Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Res “gola” resnica

24. avgust 2007 ob 17:02 | Maja Čakarić |

Morebitni predsedniški kandidat dr. Artur Štern je na tokratnem srečanju z novinarji nameraval pojasniti zlasti, zakaj in kako sta se z Jasmino znašla v medijih. Pojasnilo se je izjalovilo, ne, izteklo v zdaj že predvidljiv prizor - slačenje.

Jasmina: “Sva se spoznala preko tega, da pač bi delala na njegovem posestvu oziroma v njegovi dvorani, da bi pač povečal na nek način turizem pri njemu doma.”

Potem je pojasnil, kje je staknil praske na obrazu. Ker je predpostavil, da mu ne bo verjel nihče, ne glede na to, kaj bo povedal, je navrgel dve možnosti, in obenem povabil orjaka, ki se ga je lotil, k vnovičnem srečanju. Sledila je nekakšna obnova programa. Slogan, s katerim želi kandidirati, je že prepoznana “gola resnica”, poslej mu sledita še rousseaujevsko “vračanje k naravi” in sodobni družbi prilagojeni “služba je družba”. Je pa dr. Štern, kot nam je zaupal, prva dan zbral dva glasova, včeraj jih je imel 46, nato pa so mu posredovali pošiljko, v kateri naj bi bilo več kot tisoč podpisov podpornikov njegovi kandidaturi.

Dr. Štern: “Jaz se delam norca, ampak na ta način, da zelo resno mislim.”

Maja Čakarić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 49 x komentirano
  1. omg pravi:

    Ali resnicno morate dajati temu kretenu in njemu podobnim podest za sirjenje svojega idiotizma?

    In kot podvprasanje, ali resnicno v Sloveniji ni kaksne institucije, ki bi ga malo vzela pod svoje okrilje in ga preferencno zaprla v kaksno oblozeno sobo?

  2. Donvito pravi:

    u ti šment tako se nisem nasmejal že kar nekaj časa. pravi gverilec ja :) in tale ciganka prav popestri vso zadevo, škoda samo ker ni kuhala ciganskega golaža, Artur pa bi zraven lahko brenkal na kitaro kakšne starogradske. zdaj lahko počasi v svoj volilni štab vpokliče tudi Mirka Strojana, zagotovo bi bil dober PR….

  3. mArkedzani pravi:

    Se en dokaz vec, da lahko vsakdo poskusa kandidirati za predsednika RS in da se ga s strani sedme sile jemlje resno.

  4. Milena pravi:

    Prej bi dala v obloženo sobo nekoga, ki dela pri zdurženih narodih in je na to še ponosen.

  5. Kritik pravi:

    Na koncu mu bo celo uspelo zbrati 5000 podpisov.

  6. Farad pravi:

    Hehe, Štern, vsaj malo popestri to dogajanje okrog predsedniških volitev. OK, saj vemo, da ne bo predsednik, nasmejimo se pa le malo, pa še mini striptiza smo bili deležni, čeprav je bil res bolj na suho speljan.

  7. triple pravi:

    kaj jih je zafrknila,hahahaha

    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    www.wrestling-slovenia.tk

  8. iztok gartner razmišlja na glas » Slečeni predsednik pravi:

    […] http://www.vest.si/2007/08/24/res-gola-resnica/ […]

  9. Sibirijski metulj pravi:

    Manca, kaj se cakas?… in kitara je verjetno misljena kot konkurenca orglicam tako, da so tudi Luigijevi volilci pod pritiskom. Dober taktik, tale AS. Predlog: skok v Ljubljanico za zbiranje glasov ali pa kaksen video a la Severina — za Godlerja. ;-)

  10. Rob pravi:

    Pa sej ne morem verjet,ko je Gartner nehal objavljat kopije filmskih kritih od Marcela Štefančiča ml(ta je kopiral od Američanov) na strani od koloseja,ter so iz A-kanala steral Drnačko z E+,si je marsikdo oddahnil od njega,ampak očitno so nekateri pač neuničljivi. Vsekakor bo še zanimivo.

  11. B5 pravi:

    Ej, ampak to je res smešno! Tako brez veze, da izpade prav Monty Phytonsko.
    B5

  12. LoL pravi:

    Ta model ne more bit kandidat, če pa že govori ko en pijanc.

  13. gogi pravi:

    Le kako je lahko takšen človek profesor! Prosim ne se potem čuditi o znjanju nah študentev!

  14. Mudel pravi:

    Haha faca je! :D nej zmaga!

  15. Bunkica pravi:

    Če ne bi bilo Šterna, bi si ga morali izmisliti. Predsedniški kompaniji daje toliko absurda, da se pol ostali »resni« petelinčki počutijo še bolj resno :)

  16. nekdo pravi:

    Ima nekaj dobrih lastnosti, ampak tak človek ne more in ne sme biti predsednik…

  17. Bojan pravi:

    Ma to ni res,kaj se greste vsi skupej,to je vse skupej čista cganarija (pa to nima veze z romi) Če bi bil veren bi reku,bog pomagej res…pa kaj za fak se grejo ljudje no,a je to vredno naših sivih celic…? Mislm da ne,da take stvari ubijajo več sivih celic kot pa alkohol + cigareti skupaj! SVAKA VAM ČAST RES….SLOVENIJA GRE NAPREJ….ajaj,bejž,bejž…kam pa….u PM…če mene prašate…LP :D

  18. ralu pravi:

    On ima fikso idejo, da če bo ON predcednik, bo pa spremenu svet. In da če mu dajo to šanso, da bo uspel. Mogoče ga bo orjak še enkrat nabutu.

  19. 100% Irony Free » Objave » Obama girl se bo slikala za Playboy pravi:

    […] že vejo kako se temu streže. Mogoče se je pa Štern naučil kaj od Amber in je včeraj tako uporabil Jasmino za pridobivanje glasov. Mislim, da je čas, da Türkova, Gasparijeva in Petrletova dekleta na ta […]

  20. stoned pravi:

    člouk je car..človeške pravice so itq na nuli..tko da bi vsaj neki pobolšau..nevem če sem prau slišu neki o drogah da se bo neki zvijal..nimam prave besede za to..rabmo enga tazga tut..ne pa sam neke kravataše kateri se bodo za starejše boril in njihove pravice..mi mladi smo pa v p1zdi, prikrajšan..itq nimamo nobene pravice..to gre na alko pa mehke droge..ganja pa ta stuff..sam je bedn zdle brez cigaret v gostilnah(za kadilce seveda)..slovenske gostilne pa itq nikol..nebodo mele tok denarja da bi si privoščile kšno komoro za kadilce..še italija nima tok..tko da take zakone teram nekam..nevem kako ostali razmišljate na to, sam tak vam povem..bmk za vaše mnenje jas bom itq za njega..glasovau..ker se mi ne da dedekou gledat na tv..jih je že blo precej..eno spremembo si pa ja privoščimo..po dougem cajtu..brez zamer ;)

  21. Thindža pravi:

    kere legenda pretepanje striptizete še pjen nej se prmaje na kašno tiskovno pa je zmagu

  22. janko pravi:

    … go Artur gooooooo!

    Prava poživitev v tej zagrobni črni Sloveniji!

    DEJMO MU GLASOVE!

  23. janko pravi:

    Juhu. Zdaj te pa res enkrat zelo rabim. Prijatelja spoznaš v sreči (v nesreči pa ti pomaga katerikoli dober človek).

    Specialno navodilo

    V času, ko ima tvoja upravna enota (sedež občine) uradne ure, in sicer od 20. avgusta do 20. septembra (čim prej, tem bolje, da lahko steče obilna verižna reakcija, najbolš torej že kar ta pondelk), povabiš nekaj (čim več, tem bolje) prijateljic na pijačo (ali karkoli – lahko tudi nič) v bližnji lokal, s sabo naj imajo osebno izkaznico, spijete eno rundo in švignete podpisat, da podpirate mojo kandidaturo, vsaka posebej seve dobi tam obrazec in ga izpolni, dobi štempl in potem lepo vse skp ruknete v kuverto, nalimate znamko in pošlete na moj naslov – Artur, Vrabče 6, 6210 Sežana (ali pa mi zadeve pozneje osebno izročiš, ko se vidiva - a mi prosim sporočaj na vsake toliko, kakšno je trenutačno stanje). Lahko pa še počakate s pošiljanjem in se vrnete na novih par rund, zraven lobirate še pri folku naokoli in jih pošiljate tjakaj na podpis. Zdaj pa bistvo: te frendice, ki si jih obvladala, naj isto storijo kak dan kasneje z novimi, njenimi (ali seve njegovimi) drugimi kompanjerosi in tako naprej – treba je pa to delati čim hitreje in s čim večjim številom. Seveda tudi ti svoj postopek, če se ti le ljubi, ponavljaš, karseda pogosto. Ali pa preprosto samo govoriš ljudem, naj se ruknejo tja dat podpis.

    Če imaš pa sama kakšno dodatno ali še boljšo idejo, pa toliko bolj super, jasno. Dokažimo, da se da tudi brez dragih finančnih podpor obvladat situacijo. Hvaležen bom vsakemu podporniku, vsakdo dobi od mene 10% popust pri najemu Forta Ontario; tistim, ki pa mi zberejo največ glasov, jim, če dosežemo cilj, priredimo veliko žurko tukaj, vse na naš račun. Poleg tega menda država tistemu, ki preseže 10% na volitvah, povrne vse stroške - torej tudi tvoje delovanje ne bo nujno samo volontersko.

    Varianta je pa seveda tudi, če se ti ali komu od tvojih lub met tuintam štant pred upravno enoto, jaz mu dam plakat in moje knjige, od vsake prodane knjige dobiš 5 evričev.

    S svojim hroščem kabrio se bom tudi gonil po Sloveniji, tako da, če se ti ljubi, lahko v tvojem kraju pred sedežem upravne enote v času uradnih ur enkrat skomandiramo shod in pridem torej lično tjakaj. To se morava pa menit po mobiju - 031 472 655. Sicer pa štartam v ponedeljek ob 10h pred upravno enoto Šmarje pri Jelšah (tam namreč kupim hrošča), ob 13h Šentjur in ob 14h Celje - vabljeni vsi, seveda tudi novinarji.

    Pošlji prosim tole zadevščino naprej, čim več svojim, tudi sprintaj in fotokopiraj, skratka, deli na vse strani - da preplavimo Slovenijo in potem še svet - pomisli čisto resno: ves svet bi se zanimal za državo, ki ima takega spešl precednika. Juhu. Rabim 5000 podpisov; mi pa jih probajmo dobit še veliko več, da ne bo kakšnih dilem. Zadeva je skrajno resna in skrajno zabavna.

    Hvala.

    precednik

    (to je tisti, ki preceja, v tem primeru ljudi, prave od lažnih prijateljev naprimer, tako da pravi pridejo na dan, uni drugi, gospodje tončki, pa sami sebe fuknejo na cedilo in tam tudi ostanejo - in ti si sploh ne moreš predstavljat, koliko ljudi mi je ta čas obrnilo hrbet; tisti pa, ki ostanete, ste toliko bolj ta pravi; no, še več se jih je pa, tudi čistih neznancev, ponudilo, da sodelujejo, juhu)

    Sporoči; če si za; lahko ne rečeš ne bu ne mu; lahko pa ti; če je taka tvoja volja, tudi neham pošiljat te mejle.

    V vsakem primeru, tako ali drugače: VINCEREMOS

    LP

    www.arturstern.com

  24. streha pravi:

    Kok je bedn, bedni ste usi k ga podperate. Lepo Vas prosm! Kko bo en tak kmet, k nima bontona, predsedoval Sloveniji in predstavljal našo državo celi Evropi, pa sej ns bojo mel za preverzne, primativne barbare. A ne vidte, da gre samo za pozornost. Kko bo ta prepričal milijon Slovencev, kaj šele 5000. Hvala Bogu da obstaja večina Slovencev razumnih, ki imajo dovolj pameti, da dajo glas za pravega kandidata. Vidi se, da smo vsi Slovenci zdolgočaseni, zato postanemo naivni, in gremo podpirat kandidata, ki se ne more primerjati niti z asfaltom, toda nas preslepi, ker se izpostavlja za nekega norčka, ki dela vragolije, ga pije vsak dan, hodi naokoli brez majce, čeprav nima nič dobrega za pokazat…vsem se zdi, uuuu, politika bo postala malo bolj zabavna, če bo izglasovan za predsednika…lepo vs prosm!!! To je za v cirkus, kjer so še živali bolj plačane, kot bi bil on!
    Kako bo on lahko vodil državo, kako??????

  25. Thor pravi:

    Slovenci ste (smo) pa res obsedeni s tem, kaj si drugi misljo o nas :S

  26. Milan pravi:

    Strehi.
    Verjetno je bolše, da nas predstavlja omejeni orgličar, na kolenih pred vsakim tujim politikom ali pa dva preverjena kadra Turk in Gaspari, ki sta tudi karierna ritoliznika.

  27. populist pravi:

    ŠTERN DOBI MOJ GLAS!!!!!

    Definitivno najbolj zanimiv in iskren kandidat je Štern.

    Vsi drugi lažejo kot pes teče. Se slinijo volilcem ali pa s kandidaturo rešujejo svoje frustracije (enega so vrgli iz UN, drugega iz Banke Slovenije, tretji pa nikoli ne bo več kot poslanec marginalne stranke, četrti pa z orglicami tudi ne reši vseh klerofrustracij).

    Dr. Štern bi bil definitivno najboljša izbira za Slovenijo.

    In glede da se pričakuje največje probleme prav v naravi
    (sprememba klime, poplave, suše, manj hrane, pomanjkanje goriva itd. = http://www.sternreview.org.uk),
    kar bo definitivno vplivalo tudi na gospodarstvo in naše življenje v prihodnosti, je Dr. Štern kot znanstvenik na področju biologije definitivno najbolj primeren kandidat.

  28. kod pravi:

    Če bo pa ta predsednik pol ste pa volilci prtegneni

  29. dejan pravi:

    Če je Janša lahko premier je lahko tudi Štern preCednik…

  30. gaby pravi:

    pa to je grozno. zdaj bodo seveda CIGANI imeli še večje pravice in bo nasa zlata država nam mladim družinam še več odtrgala, da bojo lahko dali takimi CIGANOM, ki nič ne delajo. Najboljše bi bilo, da še JELKA STROJAN gre kandidirat za predsednico države pa bomo potem mi CIVILI kako nam pravijo CIGANI res še večji reveži

  31. Donvito pravi:

    edino to pa je res, da je iskren in da ne laže.mislim, da tudi to nekaj pomeni v teh časih……..

  32. Igor pravi:

    Za poslanca naj drugo leto kandidira!

  33. nada pravi:

    Predvsem bi bruhnila VAM nad vašim nizkim nivojem intelekta plačanih osebkov, ki se zelo trudite z informacijami poneumljanja državljanov !! A, ne bo vam uspelo,na Veliki Planini v sekretu že imamo vaš plakat !! Vaše informacije so ravno za na travnik med krave……

  34. Janez pravi:

    Kramberger is BACK!

  35. Milan pravi:

    Edini zanimiv kandidat.

  36. seksi manči pravi:

    ej a ste vidlidak se je slekla??jooo ??kul se zdi fantom kr so nori na njo!še posebey pa na tisto ko je čisto naga!!

  37. Matej pravi:

    Meni deluje navlecen…

  38. medek pravi:

    V deželi republikajnerskih butal je Štern za nefiksirane prava osvežitev :)

    Štern ima vse kvalifikacije za preCednika. Butast ni, pohlepen ni, ima gibljiv um, zna angleško bolje od Janše,…. edino Urška mu manjka, ampak saj je sam DR. in zato ne rabi gospe doktor.

    Politika smrdi, zato Artur dobro krmari v politično nepolitičnem :)

  39. Neregularni podpisi — Vest pravi:

    […] “Škandalček” z Jasmino smo najbrž že preboleli, zdaj imamo na zalogi novega. Dr. Artur Štern je ugotovil, da se mu zbrani podpisi, ki bi mu omogočili kandidaturo za predsedniški stolček, ne bodo tako zlahka stekli v mošnjiček. Potem ko je mislil, da ima na zalogi že dobrih tisoč glasov, se je po preštevanju izkazalo, da bo uporabnih komaj 815. Oviro so mu postavili člani njegovega štaba, ki so nepravilno zbirali glasove. Dr. Štern je razočaran. […]

  40. mAtej pravi:

    ker idiot, pa mislš da bolj norega od drnovška ne moreš dobit

  41. medek pravi:

    Rad bi bil toliko nor, kot pravijo da sem ;)

  42. streha pravi:

    Gre se za sposobnost vodenja države..on 100% nima teh sposobnosti..gre se SAMO za njegovo prepoznavnost. Sigurno bo pa to, če ne bo postal predsednik, bo pa takoj zasut z glasbenimi založbami, kjer bo brenkal na kitaro, prepeval jebene hrvaške pesmi in to bi bilo vse. Vse za 5min slave, kokr Nina iz BB. To je zame gola resnica.. Kok se mu zej fajn zdi, k se je Jasmina slekal, sigurn si je mislu: Yes, že mam 100 podpisov več!
    Mah, brezveze, itak ne bo predsednik. Dost mam. Lep pozdrav!

  43. tovaris pravi:

    omg: zakaj pa še ti zapravljaš svoj čas za gledanje teh “bedarij”, če ti itak ni do tega.
    Pa še: a ti boš pa lojzeta volil, ali kaj? ali pa si za spremembe, pa boš dal svoj glas eleni? Ne, morebiti pa boš podprl plemenitega?! Ja, mislim da bi on najbolje ustrezal tvojemu profilu.

  44. goti pravi:

    pa kaj s toto romkinjo(cigankinjo)je vse vredu.zgleda da ne…

  45. drugacen pravi:

    Z Arturjem se glede pogledov na svet ne strinjam. Zelo pa mu dam prav, da je drugacen. Biti drugacen ima veliko pomenov. Poznam ljudi, ki so drugačni, a so nori. Ali ljudi, ki se delajo, da so v main-streamu a niso. Ljudi, ki so v main_streamu, a vseeno mnogi od njih so nori.
    Artur je pametno drugačen. A alkohola ne podpiram.

  46. seba pravi:

    ej ne vem da je lahko jasmina tuk butasta, a se kr slečuje, če bi bila ona moja sestra bi ji fotr že pokazu da bi se ona tkole razkazovala,..

  47. BOMBA pravi:

    ZDAJ SE VIDI ZDAJ SE ZNA KAŠNE JOŠKE CIGANKAM 1000% bombaššš

  48. BOMBA pravi:

    soriyyy ciganka ma

  49. jan pravi:

    to bi mogu bit predsednik , ustali so usi neki u celofan zaviti ta pa saj pokaze kasn je

Komentiraj