Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

LDS o odstopih

30. avgust 2007 ob 16:35 | ŠiŠ |

Predsednica stranke LDS Katarina Kresal je na novinarski konferenci pojasnila stališča stranke do sprejetih odstopov ministrov in do zamenjave direktorja Sove.

“Ne glede na to, da smo opozicija si pa želimo, da bi državo vodili ljudje, ki so sposobni …”

Jan Šiško

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 11 x komentirano
  1. omg pravi:

    zzz; kaj cmo, dolgocasna baba, dolgocasna konferenca; get used to it

  2. ED pravi:

    @omg: Dolgočasna? Stvar ‘okusa’… Pa vendar, četudi bi bila dolgočasna, je mar dolgočasnost pomanjkljivost v politiki? Bi morala politika zabavati? Naj bi bila del razvedrilnega programa? Tako kot se npr. novičarstvo vse bolj spreminja v infotainment….

  3. Pero pravi:

    Jao, pa saj ni resen ta LDS. Ko poslušam to njihovo plavolaso predsednico, se spomnim na svoje sošolke s faksa, ki so napiflano predstavljale svoje seminarske naloge, ob katerih je večina umirala od dolgčasa. Še Školjč se mi zdi nekako bolj zanimiv v svoji otožni nezanimivosti.

  4. Pero pravi:

    ED, dolgočasnost in neko golo navajanje dejstev zagotovo ni plus v politiki. Zagotovo pa ne za nekoga, ki hoče biti voditelj/ica stranke ali celo kaj več.

  5. medek pravi:

    Važen je tajming. In Kresalka je danes manj kresala, ker so drugi več. Njena vloga danes: Manj je več. Menim, da je dobra, ker Janšev effekt z vso municijo naenkrat pač novinarji ne morejo prebaviti.

  6. highlander pravi:

    Danes je Katarina kar dobro povedala in je, kljub precejšnji kritičnosti, vseeno ostala konstruktivna. Prav tako je zadela bistvo zakaj je Janša odstavil ministre - ker si želi izboljšati javno podobo.

  7. omg pravi:

    @Pero:

    zebljico na glavico; vse ima vnaprej prestudirano in sem preprican, da bi jo popolnoma zmedel, ce bi hotel kaj offtopic z njo pocvekat…

  8. flds pravi:

    LDS s tole Kresalovo nima prihodnosti… mogoče v porno produkciji!

  9. vagabound pravi:

    Dobr zgleda tale Kresalka. She’s a real hottie! Senici je ne privoščim!

  10. bogsigavedi pravi:

    Vem, da javno nastopanje ni mala malica, vendar bi se ga. Kresal lahko malo bolj potrudila. Pa ne, da smo zaradi njene najstniške drže, zdolgočasenega pogleda v stilu “zbudila sem se pred 1 minuto” in kredibilnost nevzbujajoče podobe državljani RS kaj na slabšem. V njeno dobro. Če drugega ne, ji verjetno ni težko same sebe pogledati v ogledalo. In prav ogledalo so veliki retoriki uporabljali za trening javnega nastopanja.

  11. MATEJA pravi:

    Ne vem čisto točno, kdaj je minilo tistih 100 dni o nenapadanju (očitno je bila izvoljena že pred kongresom ali kako?). Priznati moram, da sem jo začela spremljati po poletju in ne morem verjeti, da ne napreduje. V enem od prejšnjih izjav sem napisala, da ima brke. Tukaj sem opazila še to, da je vedno v isti beli T-shirt - pa kje se je ta naučila oblačit? Se opravičujem, če sem izven konteksta, ampak kolikor po komentarjih vidim, se v glavnem ukvarjamo z njenim izgledom, zato poskušam konstruktivno sodelovati. Aja, pleša se ji tukaj vidi malo manj.

Komentiraj