Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Andrejaševi podpisi

20. avgust 2007 ob 17:40 | Nejc Jemec |

Od danes pa do 26. septembra bodo podpise zbirali vsi tisti, ki želijo kandidirati na predsedniških volitvah. Volivci bodo lahko v tem času, s podpisanim posebnim obrazcem, na katerikoli upravni enoti, ne glede na kraj bivanja, podprli svoje kandidate. Ti so z nagovarjanjem in prepričevanjem začeli že danes. Med njimi je bil tudi Jože Andrejaš.

Na Adamič-Lundrovem nabrežju smo ga vprašali, koliko podpisov pričakuje in v čem so, kot pravi sam, “prvoligaši” v prednosti pred njim. Zanimala nas je tudi morebitna “trgovina” z glasovi.

Jože Andrejaš: “Prosim za podpise, da mi omogočite, da pridem v uradno volilno kampanjo.”

Morebitnega uradnega predsedniškega kandidata smo zopet srečali nekoliko kasneje, ko je imel zbranih približno 100 podpisov. Zalotili smo ga pri pogovoru z Borutom Pahorjem in mu tako postavili še nekaj vprašanj.

Jože Andrejaš o t.i. prvoligaših: “… izgledajo kot velika gora - nepreplezljiva, kot nek Triglav.”

Nejc Jemec

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 8 x komentirano
  1. Tamara pravi:

    Sploh ne morem poslušati odgovorov morebitnega kandidata, ker ima Nejc Jemec tako zelo seksi glas, da po zastavljenem vprašanju le čakam naslednje vprašanje. Še “zares nestarnkarskemu” kandidatu ne date prave možnosti. :)

  2. Marjan pravi:

    Upam da bo zbral 500 glasov. Ljudje dajte mu možnost da se vsaj uvrsti na volitve, saj vsaka konkurenca je za vsakega dobra.

  3. Sibirijski simpatizer pravi:

    a ni 5000 meja?

  4. marjan pravi:

    Oprostite tipkarska napaka 5000 glasov

  5. Drago pravi:

    Jože! Ker te osebno poznam vem, da si super! Vendar pa sem dal glas Turku, ker bo imel več možnosti dobro delati za RS. Želim ti veliko uspeha!!! Lp

  6. Donvito pravi:

    slabo kaže to vse skupaj..Andrejaš, lahko da si res dober človek vendar nimaš tistega v sebi ki bi te razločilo in ločilo med resnimi kandidati za pred. stolček…premalo kvasa ali mleka in predvsem premalo kilometrov tako zaprašenih kakor tudi s cvetjem posutih poti!

  7. soci pravi:

    Sam menim,da so vsi ti kandidati iz tako imenovane druge lige na čelu z Andrejašem prepozno pričeli s kampanijo, če se spomnimo da je Petrle (”prva liga”) pričel eno leto pred volitvami, vsi iz druge lige bi potem morali kampanijo začeti dve leti prej. Škoda vseh kandidatov, ker se razmeroma pozno odločajo za kandidaturo.

  8. Celjan pravi:

    Pozdrav vsem zbranim strokovnim komentatorjem! G. Andrejaš je že danes moralni zmagovalec, ker enostavno JE kar JE. Če ima profesionalno zastavljeno kampanijo? Brez dvoma! Za tiste - ki pa jih imate glede delovanja politično neprofilirane osebe in njenega krmarjenja v politiki - je strogo prepovedano branje na primer članka ali avtobiografskega reporta g. Joschke Fischer.

    Spoštovani gospod Andrejaš! V znak podpore in vere v Vas nabiramo glasove : pri karizmi, ki jo imate, lobiranje res ni potrebno.

    Odličen pozdrav!

Komentiraj