Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Obstrukcija resolucije

5. september 2007 ob 19:41 | Denis Sarkić |

Poslanci opozicijskih strank Breda Pečan iz SD, Aleš Gulič iz LDS, Barbara Žgajner Tavš iz SNS, Pavle Gantar iz NP iz Zares in samostojni poslanec Slavko Gaber so obstruirali današnjo sejo odbora za šolstvo v Državnem zboru, kjer so poslanci nadaljevali razpravo o resoluciji za preoblikovanje visokega šolstva in raziskovalne dejavnosti. Na novinarski konferenci so pojasnili razloge za to dejanje in razložili kakšnega ministra za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo si v bodoče želijo oziroma ne želijo namesto odstopjlenega Jureta Zupana.

Opozicija o želji po ministru:

Opozicija o obstrukciji:

Opozicija o tem, kdo bo prikrajšan, če resolucija ne bo sprejeta:

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 7 x komentirano
  1. Gugu pravi:

    Prava klapa.

  2. morjefil pravi:

    Tale barbika pa ne zna dobro poslušat vprašanj. ali pa ima bolj slab spomin. glede na to da ima pred sabo daleč največji kup papirja, si verjetno dosti stvari beleži. vendar je po mojem mnenju pomembno tudi tisto kar imaš v glavi. za njo je očitno pomembneje kaj ima na glavi in na telesu. pač barbika

  3. Klemzo pravi:

    Wild bunch! Le tako naprej, sam so redko tok složni. B.Ž.T. mi je pa dost kul, sam v (zame) totalno napačni stranki. Jo nikakor ne gre zamenjat z kako Irgl.

  4. lucko pravi:

    Jaz se tudi strinjam z Klemzo glede Tavseve. Skoraj vedno me prav preseneti z pripravljenostjo. Je dalec od barbike. Zanjo bi lahko rekel, da krsi pravilo, da je lepota krat pamet konstanta. Ona ima oboje, zal pa nima prave stranke…

  5. Aschmodei pravi:

    Ha, kako lepo ti je uspelo z zdaj že kar značilnim zavitim postavljanjem vprašanj naslejati poslanko SNS! In res, sogledalcema zgoraj, Žgajner Tavševa v SNS verjetno ni po naključju.

  6. Zlata lisica pravi:

    Dobra je Tavseva, Bog ne daj, da se pridruzi Jansi…v Sloveniji je namrec vse mozno.

  7. SightCare pravi:

    SightCare is a powerful formula that supports healthy eyes the natural way. It is specifically designed for both men and women who are suffering from poor eyesight.

Komentiraj