Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Popalmano mesto

15. september 2007 ob 11:04 | Črt Butul |

Včeraj je potekala slovesna otvoritev Cankarjeve ulice v Kopru. Nekaj trenutkov smo zajeli v spodnji prispevek, kjer je tudi nekaj videoizjav:
Jani Bačič, podžupan MO Koper o tem, da je bila afera z nogometnim klubom Koper napihnjena.
Metod Mezek, direktor Zdravstvenega doma Koper o tem, da so zadovoljni z novim zdravstvenim domom.
Ljuba Medak, ravnateljica splošne gimnazije Koper o tem, da je na mesto skoraj 100 let starega lovorikovca postavila 6 metrov visoko palmo, brez da bi o tem povprašala učiteljski zbor, ki je bil pozneje nad odločitvijo ravnateljice ogorčen.
Boris Popovič, župa MO Koper, da je v Kopru zadostno število parkirnih mest in da jih poprej ni bilo, ter da za nov stadion že pridobivajo gradbeno dovoljenje.

Otvoritve se je udeležil tudi piranski župan Tomaž Gantar, izolskega župana Klokočovnika pa od nikoder.

Popovič : “Sedaj pa dovolite, da besedo predam našemu častnemu občanu Miru Kocjanu, enemu od najzaslužnejših mož za uspešen razvoj Kopra, ki je žal zastal v sivem obdobju Aurelija Jurija in njegovih strankarskih kolegov.”

Celoten Popovičev govor:

Črt Butul

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 14 x komentirano
  1. sproscena.slovenija@gmail.com pravi:

    Komentar k video posnetku govora vladike Popoviqa:
    Najprej se zvrstijo pozdravni nagovori, seveda ne manjka lutka dr. Gantar in seveda ne pozabi Popoviq se malo zlesti v rit cerkvi, ki jo na slovesnosti predstavlja skof Pir(i)h. Lepo, monade so zbrane in govor se lahko zacne. Ugotovitev, da je ulica prava lepotica je pravilna in tako je ugotovila zver. Zver, ki ljubi palme. Te so se celo razsirile v Izolo, kjer vlada Kloqi, Popoviqov do nedavnega prijatelj, zdaj sovraznik, ceprav oba trdita, da temu ni tako. In razsirile se niso po naravni poti. Ne, tja so bile pripeljane v plasticnih loncih. No, saj vidite sami, Popoviq se je zahvalil lutki dr. Gantarju, Kloqiju pa ne, ker ga tam ni bilo, in to zagotovo ne slucajno.
    Popoviqa ocitno nihce nikjer ne pohvali. To ima ocitno za velik kompleks. Ta najbrz, kot vsi drugi izhaja iz otroskih let, ko ni dokoncal sole in ga oce ni pohvalil. No, kakorkoli ze, v svojem nagovoru se pohvali kar sam. Ne pozabi spomniti tudi na svoje nasprotnike, ki so z njegovega vidika najbrz sovrazniki, kot je npr. gospod Juri. Monada hvali sebe in tlaci v drek druge. Kaksen psihiater bi tule lahko nasel diagnozo. Morda bipolarna motnja v trenutno manicni fazi… Ha, ponovi tole se enkrat. Aurelio mu je ocitno res hud trn v peti. Grazie tudi tebi, vladika Popoviq, da si se koncno spokal z odra. Tako dolgih 7 minut pa ze dolgo ne…

  2. Palmofil pravi:

    A ni fora teh palm ta, da ima en njihov kolega “gojišče”?

  3. Mirjana pravi:

    Palmofil, ne vem v čem je fora…je pa “fora” definitivno!

  4. tomaž pravi:

    Palme bodo trajale do prve normalne zime, potem bo treba uvoziti-kupiti nove.

  5. Mirjana pravi:

    Žal, s spremembo serverja, vest.si sedaj lovim v stilu KGB (preko anonymajzerja). Stran dobim, a ne morem gledati posnetkov. Kdo morda ve, kako se temu streže?
    zguba za pc-jem press :((

  6. ničhudegasluteč. pravi:

    saj veste kam si popo lahko te palme vtakne ane?

  7. vse je naše pravi:

    še dobro da so iskali senco palm:))

  8. ervinator pravi:

    Po gornjih komentarjih sodeč postajajo palme simbol demokratične zmage nad skorumpirano in zločinsko oblastjo LDS & SD oziroma v imenu koga so vladali Pečanova in njeni.

  9. sproscena.slovenija@gmail.com pravi:

    ervinator: v imenu ljudstva, ki plačuje davke in država ter občine deluje zaradi njih in bi morale za njih, ne pa zaradi črnogorske mafije in vatikanskega klera. Ali bi ti moral reči Ervin, ki imaš rad filme kalifornijskega guvernerja in ti seže do tam…

  10. ervinator pravi:

    Ta Sproščeni, ameriška kultura me niti malo ne navdušuje. Napačnega si si izbral za podtikanje svojih bednih, seveda zgrešenih konstruktov.

  11. sproscena.slovenija@gmail.com pravi:

    ervinator: dopuščam možnost, da je moje podtikanje, kot mu praviš, oziroma psihološko profiliranje, kot mu pravim sam, res bedno in resnično zgrešeno. Ampak, do sedaj nisi kaj dosti povedal ali argumentiral, le navrgel si neko dvostavčno, že prežvečeno floskulo, ki pa brez argumentacije lebdi v zraku kot milni mehurček in čaka na malo večjo sapico… Relax, baby…

  12. ervinator pravi:

    Ta Sproščeni, komentiral in argumentiral bom v obsegu in na straneh, kot si bom sam izbral. To sem že večkrat pojasnil, pa nekateri nikakor ne dojamejo (na primer Vezjak) - namesto tega druge “profilirajo”, kaj da ob svoji izjavi v resnici čutili in mislili. Takšni ne razumejo demorkacije in še marsičesa drugega ne.

  13. ervinator pravi:

    … druge “profilirajo”, kaj da so ob svoji izjavi v resnici čutili in mislili. Takšni ne razumejo demokracije in še marsičesa drugega ne.

  14. sproscena.slovenija@gmail.com pravi:

    Seveda, ervinator, kako naj ti jaz kaj preprečim ali ukažem. Je pa tako, da če človeku več ljudi reče, da nekaj ne štima, potem najbrž res nekaj ne štima. Ponavadi se za takimi dvostavčnimi neargumentiranimi izbruhi trme skriva IQ sobne temperature. Ni pa nujno. Ne poznam te dovolj. Samo sklepam iz bolj revnega besednjaka. Priznam da DEMORKACIJE ne razumem. Te besede še nisem slišal. Si morda mislil besedo demokracija. Demos kratos - ljudska oblast, vladavina ljdustva, ki izvira iz časov grških polisov. To je pa nekaj o čemer sem pisal že v prvem odgovoru na tvojo misel glede vladavine Pečanove, LDS, SD ipd… Poskrolaj malo gor. Si prepričan, da si do sedaj vedel o čem govoriš ? Na koncu imaš prav. Veliko je stvari, ki jih ne razumem, zato bi lahko rekel tudi s tvojimi besedami, da marsičesa ne razumem. Kdor bi trdil, da razume vse bi bilo z njim najbrž nekaj hudo narobe.
    Pa sproščeno še naprej…

Komentiraj