Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Dolga pot v Haag

7. september 2007 ob 7:41 | Jani Sever |

Poslanec SD Aurelio Juri je prejšnji teden svojim kolegom v poslanski skupini SD poslal pismo, v katerem jih poziva, naj ne nasprotujejo dogovoru med premieroma Janezom Janšo in Ivom Sanaderjem o razreševanju mejnega spora na Meddržavnem sodišču v Haagu. Povedal je tudi, da se glede tega z njim v stranki ne strinjata Patrick Vlačič in Marko Pavliha.

Kako komentira dogovor med Janšo in Sanaderjem ter kaj si misli o stališču Aurelia Jurija smo zato povprašali Patricka Vlačiča.


“Zavedamo se, da je odločitev naše stranke ta trenutek (…) tista, ki bo tudi prinesla odločitev ali se bo s tem dogovorom nadaljevalo ali ne.”

Jani Sever

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 12 x komentirano
  1. 1tastar pravi:

    Predlagam, da portoroško letališče preimenujejo v Aeroporto Aurelio Iuri.

  2. uršus pravi:

    slabo posneto in zmontirano: tresenje na začetku, slab zvok, off konec, ko se sliši, da se sicer - v intervjuju pa ne - tikata…

  3. Sproščeni pravi:

    Patrick Vlačič in Marko Pavliha.
    A se ne bi vidva kar pridružila Jorasu in ustanovila novo stranko ?
    Imenovali bi jo npr. STRANKA AJDE_DA_VAM_JEBEMO_MAMU_SVI_STRANCI_ZAŠTO_MI_SMO_NAJBOLJI_NA_ZAPADU

    ali s kratico SADVJMSSZMSNNZ

  4. Sproščeni pravi:

    Seveda bi bilo lepo slišati tudi komentar velikega ljubitelja Hrvaškega turizma gospoda Pavliho…
    Lahko bi ga tudi povprašali ali je Hrvaški turizem na robu propada zaradi njegove zadnje marketinške akcije “NEĆU_DA_SE_KUPAM_U_JADRANSKOM_MORU_2007″

  5. morjefil pravi:

    Če nam hočejo vzeti zemljo to še ne pomeni, da nam lahko vzamejo tudi jezik. Kajne sproščeni? Če bi se stranka imenovala slovensko, bi morda celo dobila lepšo kratico. Poskusi
    Če imaš kaj proti besedam izrečenim v prispevku, pa to napiši. Mislim, da bi se z odgovori g. Vlačiča težko kdo nestrinjal.

  6. hm pravi:

    Gospod urednik, brez zamere, ampak (zaenkrat) bi bilo bolje, če se držite pisnih prispevkov.

  7. doajen pravi:

    kakšen stativček in široki zoom… očitno manjka ..drugače pa se da pri montaži tudi zvok poštelat, se pač ojača določene tone ..od kod pa se je vzel še nek šum, pa mi ni tudi najbolj jasno …v glavem ..kot da bi šlo za tajno snemanje ….PS: drugič bi svetoval v takih primerih podnapise :))

  8. Sibirijski nosonja pravi:

    S taksnimi plejboji kot so dr. Patrick bomo uspeli v Haagu le pod pogojem, da bodo sodile pred-menopavzne sodnice, ki so prijateljice ge. Mance. Pa se te morajo le gledati in ne poslusati, saj vsak petosolec vidi, da doktor ne ve najbolj kaj govori (SD stranka manekenk).

  9. doajen pravi:

    o patricku valčiču? nekdanji basist jana plestenjaka, portoroški playboy, asistent marka pavlihe na FPP, lokalni politik SD, stokovnjak za pomorsko pravo? morda, ampak samooklicani! potem… zani žurer, lomilec ženskih src, v glavnem vse prej kot neki hudi stokovnjak…smrakvec je še v kristusovih letih… v končni fazi gre kljub vsemu za enega od lokalnih političnih povzpetnikov, ki želi preboj čisto na vrh. Vprašanje je zakaj ga mediji jemljejo za verodostojnega, zakaj ga toliko rinejo naprej?

  10. Drago pravi:

    Kam to pelje? Sama diskriditacija NAS je! Pogledamo si prispevek in začnemu udrihati. Od zgornjih 9 komentatorjev se niti eden ne spusti v vsebino. Ali obstaja kaki “strokovnjak”, ki bi dejal: to patrik ni povedal dobro, s tem in tem se ne strinjam in podobno. Predvsem zadnji komentar Doajena je zanimiv. Pa kaj ti je babo prevzel??? Mogoče bi bilo najbolje, da ga damo zapret, a ne?

  11. morjefil pravi:

    doajen, ne vem kdaj si bil nazadnje na fpp, vendar vlačič ni asistent pavlihe, temveč profesor in predstojnik katedre za pravo na fpp. in iz lastnih izkušenj ti povem da JE strokovnjak za pomorsko pravo.
    kar se tiče pa njegovega zasebnega življenja pa mislim, da lahko počne kar hoče. drugače pa je še vedno glasbenik in včasih s skupino, brez jana plestenjaka, preigravajo znane komade. precej poslušljivo.

  12. Sibirijski nosonja pravi:

    Ce uporabljas velike tiskane crke potem pa res MORA biti ekspert. Kar me ne bi presenecalo - magisterij ipd. je pisal pri tistih, ki ocitajo nasim, da nic ne znajo… mogoce se pa je le naucil kaksnih uporabnih trikov! Upam samo, da ne bo kdo prisel na otrocjo idejo, da je trojni (in ne samo dvojni) agent.

Komentiraj