Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Neregularni podpisi

27. avgust 2007 ob 14:22 | Maja Čakarić |

“Škandalček” z Jasmino smo najbrž že preboleli, zdaj imamo na zalogi novega. Dr. Artur Štern je ugotovil, da se mu zbrani podpisi, ki bi mu omogočili kandidaturo za predsedniški stolček, ne bodo tako zlahka stekli v mošnjiček. Potem ko je mislil, da ima na zalogi že dobrih tisoč glasov, se je po preštevanju izkazalo, da bo uporabnih 815. Oviro naj bi mu postavili člani njegovega štaba, ki naj bi nepravilno zbirali glasove. Dr. Šternu ni jasno, kateri glasovi so res njegovi in katere naj bi njegov volilni štab pridobil od drugih kandidatov. Ne ve pa tudi, kdo je njegov volilni štab.

Dr. Štern: “… in so na nepošten dobil te glasove, ne. In jaz sem zdaj rekel, da pač takih glasov ne bom imel.”

Maja Čakarić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 20 x komentirano
  1. xyz pravi:

    “Potem ko je mislil, da ima na zalogi že dobrih tisoč glasov, se je po preštevanju izkazalo, da bo uporabnih komaj 815. Oviro so mu postavili člani njegovega štaba, ki so nepravilno zbirali glasove.”
    Jah Artur bo treba dajat članom štaba kakšen sokec za popit,ne pa pir & vino. V končni fazi,pa a je slučajno kej čudnega,da se je njemu to zgodilo?

  2. janez pravi:

    ma tale artur je res se bolj omejen kot sem mislil prej! za zacetk nej se pa enkrat oblece ce ali ima biti zeljo slecen “predsednik”!? cudak!!! a je mogoce tip zmeraj omamljen?

  3. medek pravi:

    Janez. Jaz samo mislim, da ni sprogramiran po Grimsovem klonu.
    Artur je prisrčen. Grims pa je zlobno morbiden.

  4. 1tastar pravi:

    Artur je genij! Saj je znano, da se nikoli ne ve, kje je meja med genialnostjo in norostjo.

    Je pa strašno pomembno, ali mu manjka 4000 ali 4185 glasov.

  5. Drugi dom » Prva afera v predsedniški tekmi pravi:

    […] nepravilnost pri zbiranju podpisov podpor kandidatom, ki pa se je zgodila v njegovem štabu. V intervjuju za vest.si je dejal, da je od približno 2000 podpisov podpore veljavnih le približno 815: Rekli [njegov […]

  6. omg pravi:

    Pa koji kurac je s temi idioti, ki konstantno linkajo svoje bloge preko komentarjev?

  7. Donvito pravi:

    ja res, da še zdaleč ni sledu o kakšni pretirani demokraciji v SLoveniji, najdemo lahko le sledi Demokracije :)

  8. t-mac pravi:

    @omg: temu se reče trackback in stvar je čisto avtomatična. Čim je kak članek nekje linkan se med njegovimi komentarji to avtomatično objavi. Če bi imeli na vest.si izklopljeno to funkcijo, tega ne bi bilo. Ampak najbrž jim tako čisto odgovarja ;)

  9. jao! pravi:

    ma zgleda k en vaški posebnež, sam še litrca v roki, v zepu od srajce škatla tapocen čikov, pa ga že vidm med “Kralji ulice”. Pa tud v obraz ma tako zdravo rdeče-vijolčno barvo. Zihr so sestanki volilnega staba zlo naporni…

  10. janez pravi:

    se mal pa bo strojane pripeljal in iskal korist v njih za svojo prepoznavnost saj tako ve da podpisov ne bo zbral…in ce je to genij potem sem jaz ovca ki se tepe na luni s krokodili!

  11. pozerček pravi:

    moj glas gre arturju..arturja v precedniško palačo!!!..pa upam da zrihta ukinitev davka na pijačo

  12. Kojak pravi:

    Narod si končno zasluži Arturja v človeški obliki!

  13. janko pravi:

    go Artur goooooooo ….
    imaš moj glas!

  14. marjeto pravi:

    kolk ga pa spijete ? ja kokr ga je!
    strinjam se z jao! da so sestanki volilnega staba res naporni…. jebentis, cloveka kr prime, da bi kandidiral za precednika je res dobr zur ! pa 1tastar dobr si zracunu ! drugac sem pa z arturjem, skoda, da ni kaksno dalmatinsko na kitaro zaigrau.

  15. popoli pravi:

    g. Štern je polnoleten opravilno državljan in kot tak poseduje tako aktivno kot pasivno volilno pravico!

    poleg tega je bolj izobražen in inteligenten, kot polovica tukajšnjih komentatorjev.

    Državljani so (smo) tudi ateisti, homoseksualci, Romi, invalidi, pijanci, sanjači, narkomani, samski ljudje, temnopolti…Državljani niso (nismo) le ljudje srednjih let, ki imajo dva otroka, ženo, psa in hišo ter gredo v nedeljo k maši.

    vse ostalo, je fašizem!

  16. srećko jože pravi:

    Za sproščeno slovenijo, na “normalne kandidate! in naj zategnejo kravate, da pride čimmanj krvi v njihove možgane , da ne bodo razmišljali s svojo glavo ampak sproščeno kot zahteva janša!
    Takšno razmišlanje nam posreduješ ti @janez
    očitno imaš dobro oprane možgane in si dovolj sproščen:)

  17. janez pravi:

    ja popoli se vse strinjamo vendar druzba je izoblikovala dolocene okvire…vsi naj bi vedeli kaj pomeni beseda bonton,kako se obnasati v javnosti,oblaciti…in pa seveda vsi vemo kaksen naj bi bil predsednik!v sirokem smislu namrec…sigurno ne taksen da je napol slecen in pise predsednik s “c”!
    bi lahko se naprej nadeljeval pa nimam pomena!poanta je v tem da tip sploh nima resnega namena tekmovati za predsednika temvec namen populizacije!
    jaz imam cepcev dovolj! in ce ni nobene objave o njem vec bo cisto ok!
    pa lep dan se naprej!

  18. janko pravi:

    Artur je sam po sebi umetniška inštalacija :). Dejmo mu glasove, da pride do soočenj, ker drugače bo čista zagrobnost z ostalimi kravatiranci … TIP JE DEJANSKO INTELIGENTEN in namerno inducira zgražanje pri povprečnežih, zaplankancih, oportunistih, cvikačih, grebatorjih, snobih …

  19. Nejc pravi:

    Stari ma ti si legenda, to se vedno nasmejem, ko te gledam. Imas moj glas!

  20. Jest pa moj mačk pravi:

    Sad but true.. je to da večina slovencev sploh ne vidi “skoz” kar artur počne in prav to dokazuje da ima prav v temu kar počne!

    Kam naj ti jaz in moj mačkpošljeva svoj glas in mjav Artur? dej naslov na svojo stran… z večikmi črkami… ne da te iščem vsepovsod!!

    Stari to mi deli… še!

Komentiraj