egotripu, naivni atentator. Lee Harvey Oswald, glup ko točak. Niti ne ve, za kaj so ga uporabili.

    Drugič. Sarkič sam je pravkar priznal, da je bila to medijski komplot širših razsežnosti in da ste novinarji kolektivno gledano navadne ……

    Sedaj je potrebno le še ugotoviti, na račun koga se vse to dogaja. Le kdo bi bil ta kandidat (ali morda kandidatka), ki bi elito silil v take zarote? Je ta neresni kandidat Elena Pečarič? Morda Darko Kranjc? Jože Andrejaš? Matej Sedmak?

    Kdo je tako drugačen, da se ga mora čimbolj diskvalificirati vnaprej. Saj ne more kandidirati prav vsak, ki si to zmisli…

    Watson?

  53. janez pravi:

    jaz se bom pocasi izpustil iz tele debate ker mi nazira zivce vendar upam da je bila to sola za v naprej!

    ja drugi mediji niso priznali da so poznali golo resnico! ti si pac priznal - me zanima kako bi reagiralo castno razsodisce novinarjev ce bi prebirale tele komentarje- upaj da se niste tako zanimivi da vas spremljajo… :-)

    pamet v roke pa ne ponavljaj napak bi jaz rekel in srecno naprej saj bi bila skoda portala zaradi takih neumnosti!

  54. Denis Sarkić pravi:

    @ kolman

    Moraš vprašati Keka.

    @ janez

    Častno razsodišče bo kmalu prevzelo primer Vodušek - Rop, tale primer pa ne verjamem, da je šel čez mejo. Aja, za nažiranje živcev se v lekarni dobi Persen, lahko pa pač preprosto ne gledaš več Vesti, ker ti morda preveč škodi. Odločitev je tvoja!

  55. Denis Sarkić pravi:

    Sem skoraj pozabil, pa brez zamere in hvala za lepe besede na koncu!

  56. rutka pravi:

    Videonovice na RTVSLO, Kaučič o statusu predsednika ali strokovnjak ponovi idejo od Keka

    http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=videonovice&op=videonovica&func=list&portal=all&page=2

  57. rutka pravi:

    Artur Štern se je le pretvarjal, da je vstopil v predsedniško tekmo. Med “kampanjo” je namreč nastal film z naslovom Gola resnica.
    Za to akcijo je v treh mesecih vedelo le 12 ljudi. Pri tem pa ni sodeloval nobeden izmed televizijskih, radijskih in tiskanih medijev, temveč le dva internetna medija - Izklop.com in Vest.si.

    http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=30589

    Vidite, kako “enostavno” je to.

    Aja, Denis, praviš kolmanu, naj vpraša Keka. Kaj nisi ti novinar?

  58. Denis Sarkić pravi:

    Ne da se mi več, me zanimajo druge reči v tej Sloveniji…

  59. Naj pravi:

    Janzez: seveda, Kek oziorma krade glasove celotnemu političnemu spektru, oziorma bolje, to skuša. Pa vendar stranko sestavljajo, koliko je meni znani iz spora AS-SMS, bolj v desno usmerjeni člani, toda na drugi strani je AS moral pobrati OGROMNO denarja za kampanjo leta 2004 (spomnite se vseh jambo-plakatov, nekdo je to plačal, kdo le?). Saj se je pisalo, da so na račun lepo dobili skoraj 100 milijonov od takratne vladne stranke, požar pa večkrat pove, kako sta povezana Kek in Golobič. Seveda ni jasno komu kdo kaj krade in kaj kdo dobiva, saj AS nima neke določene politike (prepira se z Jelinčičem, z SMS, z vsemi po malo, le po LDS so bolj malo skakali tri leta nazaj…). Če bi vprašali njene člani bi bili o osnovnih vrednostnih vprašanjih, ki sicer tradicionalno deli stranke na leve in desne, verjetno precej vsak k sebi, toda še vedno bolj desno. Če organiziraš dober rock koncert, še ne pomeni, da si tudi liberalec. Nekaj ne štima tukaj, ne?

  60. dolenc pravi:

    MATER STE NEUM KWA VAM JE TLE SMEŠNGA

  61. romansvn pravi:

    Berem vaše komentarje in se ne morem načuditi naivnosti ljudi. Branijo demokracijo o njej pa nimajo pojma. Demokracije v naši državi ni - imamo strankokracijo. Dejstvo pa je, da naše stranke zagovarjajo interese različnih interesnih skupin in še najmanj interese malega človeka, vse skupaj pa je zavito v embalažo namenjeno neumnim državljanom, ki jih volijo. Samo en primer: plače in podražitve.
    Zato je prav, da nekdo opozori na neumnost in vzpodbudi debato in razmišljanje o demokraciji pri nas. Do sprememb bo prišlo, ko bo zamenjana celotna politična garnitura v Sloveniji, kar bi se moglo dogajati na vsakih parlamentarnih volitvah.

  62. Krepko pravi:

    Potem pride ne pameten ala tale roman in pove nekaj POVSEM novega. Žal je tako, da morajo imeti volilne olimpijske igre bogate mecene, zato bi bilo mogoče ok, če bi država vsaki stranki podarilo enak del sredstev (če jih na primer umetnikom, pa kmetom…), in več kot to ne smejo porabiti, vse pa jasno izkazati (vse reklame, akcije). Z dobrim nadzorom potem dobimo res enako, ne pa, da lahk oda nekdo milijone evrov v kampanijo, nekdo drug dobi denar od istih botrov, tretji pa zopet ne zmore nič in potem pridemo do tega, kar pravi roman.
    Žal roman, do sprememb ne bo prišlo, ko bo zamenjanja celotna politična nomenklatura, ker dveh, še ene ki čaka za zaveso, nimamo.

  63. robert pravi:

    Imate zanimiv odnos do svojih bralcev in gledalcev gospod Sarkić. Meni pa to samo potrjuje mnenje, da na žalost ne morem več verjeti ne novinarjem niti “novinarjem”.

  64. franci kek pravi:

    Ni demokracija to, da lahko vsakdo kandidira za predsednika. Izvoljen bo le eden. In to ne tisti, ki svojo kandidaturo posveča delavcem v psihiatriji, ki se 35 let ukvarjajo z njim, ali oni, ki mu je najmanj 5 ljudi reklo, da bi bil primeren za predsednika.Demokracija se kaže pri kandidaturah v krajevne skupnosti, občinske svete in parlament.
    Glede ASovega denarja. Nikoli nas ni financirala kakršnakoli politična opcija. Kdor ne ve - vsaka stranka, ki na parlamentarnih volitvah doseže več kot 1 %, je upravičena do ustreznih finančnih sredstev. S temi smo pokrili volilno kampanjo 2004 in vse jumbote, ki ste jih videli. Kampanja nas je stala cca 40 M, vzeli smo cca 36 M kredita (razliko smo sami prispevali) in sedaj lepo plačujemo po cca 1M kredita na mesec.

  65. Matej pravi:

    Artur Štern ni bil kandidat za predsednika države, ampak je nabiral glasove, da bi to šele postal. Uspelo mu ni, torej sistem deluje in sedanje omejitve (5000 glasov ali druge možnosti), so čisto v redu.

Komentiraj