Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Gaspari o Stanovniku

29. avgust 2007 ob 18:00 | Nejc Jemec |

Mitja Gaspari je danes obiskal Škofjo Loko. Pred Upravno enoto se je ob njegovi stojnici za zbiranje podpisov srečal z nekaterimi člani lokalnega odbora Liberalne demokracije Slovenije. Predsedniškega kandidata smo spraševali o podpori, ki mu jo je izrekel predsednik ZZB NOV Janez Stanovnik in o “sporni” izjavi Danila Türka. Naša vprašanja smo izpeljali na podlagi včerajšnjega intervjuja Janeza Stanovnika za Vest.

Mitja Gaspari: “Ne polemiziram in ne želim polemizirati z izjavami zadnjih dni.”

Nejc Jemec

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 17 x komentirano
  1. Rob pravi:

    Samo poglejte kako jezen postane Gaspari(takoj na začetku posnetka!),ko mu novinar omeni izjavo Tuerka, ampak se kljub mojim nasprotnim pričakovanjem dokaj elegantno izmota iz situacije,ki mu je očitno dvignila pritisk.

  2. Leontina pravi:

    Novinarji so včasih predrzni. Vsak človek drugače reagira. Lepo je povedal, za Stanovnikovo podporo se je zahvalil. S tem je pokazal, da je vreden mojega glasu ZA na volitvah.

  3. highlander pravi:

    Na koncu posnetka se vidi na posnetku tudi Niko Kavčič, človek, ki je pomagal postaviti na noge slovenski bančni sistem po drugi svetovni vojni in v času krize Sloveniji priskrbel prepotrebne devize ter bil zelo aktiven pri osamosvojitvi Slovenije. Če je Gaspari uspel dobiti podporo od tako eminentnih ljudju, kot je Niko Kavčič, potem je kar primeren, da postane predsednik Slovenije. Pa da ne rečem, da je Gaspari odgovoril zelo primerno, na zelo provakativno novinarsko vprašanje.

  4. medek pravi:

    Res je zgledal kot Niko Kavčič. Tisti, ki je določil Janšo in Bavčarja , da bosta osamosvajala, ko je pa JJ prišel na oblast mu je bilo pa žal, češ da ni vedel za psihoze Janše. Očitno se je Janši njegov idejni oče dokončno odpovedal. Tri jabolka v Gasparijevi “košari” imatjo zame veliko težo: Niko K. in Ivo V. in Janez S.

  5. highlander pravi:

    No ja Niko se je trudil. Projekt je uspel. Je pa žal tako, da je pri vsakem projektu tudi kakšen nezaželen efekt. Kar se pa podpornikov tiče, je na njegovi spletni strani kar impresiven spisek zelo uglednih ljudi, ki ga podpirajo. Nisem si mislil, da mu jih bo uspelo dobiti toliko. Ga moram glede tega kar pohvaliti. Moram reči, da ima kar precejšnje možnosti, da pride v drugi krog. Če se bo le še malo bolj potrudil.

  6. Urednica www.gaspari.si pravi:

    @medek
    Ja, tisti, ki je “zgledal kot Niko Kavčič”, je zares bil Niko Kavčič. Gospod je še vedno zelo vitalen in očitno še vedno razmišlja o prihodnosti Slovenije. :)

  7. Aschmodei pravi:

    Na začetku se smehlja, smehlja!

  8. stesh pravi:

    Gaspari se zelo čudno obnaša. Ego? Itak pa ne bo izvoljen za predsednika.

  9. 1tastar pravi:

    Türk mi je simpatičen, Gaspari simpatičen, Peterje simpatičen. Najbolje, da volim Premrla, ki vsaj prizna, da rabi psihiatra.

  10. Matjaz pravi:

    Sej je edn na koncu posnetka še celo rekel Niko… Tako da je ze moral biti Niko zraven :)

  11. zmaga pravi:

    Živela komunistična partija,

    živeli poboji,

    živelo zatiranje svobode,

    živeli procesi proti nedolžnim (a ne mamica od Gaspija),

    in hvala bogu za strelo v Gasparija

  12. gaspari osebno pravi:

    Druže,

    nikako ne shačam,

    kaj je taj blog,

    pa kaj me hočte naredit še za bolj nesposobnega

    kot v resnici sem

  13. gaspari nikakor pravi:

    sej sem reku,

    da sem napačen

  14. Simona pravi:

    o boste spravo morali TUDI politiki speljati!!!

  15. branka pravi:

    Seveda Gaspariju ni treba zdej polemizirat, sej je že frend od njegove mame Stanovnik opravil vso umazano delo. Ta faca z brki je zlorabila borčevsko organizacijo. Danilo Türk je dovolj pokončen, da ni nasedel taki umazani provokaciji. Tudi moja stara mama, ki je bila partizanka, mi je včeraj povedala, da naj se gredo Stanovnik, Gaspari in njegova mama s takimi fintami “solit” in da tudi ona ni bila preveč naklonjena povojni oblasti in se spraševala: “A smo se za to boril”. Dodala pa mi je še: “Veš mala, raje se brigaj za prihodnost!”

  16. Klemzo pravi:

    zguba, si v redu? Imaš vročino? Da nisi J. Janša? Ali pa imaš ’samo’ njegov paranoidni sindrom. Kakorkoli, želim ti čimprejšnje okrevanje.
    Upam, da opozicija ne bo zafurala tudi parlamentarnih volitev, zmago imajo praktično na pladnju (ne ravno po lastnih zaslugah). Letošnje so v najverjetnejši obliki Peterle vs. Türk zgubljene. P vs.G = ? Škoda…

  17. 100% Irony Free » Objave » Türk ostaja za svojo izjavo pravi:

    […] tem pa je kandidat Gaspari na vprašanje novinarja Vesti odgovoril, da »kar se tiče partizanstva, ni potrebno ga povezovat’ zgolj z komunistično […]

Komentiraj