Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Milan pri Danilu

13. september 2007 ob 19:53 | Denis Sarkić |

Nekdanji predsednik RS Milan Kučan je po svoji napovedi, ki jo je dal, ko je bil na obisku pri kandidatu Mitji Gaspariju, danes obiskal še kandidata Danila Türka pri njegovi stojnici v ljubljanskem parku Zvezda. Malo sta pokramljala o Danilovi kampaniji, se malo fotografirala in nekaj tudi povedala zbranim novinarjem. Kučan še vedno ni javno podprl nobenega kandidata in povedal, da tudi izrecno tega ne bo storil, ker misli, da takšne njegove javne podpore kandidati verjetno sploh ne potrebujejo.

Kučanov prihod in kramljanje s Türkom:

Kučan o razlogu za obisk: “Upogled v potek volilne kampanije.”

Pogovor z novinarji:

Türk na začetku pogovora z novinarji: “No, če ni vprašanj …”

Foto-sešn:

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 15 x komentirano
  1. XY pravi:

    kaj pa tam počne jančič z diktafonom? in to brez vprašanj?? aja, je sarkić kompenziral :p no, še vedno me zanima odgovor na prvo vprašanje, če morda kdo ve …

  2. ata marx pravi:

    Jančič je po poklicu novinar in zato ni nič čudnega, če se na kakšnem medijskem dogodku pojavi z diktafonom. Celo zelo normalno je, glede na to, da fant ni več urednik Dela. (ali pa tega morda nisi vedel???)

  3. Mare pravi:

    Mati božja. Ukinimo že enkrat tega Kučana in pa še pšredsedniško funkcijo.

  4. XY pravi:

    cccccc, a res?? od kdaj pa to?? *rolleyes* ko si pa ti TAKO obveščen (celo veš, kdo je jančič in katero funkcijo je opravljal), pa lahko še poveš, kaj trenutno ta “fant” počne in za koga dela … lol.

  5. Abakus pravi:

    Peter Jančič je zaposlen pri Delu kot navadni novinar oz. delavec

  6. XY pravi:

    hvala!

  7. nadučitelj pravi:

    Pod Kučanom se je reklo “družbeno.-politični delavec”.

  8. 1tastar pravi:

    V Zvezdi bil je včeraj sm’nj,
    tja dol sem ga peljala,
    sem podpis zatavšala,
    dobro ga prodala.

  9. flayo pravi:

    Se opravičujem, če sprašujem bedarije, mi lahko kdo pove kako so vsi ti novinarji vedeli, kdaj pride Kučan k Türku na obisk? A se te fore najavljajo?

  10. lucko pravi:

    @flayo:
    Ja najavijo se…

  11. XY pravi:

    najavijo se, potem se pa vprašajmo, v čem je fora, da kučan še uradno ne podpre tuerka?! spletke brezvezne … pa saj dobro, vsaj dobro vem, koga NE BOM volila :)

  12. ervinator pravi:

    Kako se Milan Kučan spreneveda …

  13. Mirjana pravi:

    G. Turk je v Kopru odprl info pisarno s točno določenim urnikom in o tem se je kar nekaj govorilo . Pa sem si rekla, zakaj pa ne, imam kar nekaj zanimivih in pomembnih vprašanj, na katera bi rada dobila odgovor (sicer od vseh kandidatov, a g. Turk je na razpolago osebno).
    Bil je pretekli četrtek, uradne ure od 8.00 do 10.00.
    No do 8,20 nikogar še ni bilo, nakar sem ob 8.30 odšla, s tem, da sem pijaznemu dekletu iz sosednjega lokala pustila tel, ter moje podatke, da bi me morda zakasneli gosod poklical.
    No, danes je sobota, a moje upanje še ni ugasnilo:(((
    šmrc
    šmrc….:(

  14. sproscena.slovenija@gmail.com pravi:

    Dopolnitev Abakusa: Jančič je ŠE navaden novinar, še kakšno leto, če ga ne bo preveč sral. Potem pa bo odletel, poletel ali kakorkoli že zapustil Delo. Po mojem mnenju. Fant je visoko letal in nizko padel. Fant nima izkušenj na velikem parketu. S tem ko je bil visoko na Delu je pokazal kam spada. Čim so ga izrabili so ga degradirali. Ali res misli, da ga bo še kak resen medij po spremembah naslednje leto vzel v službo ?

  15. sproscena.slovenija@gmail.com pravi:

    Old Boys are back in town… Zelo dobro. Problem Janše je, da nima Old Boys. Ima le kler, ki mu gre v osnovi na kurca, samo brez njihove podpore in vsakotedenske nedeljske volilne kampanje ne more. Na srečo gre kler tudi vedno večji skupini ljudi v tej državi na kurac. In prav je tako.
    Old Boys are back in town…
    Sarkić je na začetku lepo izzval Janšiča, pardon Jančiča, pa revež ni imel vprašanj. Ali je morda zdaj v vlogi nekega špiclja, ki na terenu preverja levičarske novinarje, da je ablast v vsakem trenutku pozorna kje bo vzplamtela kaka nova pizdarija…
    Lepa brca Dežmanu, pardon Rainmanu…

Komentiraj