Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Čukec v parku

11. september 2007 ob 18:45 | Denis Sarkić |

Poslanca SD in člana komisije Državnega zbora za nadzor varnostno-obveščevalnih služb Dušana Kumra je Vestna kamera zasačila v parku pri parlamentu in povprašali smo ga za komentar včerajšnje oddaje Vroči stol na TV Slovenija, katere se Kumer, poleg predsednika komisije Pavla Gantarja in poslanca Zmaga Jelinčiča, ni udeležil. Pojasnil pa je tudi njegovo videnje kaj se v zvezi z afero SOVA zdaj dogaja.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 16 x komentirano
  1. gluhi pravi:

    Res sem si želel slišati komentar g. Kumra.
    Zdrav razum očitno ne biva na RTV Slo(bo)venija.

    Edino ena mala želja…
    Kupite malo boljše kamere (mikrofone) !
    Tele kamerce imajo neznosen sprejem zvočnega spektra.

  2. 007 pravi:

    Bravo Kumer. Tako se govori o lažlivcih, ki so sedaj pozabili kaj so govorili, ko so bili v t.i. opoziciji. Ablast je sladka in je treba na vse kriplje braniti Mesijo s Kaščakovga hriba.

  3. medek pravi:

    Hobit naj se pazi kaj pije in kaj je, ker ima veliko temačnih sil na poti.

  4. Več luči! | Drugi dom pravi:

    […] Dušan Kumer osvetljuje. 12 minut a je vredno. Artikulirano, z glavo in repom. (Še brez glasov)  Loading … […]

  5. Drago pravi:

    Sprašujem ali je res tako težko dobiti posnetke nastopov opozicije iz leta 2004, pred volitvami??? Če so našli posnetek Jerovška, ko je govoril, da so bili incidenti režirani, zakaj se ne pokaže še druge nastope, npr. Janše? Zakaj se to ne pokaže, koga se novinarji tako bojijo? Kredibilnost vseh vlad bi se morala ocenjevati po nastopih v opoziciji in le-te primerjati po nastopih, ko so na oblasti !!!

  6. tv vudi pravi:

    ejejejej, vodušek pa v jok :-((
    ima pretrdo kožo in umazan značaj, še raje pa denar.
    rop bi pa tudi lahko vedel, s kom se pogovarja !

  7. Pero pravi:

    Vodušek je ok
    Zakaj bi pa še vedno vsi morali tuliti v en rog. Saj to ni časopis Dnevnik.
    Post svinčenih časov pa tudi ni več.

  8. Matej pravi:

    Se strinjam z Dragom. Tudi jaz pozivam novinarje (katerekoli) naj zberejo posnetke vseh akterjev (ne le opozicije) te ”predvolilno-piransko incidentne” zgodbe. Sej smo ja v informacijski dobi ane? In konec koncev, tudi to je novinarstvo!

  9. MarkoNi pravi:

    PREDVSEM to je novinarstvo. Da jih uloviš na laži. Ali pa ne. Posledično ločiš zrnje od plev.

  10. 1tastar pravi:

    MarkoNi: Samo, da nekateri mislijo, da je treba loviti samo eno stran!

  11. Drago pravi:

    1tastar: ker sem ravno jaz začel s tem o kredibilnosti vlade smatram, da misliš mene v tvojem zadnjem komentarju. Še enkrat si preberi! VSE VLADE je treba ocenjevati po nastopih, ko so v opoziciji. To je pomembno! Tudi nastopi sedanje opozicije naj se ocenjujejo, ko bodo na oblasti (drugo leto!). Komaj čakam, da nas bo EU prisilila, da rešimo problem izbrisanih (sem popoln Dolenc)! Kakšne izjave bo dal takrat Janša, če se bo sploh pripravil rešiti ta problem, izgleda da ne. Potem boš videl kredibilnost!!! Greva stavit, da bo Zakon popolnoma isti, kot je bil pred leti, ko so ga z referendumom (94,68 %) ukinili. Samo naslov zakona bodo zamenjali in se bo imenoval Ustavni Zakon. Takrat boste desničarji rekli: pa je JJ rešil zadevo! Zakaj boste to rekli? Ker ste (smo) pozabili, kako je bilo pred leti! Zato je potrebno privleči na dan stare posnetke. Novinarji lahko marsikaj rešijo in dosežejo, da bodo vlade kredibilne in da ne bodo razni njihovi “kljukci” govorili vsak dan drugače, kot to paše narodu! Kaj je že Jerovšek izjavil 2004 o incidentih?

  12. Klemzo pravi:

    Upam da bo Vodušek čez leto dni letel na tv Papriko. Skupaj s celotnim vodstvom rtv slo.

    @Pero: Daleč od tega, da bi morali vsi trobiti v en rog. Grozno je, da je Vodušek skupaj s še nekaterimi pajaci okupiral celoten nacionalkin informativni program. Kateri naj bi bil objektiven. Tako pa je predvsem selektiven. Ne moti me izražanje mnenja, moti pa me Demokracija TV. Zraven prištej še popolno nesposobnost pri vodenju oddaje in nezmožnost postavljanja razločnih vprašanj. V prvih 2 mesecih oddaje človeku enkrat ni uspelo pravilno prebrati 4 telefonskih številk! Konfrotiranje koalicije je tako ali tako postala znanstvena fantastika. V novi obliki mi na začetku ni bil jasen naslov oddaje. Stolov je sicer več, res je pa bil samo 1 ‘vroči’. Razumni poslanci tajnosti ne razlagajo, dovolj opravičljiv razlog. Zakaj bi mu opozicija dvigovala ratinge? Res se Vladimir dokoplje do nekaterih informacij. Bojim se pomisliti, na kakšen način jih od nekaterih dobi. Pacek : )

    In uravnoteženost? To pomeni približno 40 let gledanja in poslušanja druge strani? Ali pa jo zagotavljata izključno Studio City in Hri-Bar? Konkretni primeri: ko so skenslali Pod žarometom, so kot informativno alternativo predstavili Piramido. ?!! Omizje je že 2 meseca podnaslovljeno Sveto in svet, iz arhiva so pred kratkim morali odstraniti nekaj vmesnih oddaj, da ne bi bilo preočitno. Toliko bolj očiten je skupek nastopajočih imen in tem v Brez reza. Edina izjema je dr. Pirjevec. Dobivamo pa tedenske dokumentarce neizkušenih novinarjev o povojnih pobojih, v katerih je največkrat uporabljeni stavek ‘po nepreverjenih informacijah in govoricah’. Žalostno, da kot po pravilu izrabljajo solze in spomine takrat še nekajletnih otrok, ki so zgubili starše. Zaskrbljujoče zabavna je v luči obvladovanja zavoda tudi primerjava Pogovorov s predsednikoma vlade. Na kratko: Rop sedi na ‘vročem’ stolu z vso takratno opozicijsko gnojnico, Janša vodi oddajo sam.
    In to je samo informativni program, kar se da preverljiv. In kateri ne bi smel biti stvar okusa….

  13. Klemzo pravi:

    In če je sploh mogoče, obstaja ‘uranotežena’ novinarka s svojo oddajo, ki je še bolj nesposobna od Voduška. Teta Ljerka!

  14. fifi pravi:

    Super, sem že nekaj časa spremljam zadevo in zaman (!) upam na nek koherenten povzetek dosedanjih dogajanj. Mislim, da se je pozicija še večkrat pošteno zakvačkala in kaj nekajkrat spremenila zgodbo. Ko berem časopise, se sprašujem, ali je res tako težko napisati prispevek na to temo? Že navedki izjav glavnih akterjev bi po moje lepo pokazali, kdo laže in kdo manipulira.

  15. Drago pravi:

    Predlagam novo rubriko: “KAJ SO VČASIH POVEDALI”. Garantiran uspeh!!!

  16. Rob pravi:

    Denis,ker je že veliko ljudi reklo (in se malo tudi strinjam z njimi) okoli kvalitete zvoka,ti mogoče priporočam,da si kupite kravatni brezžični mikrofon,ki deluje preko sprejemnika. To je ponavadi čisto v dovolj in sploh odlično,ker lahko delaš kristalno čist zvok z “običajno kamero”.Če te zanima si tukaj poglej,kaj bi bilo za “tvojo” kamero. http://www.azdencorp.com/shop/customer/home.php
    Pa ne delam reklame,samo nekaj časa nazaj sem moral rešiti problem z zvokom.
    Drugače se pa strinjam z tvojim bodočim odgovorom,da zvok niti ni toliko pomemben,ampak vsebina.

Komentiraj