Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Sožalni brzojav

12. september 2007 ob 17:14 | Denis Sarkić |

Poslanci so na tajnem glasovanju z 39 glasovi za in 28 proti odločili, da Miran Potrč ne bo postal tretji podpredsednik državnega zbora. To je bil že tretji predlog Socialnih demokratov (SD), ki so v glasovanje predtem neuspešno predlagali Marka Pavliho in Darjo Lavtižar Bebler. Na njegovo neizvolitev se je za Vest odzval tudi Miran Potrč, ki je spomnil na dvoličnost t.i. “glasovalnega stroja”.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 5 x komentirano
  1. Klemzo pravi:

    Sramotno. Koaliciji se bo vsak tak udarec dvojno vrnil.
    Pred dvemi leti so delovali skoraj neuničljivo, danes je njihova nervoza vidna v vsakem koraku. S podobnim nadaljevanjem ne bodo sestavili vlade naslednih 15 let. In ponovno tarnali o kontinuiteti. Juhej.

  2. Drago pravi:

    To je sramota, dvoličnost SDS-a. Kdor laže, tudi krade!!!
    Brez zveze je razpredati, kdo je glasoval proti. Jasno je, da je bila to SDS, za NSI se tako in tako ve. Če bi glasovali ZA samo SD in SDS, bi bilo zadosti glasov. To pomeni, da je Janševa stranka zopet pokazala dvoličnost, ki se bo še kako slej kot prej vrnila. Za vsakega raste šiba!!! Povračilni ukrep vseh strank v opoziciji bi moral biti ta, da ne bi več predlagali kandidata. Pa bomo zoper posebnost v Evropi. Izjava Tanka po glasovanju pa je taka, da še sam več ne verjame to, kar govori! Kakšni bebci so na oblasti!!!

  3. 1tastar pravi:

    A mislite, da Zares in LDS pa z navdušenjem opazujeta, kako jim SD krade poslance.

  4. Drago pravi:

    1tastar: isti si kot Tanko, obseden od SD-ja! Vedno najdeš nekaj proti njim, da lahko zapišeš kakšen “prfukan” komentar. Kako pa se to krade, daj razloži. Pridejo ponoči, ga zvežejo in ga odnesejo k Pahorju. Tam pod prisilo podpišejo dokumente, a ne?

  5. 007 pravi:

    Kot sem že nekje napisal. Da Potrč ni izvoljen je predvsem zasluga Pahorja, ker ima tako ,,trdo,, politiko do tačrnih. Eto ti Gandijevsko obnašanje. Ne moreš se tako obnašati in ravnati, če imaš opravka s takimi bebci, pokvarjenci prve vrste, dvoličneži, jastrebi s Kaščakovga hriba in še na koncu nasledniki bele golazni. Saj vsi vidimo na njihovih famoznih tiskovkah kako izžarevajo jezo, da počasi pušijo ter sovraštvo do vsega kar ni belo oz.črno.
    Okoli zaušnice je pa tako. Res je nisem nikjer slišal ampak sem 100%, da jo je izrekel Analitik iz Ribnice, kar kaže, da sem vedno imel prav, ko pravim, da ta bebec, ne dela drugo kot na vse kriplje ščiti svojega Mesijo s Kaščakovga hriba.
    Zadnjič je bil baje v Ribnici sejem. O škoda, da ni vlak, ki je pripeljal s sabo Lojza, imel na krovu celotno belo golazen in bi jo odpeljal še malček naprej kar do Kočevja, ker je Rog blizu.

Komentiraj