Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Čukci na vročem stolu

11. september 2007 ob 1:10 | Denis Sarkić |

Ultra-raziskovalni novinar nacionalne TV Vladimir Vodušek je za svojo oddajo Vroči stol dobil nov termin. Oddaja je bila danes prvič po novi programski zasnovi ob 20. uri na prvem programu, če ste jo zamudili pa si jo lahko ogledate v avdio/video arhivu na njihovi spletni strani. Vlado, ki je prvi “zakuhal” afero Rop-Janša-Sanader je gostil poslance, ki so hkrati člani zdaj tudi že razvpite komisije Državnega zbora za nadzor varnostno-obveščevalnih služb (KNVOS) in govora je bilo seveda o aferi SOVA. No, ker je bila oddaja na trenutke “zelo napeta in vroča”, so se morali gostje po njej tudi malo okrepčati, nato pa jih je pred stavbo RTV Slovenija pričakala naša Vestna kamera. Siti in še zadosti “vroči” Miro Petek, Jožef Jerovšek (oba iz SDS), Josip Bajc (SLS) in Rudi Moge (LDS) so zato z lahkoto malo pokomentirali svoje nastope in oddajo.

Štirje vroči poslanski čukci:

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 27 x komentirano
  1. Flayo pravi:

    Dobr si jih, ma so eni klovni teli trije “desni”. Petek je pa bleknu, ko kaka branjevka :)
    Taki posnetki znajo bit še zelo pomembni…

  2. Abakus pravi:

    To pa ste se dobro spomnili. Bravo!

  3. Aleksandar pravi:

    Koga sploh zanima ta afera? Vodušek je bedak, bedaki so tile kekci, bedaki so Janša, Sanader in Rop; in vso to greznico poslušamo zato, ker je ogroženo dobro ime enega izmed njih. Ne obstaja nič takega kot “zainteresirana javnost” ali ljudje, katerih mnenje o slovenski politiki bi viselo na nitki resnice te afere. Vsi jo spremljamo zgolj zato, da dobimo drobtinice od teh smešnih, rdečeličnih klovnov; čakamo na njihove spodrsljaje in nemarna razkritja njihove nečimernosti; z užitkom poslušamo topoumen, monoton glas Vladimirja Voduška in tresenje jeznega podbradka Antona Ropa. In to, gospodje, to je občinstvo te afere.

  4. siruche™ pravi:

    Najbolj se mi je vtisnilo v spomin, ko Vodušek lovi Ropa po hodniku in stopnišču. Bolj ko Rop ponavlja:”Bom povedal na tiskovni konferenci.”; bolj ga Vodušek preganja. Vlado namreč nemara tiskovk. Raje pošlje kako mladenko ali pa bere revijo.
    Drugače pa svaka čast Vodušku, ker se je zadrževal 3 mesece, da ni dal ven novega, Ropovega posnetka. Ne vem, od kod je črpal moč. Kajti priznam, če bi imel sam tak posnetek, bi ga objavil takoj (17.6.2007) in se ne bi mogel tako dolgo upirati skušnjavi tako kot Vladimir.
    Jerovšek ni mogel iz svoje kože in je padlo par teorij zarot.
    Videlo se je, da sta Petan in Petek najšibkejša člena. Zopet ni bilo težko izvleči kako malenkost iz pogovora Janša-Sanader. Na Petana se ne moreš zanesti, niti ko je trezen. Najbrž ni nikoli slišal za frazo: brez komentarja.
    Zanimivo je primerjati št. smsov. Včeraj jih je Vroči stol imel le 2157, medtem ko je pri Trenjih ta cifra mnogo večja. (Če sem se zmotil pri številkah, se opravičujem.) Srečno! Gremo do konca! :lol:

  5. 1tastar pravi:

    Svojim pandurjem pa je Pahor prepovedal sodelovati na vročem stolu. Mislite, da bi bil potem rezultat glasovanja kaj drugačen kot 76% za Janšo in 24% za Ropa?

    Moje skromno mnenje je, da če Pahor ne bo po hitrem postopku vrgel Ropa ven iz svoje SD, ne bo nič z osvojitvijo oblasti čez eno leto.

  6. 007 pravi:

    Moge, ti ne pašeš tu zraven med te ,,desne,, bebce (lahko tudi babce, če hočete).

  7. 1tastar pravi:

    Ta “levi” pametnjakoviči. Zakaj pa sploh gledate takšne oddaje? Uživajte v enoumju, lahko grete v knjižnico čitat kakšno staroizdajo Komunista.

  8. t-mac pravi:

    @tastar: Rop ni član SDja, tko da ga Pahor pač ne more vreči ven :P

  9. Arh pravi:

    Petek je res en bumbar. Izjavi sred oddaje kako on nič ne razpreda v javnosti glede tajnih podatkov, potem pa ko, ga Denis vpraša kateri stavek si je najbolj zapomnil od 14 minutnega prispevka na Sovi, ustreli brez pomisleka kot iz topa.

    Sploh pa skoz neki govorijo kako Rop spreminja izjave, medtem ko svojega furerja pa sploh ne omenijo, kako je zatrjeval, da se on ni nič pogovajal …

    Kakšna verodostojnost, res so loleki ;))

  10. 1tastar pravi:

    t-mac, bi me veselilo,če bi tvoja držala. Pa kako se je Pahor hvalil, ko sta Rop in Cvikel prestopila k njemu.

  11. Arh pravi:

    1tastar: Kaj pa tebe tako skrbi kaj bo Pahor in kaj ne bo Pahor naredil. Glede na tvojo usmeritev bi moral bolj skrbet za Janšo, mu naredit kak oltar in opravit kakšno obredno žrtvovanje.

  12. 1tastar pravi:

    Sem že enkrat povedal, da so bodo po volitvah Janša, Pahor in Kresalova združili v KPS (Kapitalsko stranko Slovenije). NSI in Rop bodo pa brez službe.

  13. flayo pravi:

    @ tastar

    “…združili v KPS (Kapitalsko stranko Slovenije)”

    Samo Bajucota čimdalj od financ pa bo vse ok.

  14. t-mac pravi:

    @tastar: prestopili so v poslansko skupino SDja, niso pa člani stranke in po moje si jih Pahor tudi ne želi (oz. Ropa si po moje zihr ne želi). V poslanski skupini jih imajo le zato, da so druga največja stranka, get it ;)

  15. BIBA pravi:

    Tale tastar mora biti slep,gluh al miceno zaostal,da si ne pride gor,da takih idiotov kot jih ima ablast okrog sebe ne najdeš niti pri bushu in njegovih buuuuuuuuuuušizmih.Petek na koroškem pa jim mora biti krepko žal,da te morajo poslušat in gledat kako si se prodal za 4 letni mandat.Tisti,ki so te naklepal jim zdaj služiš.Ja sovi dihate za vrat.

  16. 1tastar pravi:

    No, dobro, da smo na Vesti odpisali Ropa. Počasi bomo še druge prestopnike, pa še tiste, ki si na njihov račun nabirajo točke.

    Pa da mi ne bo kdo očital, da sem nedosleden glede KPS (popravljam: Kapitalska PARTIJA Slovenije). Najprej sem združeval SLS in LDS, vendar samo pogojno Če bo predsednik SLS Šrot.

    KPS bo odprta, tako kot Ljubljanska borza, za vse mešetarje. Vendar bo LDS z brati Podobnik izpadla iz kotacije.

  17. Miha pravi:

    Dragi poslanci vročega stola. g.Moge je za vas CAR. Sposoben, resen, človek, ki se zaveda, kaj je tajnost in spoštovanje zakonov. g.Petek, kdo vas je volil in postavil v parlament. Saj ne veste kaj govorite. Upam, da se bo našel kdo, ki bo zoper vas podal kazensko ovadbo. Vaš kolega g.Jerovšek se vsaj zaveda, da o stvareh, ki so tajne, v javnosti pač ni govoriti. g.Bajc.. saj ni kaj dodati. Uboga država, ubogi državljani s takšnimi “predstavniki ljudstva”. Čestitke VEST-i!

  18. tv vudi pravi:

    plačanec vodušek bi lahko kakšna vprašanja, ki so mu jih dali pred meseci znova prebral v stilu:
    eeee, kako JJ, eeeeeee saj se niste pogovarjali eeeeee s sanaderjem , a ne? eeeeeeeee

  19. Pero pravi:

    Sarkič “prodan novinar”

  20. Denis Sarkić pravi:

    Hahaha, komu pa, dragi Pero? Aja, kupili so me s posteljo vred…

  21. Pero pravi:

    Tonetu!

  22. Pero pravi:

    Moge bi rad pa na vse pretege spravil pozornost stran sove :),in to samo v dobro Slovenije in slovenske javnosti.
    Kaj naj rečem on je mega-družbeno odgovoren.

  23. Denis Sarkić pravi:

    Bwhahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaa…

    Anton je žal politik, ki po mojem osebnem mnenju, čisto suvereno sam odgovarja za svoje besede in dejanja, jaz mu ne pomagam pri njegovi politični poti, še posebej, če se spomnim, kako je leta 2004 pred volitvami zaradi mene in mojega fotoaparata po žgočem soncu pešačil od Državnega zbora do Vlade na Gregorčičevi, avtomobil pa se je prevažal prazen do tja, ker ni hotel sesti v avto zaradi bojazni fotografiranja, ker bi objavljena fotka dala volivcem napačno sliko, da se premier Tone “frajer” pelje za davkoplačevalski denar na taki kratki razdalji. In sva prepešačila vso pot, jaz sem ga vsake 20 metrov škljocnil, tako malo za šalo, ker sem pač tak, pri vratih Vlade, pa sem ga še mislim da vprašal, ali se je res splačalo pešačiti???
    Ali pa fototedna objavljena v Mladini, kjer sem ga sledil in fotkal, kakšne prometne prekrške dela, ko sam vozi svojega BMW-ja po Ljubljani, ko ni bil več predsednik vlade…

    Da skrajšam zgodbo, jaz sem glede mojega dela in objektivnosti na Vesti čist, je pa res, da me lahko vsakdo spravi zelo hitro v svojo vinsko klet, tu sem malo šibek… Vendar vedno potem naredim še kak prispevek za Vas, dragi Pero!

  24. Denis Sarkić pravi:

    P.S. Ali imate kakšno dobro vinsko klet tam gor na štajerskem?

  25. Pero pravi:

    Ne kje pa, vinskih kleti pri nas na Štajerskem ni….Imamo pa Laško Pivo he he he :)

    Tonete pa sam izbiraš …

  26. Denis Sarkić pravi:

    Vabiš ali samo dražiš???

  27. Denis Sarkić pravi:

    ;) :D Torej?

Komentiraj