Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Kandidatka Elena

7. september 2007 ob 20:44 | Katja Lenart |

Predsedniško kandidatko Eleno Pečarič smo danes pospremili na sedež državne volilne komisije, kamor je uradno odnesla svojo kandidaturo s podporo neparlamentarne stranke Akacije in podpisi treh poslancev.

Naj spomnimo, da so jo s podpisi podprli nepovezana poslanka Majda Širca, samostojni poslanec Slavko Gaber in poslanec italijanske narodne skupnosti Roberto Battelli (poleg tega pa ji je uspelo zbrati tudi 1.624 podpisov podpore državljanov). Elena je povedala, da je prejela ponudbe za prodajo podpisov, ki jih je zavrnila, zanimalo pa jo je tudi, kaj se bo zgodilo s podpisi (in osebnimi podatki) državljanov, ki so jo podprli:

“Kaj je zdaj s to zbirko osebnih podatkov?”

Kar tam, na sedežu državne volilne komisije, se je zgodila tudi novinarska konferenca (med drugim nas je zanimalo, kako Elena komentira nepodporo Nacionalnega sveta invalidskih organizacij Slovenije):

“To je njihovo stališče in to upoštevam.”

Katja Lenart

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 40 x komentirano
  1. Kowalsky 69 pravi:

    kratko in jedrnato sporočilo

    bravo

  2. haydegger pravi:

    Waa Elena ne morš vedt kolk te občudujem. Da si pr 18h šla od doma in da se zdaj upaš postavit proti kandidatom, ki imajo podporo glomaznih strank in močnega kapitala…

    Svaka ti presneta čast slovenska!!

  3. Korto pravi:

    moj glas ima!

  4. Jernej pravi:

    Osebno ne vem, kaj točno naj si mislim o tej kandidaturi.
    Po eni strani se mi zdi izjemno, da Elena kandidatira, izredna moč in volja…
    Njena invalidnost ji bo najbrž prej koristila kot škodila.
    Vendar, boste ljudje gledali nanjo kot na ekvivalentno kandidatko napram drugim kandidatom(zaradi invalidnosti)?Konec koncev so enako možnosti za kandidaturo za predsednika države za vse državljane.Pa vendarle…vas reference Elene prepričajo v primerjavi z drugimi kandidati?
    No, vsekakor bom volil idejo in prepričanje…zaenkrat je moj favorit dr.Turk.

  5. protestant pravi:

    @ Jernej: My thoughts exactly.

  6. vulevu pravi:

    Turk in Gaspari in Peterle so rdeče-črna kontinuiteta. ISTI-ISTI SLUŽABNIKI KAPITALA. Mimogrede, je Gaspari sploh vložil podpise??? Elena jih je prinesla vsaj pokazat.

  7. lepi pravi:

    Mene pa zanima, s čim se lahko Elena Pečarič do sedaj že dokaže oz. kakšne preference ima na političnem področju? In pa tudi nasplošno, kaj pa je dosedaj ustvarila oz. kaj ona sploh zna, zmore, seveda poleg tega da ruši invalidsko varstvo, da toži invalidske organizacije in njihove predstavnike, da toži ZZZS za izpodbijanje financiranja skupinske obnovitvene rehabilitacije, da javno prizna, da ima invalidov čez glavo, da je vložila tožbo na Upravno sodišče Republke Slovenije proti Fundaciji invalidskih in humanitarnih organizacij in zahtevka, da se takoj prekine redno financiranje posebnih socialnih programov invalidskih organizacij? Zna morda še kaj? Verjetno, da še kaj ampak nič pozitvnega…..hvala lepa za tako predsednico.

  8. Zoran P. pravi:

    lepi, vse to kar si naštel (sicer težko sodim, če je tudi dovolj natančno povzeto)… ni slabo za tako mlado osebo, ne? :) LP

  9. lepi pravi:

    Hehe…Zoran P. všeč mi je, da si tak optimist ter da si eden izmed tistih, ki zagovarjaš njene “podvige”. Povzeto je zelo natančno, in sicer iz Slovenskih novic(7.9. 2007), pa še marsikje bi se našlo…Kar se pa tiče njene mladosti Zoran P. pa ne bodi najiven, saj ima v ozadju ljudi, ki ji pomagajo in ji narekujejo tempo, da bi zrušila obstoječe slovensko invalidsko varstvo (ki je mimogrede ta trenutek popolnoma primerljivo z evropskim) v smislu raznih pravic oz. namenskih sredstev FIHO reprezentativnim invalidskim organizacijam. Elena Pečarič je zgolj marionetka, ki pleše….po dogovru seveda. Aja pa še to, da ne boš mislil da je res zelooo mlada, Elena Pečarič je stara 36 let, tako da tako mlada pa spet ni. Lp

  10. Sibirijska bergla pravi:

    Mafijo se lahko le od znotraj… le tako naprej Elena!

  11. 1tastar pravi:

    Ko bo predsednica, naj si na glavo povezne še Brecljevo čelado. Bo kot Drnovšek na jezeru Titicaca. Pa še piščal iz trstike bi se podala pokrivalu, in bolj razločno bi se slišala, kot njeno govorjenje.

  12. ShowDown pravi:

    Nimaš kaj…polna kapa poguma… (:
    Tisti, ki pa pravite da ni sposobna za vodenje države….spomnite se drnovška….slabše ne gre :P

  13. karlo pravi:

    Razlika med dr. Janezom Drnovškom in Eleno Pečarič je predvsem v tem, da je dr Drnovšek zelo kredbilna osebnost z ogromnimi izkušnjami na političnem področju in pa, ko govori ga SLIŠIM, medtem ko pri poslušanju Elene Pečarič, če se še tako trudim ne gre, da o ostalih stvareh niti ne govorim, ker ju nimam kje primerjat, ni področja kjer bi ju lahko primerjav. Ona je dobra samo v tem, ko je treba nekoga tožit, vedno zna povedati samo to kaj je slabo, zanič, kaj ni dovolj dobro…egoistka prve klase tukaj ji pa verjetno res težko kdo konkurira…ja ja to je to.

  14. Bunkica pravi:

    Bo pa Slovenija postala takoj bolj prepoznavna v svetu s takšno predsednico na čelu. Iz katerega področja ima Elena magisterij?

  15. Matej pravi:

    Razlika med Eleno Pečarič in Janezom Drnovškom je da Janez lahko gre po stopnicah Elena pa ne.

  16. ficko pravi:

    Ohjaa Bunkica ne bodi najivna, kakšna prepoznavnost lepo te prosim….veliko rajši imam SPOSOBNEGA politika z veliko kilometrine za seboj, ki bo uspešno in dostojno predstavljal mene in mojo državo v evropi in svetu. Kar se pa tiče Eleninega magisterija, pa ne vem od kje tebi informacije, da ga sploh ima, si pa optimistka, verjemi mi in to ti govorim iz zanesljivih virov, da ga dela že dolga dolga dolga leta….pa 36 jih ima!?

  17. medek pravi:

    Elena je res navdušujoča :)

  18. ZoranP pravi:

    Glasoval bo vsak za svojega kandidata, tega glasu ni treba ne izpovedati, ne utemeljevati ne opravičevati. Lahko pa seveda tudi - saj to je smisel diskusijskih forumov. Ampak tista agresivna oporekanja, ki jih lahko beremo marsikje te dni, v skladu s katerimi si Elena sploh ne bi smela drzniti kandidirati, mi pa, moram priznati, niso všeč. Kandidati se še kar držijo gentlemanskega fair-playa - kaj, če bi jim sledili tudi volivci? Kaj je tako ogrožujočega na Eleni, da je deležna že kar teorij zarote, po katerih je marioneta nekih sil, ki si bogve zakaj prizadevajo zrušiti ne vem kaj? Kdor trdi, da ve za te sile, jih je že skoraj dolžan razkriti.

  19. marjeto pravi:

    zoranP
    kaj je tako ogrožujočega ?
    zakaj pa misliš, da sploh rabimo predsednika -…..?
    oglej si posnetek !
    kakšen mora zate biti predsednik ? (oz.kdo)
    a opazite, da ko se brecel umeša, se vsi pogovarjajo z njim in ne z eleno.

  20. marijollyna pravi:

    ne bodite tako panični vsi skupaj, saj elena vendar samo želi malo medijske pozornost, kot še marsikdo in to je popolnoma ok.

  21. ZoranP pravi:

    Saj, ravno to sprašujem, kaj je tako ogrožujočega, da se toliko ljudi spotika nad njeno kandidaturo in jim ni dovolj, da ji pač ne naklonijo svojega glasu, ali pa recimo raje pohvalijo svoje kandidate kakor pa da se gredo negativno kampanjo? Te kdo sili glasovati ze Eleno, marjeto? Zakaj je Elena “bolj” neprimerna kandidatka kot kup drugih, ki tudi nimajo veliko možnosti za zmago, pa jim nihče ne odreka pravice, da poskusijo prepričati, zbrati podpise in vložiti kandidaturo?

  22. raček pravi:

    Zoran P., ogrožujoča je zato, ker je edina, ki se je javno odrekla invalidom, da citiram njeno izjavo v reviji Jana “invalidov imam včasih že čez glavo…hahahha”, in to reče bodoči predsedniški kandidat, to se opravičujem je zame zelo ogrožujoče. Le kaj si pa naj mislim o taki “bodoči predsednici”, ki javno diskriminira določeno skupino ljudi, a hkrati ima v svoji predsedniški kampanji geslo “priložnosti za vse” v smislu, da se bo borila za pravice vseh državljanov in državljank, marginalizirane družbene skupine itd. Se vam ne zdi to čisto protislovje in hkrati delanje norca iz vseh državljanov in državljank, še posebaj pa iz omenjenih invalidov. Elena Pečarič je egoistična, diskriminatorna (protislovna) ter izredno prostaška v svojih izjavah in je najbolj neprimerna kandidatka za predsednika države. Za to izjavo bi ji morali odvzeti pravico do kandidiranja, saj se je javno odpovedala invalidom. Kaj takega še nisem videl nikoli v vsej politični zgodovini Slovenije.

  23. ZoranP pravi:

    Hmmm … malo iz konteksta pobrano …. organizirana kampanja “dobro informiranih”, verjetno na vseh blogih, ki se je začela po nastopu predsednika zveze 5. septembra .. kakšno naključje …. ampak resno: nič ne more biti bolj absurdno od trditve, da je Elena diskriminatorka. Če se različne invalidske organizatorke med sabo ne razumete najbolje, je zelo pritlehno, da so to prenaša v predsedniško kampanjo.

  24. MarkoNi pravi:

    raček, tvoj šef Šuštaršič je “egoističen, diskriminatoren (protisloven) ter izredno prostaški v svojih izjavah”.

  25. raček pravi:

    Jooj, jooj Zoran P in Markoni, povem vam dejstva oz. napisana dejstva in izjave Elene Pečarič, vi pa še kar bluzite v tri dni. Markoni mimogrede gospod Šuštaršič ni noben moj šef daleč od tega, povedal sem zgolj napisana resnična dejstva.
    Pa kaj mi bluzite, sprijaznite se s tem, da je Elena protislovna v svojih izjavah, diskriminatorna itd. Od nobenega kandidata do sedaj, še nisem zasledil podobnih diskriminatornih izjav. Ona misli, da si lahko privošči vse, vse pod tem milim nebom, da se ji morajo vsi klanjati itd.
    Se vam ne zdi čudno to, da jo okoli 104.000 slovenskih invalidov NE podpira oz. da jo podpira samo nekaj 10 hendikepirancev? Vsakemu preprostemu človeku je jsano, da tukaj nekaj ne bo uredu z njo oz. z njenim delom oz. še bolje z njenim NEdelom.

  26. Bojan pravi:

    Madona kva ga pihate mim, sj ne morm verjet, 104.000 slovenskih invalidov praviš raček, teh 104.000 invalidov so Boris Šuštaršič, Ivo Jakovljevič, Ivan Peršak, Jože Zupanc, Alojz Ješelnik, Jože Okorn, Štefan Kušar, Borut Pogačnik, Tatjana Brumnič, Renata Punčuh, Midhet Huskić, Stane Padežnik, Vesna Weingerl, Karmen Bajt, Vesna Susič ………. in ko je Šuštaršič kandidiral na volitvah je dobil 177 glasov, kje je že teh 100.000 invalidov. Dan po izvolitvi za predsednico republike ga boste postavili za držanega svetnika, potem pa ne bo mogel ignorirati predsednice.

  27. ervinator pravi:

    Groza, Marko Golobič je še vedno na RVK!

  28. franc pravi:

    Le zakaj je na tem forumu ponovno potrebno ponoviti, da KANDIDATKA ZA PREDSEDNICO DRŽAVE ELENA PEČARIČ NE BO IZVOLJENA ZA PREDSEDNICO DRŽAVE, tako da omenjenega spora med predsednikom države in državnim svetnikom NE BO in se ni treba prav nič bat. Ohja, da pokomentiram še teh 177 glasov, ki jih navaja Bojan….Elena Pečarič = LDS = ZARES = AKACIJE medtem, ko gospod Šuštaršič to NI. Kandidatura Elene Pečarič je nastala politična pod krinko invalidnosti. Vse to je Elena Pečarič, kar gospod Šuštaršič ni, saj ni šel v kampanijo z izsiljevanjem in izkoriščanjem na račun svoje invalidnosti in da bi bil zaradi tega posledično bolj prepoznaven. Vendar za dosego določenih političnih interesov je potrebno iti tudi skozi to, če ni bila pa ravno tako tudi ona pri 177 glasovih in to ona prav dobro ve. Sicer se ji pa kakšno višje število glasov od 177 tako ali tako ne obeta niti na samih volitvah za predsednika republike.

  29. ZoranP pravi:

    Prav neverjetno, koliko agresije. Počasi bo prišlo na dan, česar se širša javnost še ni prav dobro zavedala, komu in kako je Elena stopila na žulj. Če se zelo ne motim, bi to lahko pomenilo konec določenih monopolov. Elena je torej manjšina ne le kot invalidka, temveč tudi med invalidi? Perfektno.
    Ampak Elena tokrat ni kandidatka za predsednico kake invalidske organizacije. (To, da invalidi ne vidijo, kako dobra stvar je ta kandidatura za vse njih, je pravi podn.) Je kandidatka za predsednico republike, in o številu njenih glasov ne bodo odločali (samo) invalidi. Jaz jo podpiram, prvič, ker mi je kratki kviz na financah pokazal, da mi je njen profil stališč od vseh najbližji, drugič, ker smo vsi pomalem nepopolni, soodvisni in ranljivi, in na ta način zastopa občo človečnost bolje kot popolneži, in ker je lahko vsakemu v vzor kot oseba, ki s sorazmerno “slabimi kartami” igra svojo igro, ker ne dovoli, da bi ji nekdo vnaprej določil njeno mesto pod soncem, v družbi … še najraje v kakem zavodu, kajneda. Pogumno, in zelo havdihujoče.

  30. franc pravi:

    Ker se je Zoran P. zelo razčvekal o agresiji sem poklical eno od reperezentativnih invalidskih organizacij in so mi ljubeznivo odstopili kopijo javne izjave NSIOS »Politična kandidatura Elene Pečarič pod krinko invalidnosti« o kateri sem prebral pod člankom NSIOS o Pečaričevi.

    Njihovo besedilo, glej ga zlomka, ni prav nič agresivno, ampak je napisano v prijaznem tonu, čeprav so povsem odklonilni do Elene Pečarič kot invalidke, ne pa kot državljanke, ki naj kar naprej kandidira pod svojo politično firmo.

    JE PA V JAVNI IZJAVI GROZLJIVO KAJ JI VSE OČITAJO NA CIVILNEM PODROČJU INVALIDSKIH ORGANIZACIJ. Ker nimam razlogov, da bi podvomil v resničnost obtožb na račun Elene Pečarič menim, da je treba takoj spremeniti ustavo in tudi formalno preprečiti, da bi taki kljukci kakršna je Elena sploh ne bi smeli kandidirati, ker sramoti našo državo in globoko ruši kredibilnost slovenskih invalidov.

    Zoran P., daj že povedati kaj konkretnega npr. kaj je Elena Pečarič naredila za slovenske invalide, razen tega, da gunca z osebnimi asistenti na račun javnega denarja, kar bi bilo takoj potrebno postaviti v okvir zakona in pod državno kontrolo.

    Zakaj Zoran P. in morebiti še kakšen njegov somišljenik (ali vas je res več kot trije?) ne pogledate včerajšnjih Odmevov na RTV slo., saj naj bi v tisti oddaji od resnih ljudi izvedeli, da imamo samo štiri kvalificirane in resne kandidate ter kandidate, ki so vključno z Eleno le priložnostni klovni, ki jim nos ne nese preko lastne medijske promocije.

    Še napišite butalščine, ker imam veselje do razlaganja takšnega praznega niča.

  31. državne jasli pravi:

    Prav nič nisem presenečen, da sem odkril paralelni forum, na katerem se oglašajo isti avtorji (morda samo eden?) kot jih zasledim pod člankom NSIOS o Pečaričevi.

    Je nekaj manj prostaških besed, vendar gre za enako duhovno revščino.

    Zato prilagam tisto moje besedilo, ki se glasi:

    Znanec, ki spremlja invalidske zadeve v lipovi deželi na sončni strani alp, me je opozoril, na primitivno in prostaško blebetanje na internetu pod naslovom NSOIS o Pečaričevi.
    Človeško mi je domače, da se ljudje med seboj tudi ne razumejo, da imajo različne poglede na življenje in vse kar je v zvezi s tem, ampak da nekdo znotraj 2 milijonskega naroda spodbuja najbolj ogabno sovraštvo mi je pa resnično tuje in sem si zato vzel tudi nekaj časa, da pokomentiram ta grozljiv gnojnični miselni smrad.
    Spominjam se neke oddaje Tarča, v kateri je medijska ubijalka Lidija Hren poskušala zaničevati vse invalidske organizacije z najtežjimi skupinami invalidov (to je že samo po sebi nesmiselno, ker tisti invalidi niso sami izbrali svoje usode, kateri na noben način ne morejo pobegniti), in sicer s pomočjo YHD od Elene Pečarič, ki je postala prava maskota agresivnega in zanesljivo neuresničljivega hendikepizma. V tisti oddaji se je gospod Šuštaršič odlično odrezal in gladko ter kulturno zavrnil vse obtožbe, tako da je na koncu oddaje Lidija Hren ostala praznih rok, YHD s svojimi zakulisnimi podporniki (npr. dr. Zavirškova na Fakulteti za socialno delo) pa niso prav nič dosegli še najmanj pa porušili javno financiranje invalidskih organizacij.
    Predsedniška kandidatura Elene Pečarič ni prav nič drugega kakor nova politična – medijska finta, da bi prodajali ena in ista hendikepska jajca in z njimi zamegljevali pogled ljudstva na solidno invalidsko varstvo v Republiki Sloveniji. Preden nadaljujete s svojim primitivnim blebetanjem, se obnašajte vsaj toliko normalno, da najprej prečitate javno izjavo NSIOS pod nazivom »Politična kandidatura Elene Pečarič pod krinko invalidnosti«. V tej izjavi hendikepiranki Eleni ni nihče oporekal pravico do političnega kandidiranja, ugovor gre le na njeno nesramno laganje in sprenevedanje, češ da se zavzema za enake možnosti in se pri tem nesramno skriva za invalidnostjo, čeprav goroče povsod zagovarja nekakšen zmeden koncept hendikepa. Pa naj kandidira, kdo pa ji od invalidov to brani, vendar ne v njihovem imenu. Kar naj jo podpirajo razni Gabri in Širclove, kar je pravzaprav pošteno, saj je (bila) članica njihove politične partije.
    Morda kaže nekaj reči o nakladaču pod nazivom Sproščena slovenija. V njegovih besedah je toliko sovraštva in gneva, da bi mu v New Yorku zanesljivo svetovali, da naj čimprej obišče psihiatra, ki bi ga morda rešil pred osebno samopogubo. Iskreno upam, da poleg totalne negativnosti, se zmore morda razveseliti vsaj sončnega zahoda.
    Vse gobezdače, ki neznajo na kulturen način izraziti svojega drugačnega mišljenja ali pa celo nasprotovanja, naj najprej odgvorijo na preprosto vprašanje, od kje Eleni Pečarič pravica, da javno in v publikacijah zmerja Slovenijo s fašizmom, slovenske invalide pa ne samo s fašizmom, ampak še z nacizmom in stalinizmom. Pojasnite mi ta primitivni kretenizem!
    Bodi dovolj, ker bo še dovolj novih neumnosti na katere je verjetno vredno odgovarjati.

  32. ZoranP pravi:

    Prostaške besede, duhovna revščina … ti to o sebi, kolega? “gobezdači, nakladači, primitivno blebetanje” … kar ni konca …
    Pravkar kolateralno popljuvana red.prof. Zaviršek (kriva že po povezavi, ne?) bo te dni verjetno priobčila svoje mnenje o “guncanju z osebnimi asistenti na račun javnega denarja”. Sam nisem poseben poznavalec invalidske problematike, svoje razloge za podporo Eleni sem že napisal, da je kdaj kandidirala v imenu invalidov nisem še nikjer zasledil … agresivnosti pa toliko, da če tudi prej ne bi sploh nič vedel, bi se po teh komentarjih zagotovo postavil na njeno stran. Upam, da bo zdaj, ko ste dali drugi invalidi (?) jasno vedeti, da Elena ni vaša kandidatka in ne kandidira v vašem imenu, morda mogoče normalno nadaljevati tekmo. Če je že ne marate podpreti, imate kak poseben razlog, da jo morate za vsako ceno onemogočiti?
    Mimogrede, da bi pravilno razbral stanje duha v tej skupini, me res zanima, kateri je “četrti” “kvalificirani in resni kandidat”? ;)

  33. državne jasli pravi:

    Zadnji komentar Zorana P.od 12.9. se že približuje tistemu polju komuniciranja med ljudmi, na katerem je možno kaj povedati in tudi izvedeti. Pa kljub temu še nisem zadovoljen, kajti v tekstu je po mojem prepričanju lažno sprenevedanje, češ da ni poseben poznavalec invalidske problematike. To vsekakor ne drži, ker ima očitno izdelana stališča v smeri hendikepizma, ki ga simbolizira Elene Pečarič. Gre torej za mišljenje, ki je angažirano za navedeni ideološki konsturkt, ki želi ustvariti irealno invalidsko varstvo (beri: neuresničljivo) v nasprotju z realnim invalidskim varstvom, ki ga prakticira aktualna evropska civilizacija in tudi Slovenija.

    Zgražanje Zorana P. glede barbarskega besedičenja je seveda hinavščina, ker zanesljivo hkrati ve za množico takih izrazov pri pristaših YHD, kar pa seveda prostodušno preskoči, češ to pa delajo drugi. Moj edini vzrok za oglašanje je prav to, kar Zoran P. zavestno spregleduje.

    Za slovenske invalide bi bilo absolutno najbolje, da bi fakultetna učiteljica Zavirškova ostala pri zagovarjanju ženskih pravic in še naprej krivila moške za vse krivice žensk. Le kaj je botrovalo njeni tako negativni travmatični izkušnji z moškimi? Le kateri mamon jo je premamil, da se je posvetila invalidki Eleni in njenim kolegicam? Med invalidi namreč še nisem opazil, da želijo njeno sodelovanje.

    Ker tudi sam osebno, karkor tudi velika večina Slovencev, menim, da so resni kandidati samo štirje, ki jih beležijo na vrhu merjenja javnega mnenja, je odveč, da bi vam to javljal, saj si lahko preberete v vsakem dosegljivem mediju. Svetujem vam, da pomerite stanje duha kar pri sebi, saj Elena v svojih nastopih kaže dokaj visoko stopnjo infatilnosti glede poznavanja državniškega dogajanja in je torej njeno kandidiranje izraz njenega nezadržnega hotenja po samopromociji in zavestnega iskanja prilike, da medijsko in politično posvinja sovrstnike invalide, ker niso prava rasa hendikepiranih.

    Zoran P. še pišite, saj ob anonimnem dialogu z menoj očitno dvigate svoj kulturni nivo.

  34. mile pravi:

    Po najnovejših novicah Državna volilna komisija ugotavlja, da politična stranka AKACIJE ni dostavila dokumenta iz katerega bi bilo verodstojno dokazano, da je bil sklep o kandidiranju Elene Pečarič zakonito izglasovan in da je torej veljaven.

    Ljubi agitatori YHD, kdaj boste javili ali vam je že uspelo ponarediti zapisnik seje za nazaj?

  35. ZoranP pravi:

    Drage državne jasli … da bi midva lahko resno komunicirala, je še daleč. Strašno me boli, da še “niste zadovoljni”, ampak “lažno sprenevedanje”, “hinavščina”, “zavestno spregleduje”, podcenjevanje mojega “kulturnega nivoja” … je za moj želodec preveč, iz ust vam smrdi. Ni kaj več reči. (Da ne govorim o tem, da tistega “ta četrtega” kandidata nikakor nimam za resnega, je pa imeniten glumač, že skoraj 20 let se mu uspeva obrdžati nad gladino in v dobri službi in družbi. ;) )

    Dragi mile .. delam na tem, do jutra bo izdelek perfektno narejen. Ne skrbite, vse bo še dobro. Brecelj je nesmrten, kot veste. :)

  36. državne jasli pravi:

    Spoštovani Zoran P., moram vam priznati, da brez napake papagajsko ponavljate moje besede, vendar žal to še ni intelektualno delo, značilno za homo sapiensa. Tudi kulturno niste prav nič napredovali v zadnjem vašem prispevku. Na žalost.

    Prijeten vikend!

  37. genius_hero pravi:

    achtung lepi!

    vi gospod morda delate za koruptivno invalidsko organizacijo, ker toliko veste o stvari?

  38. lepi pravi:

    Genius_hero veste, govorim zgolj o napisanih in preverjenih dejstvih, ki so hkrati tudi dostopna in objavljena v vseh (časopisnih) medijih!!
    Da pa vas potolažim ne delam za nobeno invalidsko organizacijo, sicer ne vem zakaj bi bila katerakoli koruptivna sploh, le na podlagi česa? Govorim le o javno dostopnih podatkih iz javnih občil in spletnih strani!

  39. genius_hero pravi:

    samo se to me zanima , ali se lepi in drzavne jasli poznata? kajti vajini mnenji se mi zdita zelo poenoteni. lp gospoda

    :)

  40. lepi pravi:

    Očitno sta najini mnenji dokaj identični zgolj v tem kako gledava na celotno situacijo in da nisva ena izmed tistih, ki bi Eleno Pečarič podpirala samo zato, ker je “pogumna”. Ampak poveva dejstva in resnice, in seveda ker najina razmišljanja oz. prepričnja odstopajo od hendikepskih jajc, se pa že kar poznava…haha…zanimivo razmišljanje torej se tudi vi oz. vsi tisti, ki podpirate njene anarhistične “podvige” med seboj poznate?

Komentiraj