Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

SDS zopet graja SD

15. avgust 2007 ob 0:53 | Denis Sarkić |

Vodja poslanske skupine SDS Jože Tanko je na novinarski konferenci govoril o stališčih stranke do predloga zakona o žrtvah vojnega nasilja, pojasnil nekaj malega o uvajanju pokrajin in urejanja odnosov in nerešenih sporov s sosednjo Hrvaško. Pri predlogu zakona o žrtvah vojnega nasilja imajo po njegovem mnenju nasprotniki SDS-ovega besedila zakona, med njimi tudi SD, očitno samo ideološke zadržke. Tanko je bil tudi kritičen do izjav poslanca Antona Ropa in hkrati zopet grajal SD, da je sokriva za takšno njegovo početje.

Najbolj žolčna tema - SOVA, izjave Ropa in nekaj vprašanj Vesti:

Tanko o SD: “… na eni strani imamo predsednika, ki izrazito podpira pristop vlade, tudi rešitev, ki jih je ponudila, na drugi strani pa se soočamo z njihovim poslancem Ropom, ki že nekaj mesecev permanento nasiplje žvepla na ogenj …”

Celotna novinarska konferenca za sladokusce:

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 14 x komentirano
  1. 007 pravi:

    Vprašanje za velikega analitika LDS_a in SD_ja glasi: ali nabava za prisluškovanje na SOVI pa ni bila v skladu z načrti oz.proračunom?

  2. Drago pravi:

    Še en veliki lažnjivec!!! Javno bi ga morali dati na detektor laži, da bi vsi videli, kako pregorevajo aparati!

    1. vsi vemo, da hoče domobrance spraviti v status žrtev! Če ne bo uspelo v 1. skupini žrtev, bo pa v 2. skupini, saj bodo kmalu spravili ven, da so bili mobilizirani v domobransko legijo. Ja, mogoče so bili mobilizirani od cerkve!

    2. pravi, da nobena stranka ni dala predloga na zadnje predlagano besedilo. Resnica je ta, da je bil predlog že dokaj usklajen, pa ga je SDS na hitro spremenil, jeseni pa se bo preglasoval. Upam, da bo Desus držal obljubo, lažnjivec pa bo Janša, ki trdi, da bo zakon sprejet samo s konsenzom in ne preglasovanjem.

    3. zanima me, kdo nasilje prenaša na potomstvo domobrancev? Spet ena… Kakor jaz vem, jim izplačujejo odškodnino.

    4. Pokrajine. Pravi, da še nobena vlada ni to rešila. Seveda ne, saj je bila desnica proti vsem predlogom, grozili so z referendumom ipd. Danes pa je skoraj isti predlog kobajagi njihov!

    5. Zakaj ste pa naredili preko 200 občin. Naj bi jih bilo 50, pa ne bi bilo potrebno ničesar spreminjati. Vendar vi ste hoteli župana v vsaki vasi, saj je jasno, da v hribih ni SD-a in LDS-a. Seveda pa bodo ti župani in župniki pozivali ljudi na volitve. Dolgoročna rešitev! Povsod drugje pa se občine združujejo.
    Pa še zakon govori o najmanj 5000 prebivalcev. Vse ste kršili.Za svoje cilje!

    Glede odnosov s HR pa je toliko izrečenih bedarij, da je potreben poseben komentar.

  3. Kaktus pravi:

    Mislim pa ta Tanko je res nor.

    Kaj je reku da ima Pahor Titovsko držo! Mislim kaj ta govori! Dej naj se malo zamisli, pa v svoji stranki poišče Tita wanabe!!!! Pa pahor je v opozicijo in ima Titovo držo, sej nemorš verjet neumnosti!!

    Tanko ti si fuknjen!

  4. Carlos Contreras pravi:

    Še en veleintelektualec na delu. Katastrofa!

  5. cro_hot pravi:

    človk verjet ne more, pa nismo Slovenci neandertalci. Kdo takšnega troglodita spusti na tiskovko…?

  6. Total pravi:

    Za bruhat. Tacga človeka dat na med oblastnike? Še en dokaz da nas tale vlada krepko vleče v preteklost… Sram jih bodi!

  7. Total pravi:

    Za bruhat. Tacga človeka dat na med oblastnike? Še en dokaz da nas tale vlada krepko vleče v preteklost… Sram jih bodi!

    007: Prisluškovalna naprava je še danes v Sovi; sicer pa vpraš Janšata zakaj ni kot opozicija že prej opozoril na tako napravo… Sam je ‘bil’ špijon in bi to moral vedeti.

  8. medek pravi:

    SDS smrdi po žveplu.

  9. biba pravi:

    Ko to človek posluša se moram s solzami v očeh izpovedat;Njih sem volil,ker sem mislil,da bo kaj drugače.! Mea culpa .

  10. BIBA pravi:

    Mea culpa pa njih sem volila,ker sem upala,da bo kaj boljše.!

  11. Drago pravi:

    Ne vem, ali sem jaz kaj izpustil v tem dogajanju ali se Tanku meša!!!

    Rop da kratko izjavo, da je bil kot pred.vlade OBVEŠČEN od šefa Sove, da so pri prisluhu ugotovili dogovarjanje za mejne incidente Janše in Sanaderja. Nato je en mesec tiho in to isto ponovi še enkrat. NIČ DRUGEGA!!! Razčiščevalo se bo po 4.septembru.

    Kaj po Tanko in drugi člani SDS :
    novinarske konference, govorijo o sramotitvi Slovenije, pasje bombice Ropa, nalivanje žvepla na ogenj, pravi da lansirajo nove in nove zgodbe, dvigovanje prahu, deluje radikalna skupina, ki daje kruto realnost itd itd.

    Od česa so tako obremenjeni??? Od enega stavka Ropa? Jaz za kaj drugega ne vem.
    Po mojem hočejo Ropa izkoristiti za antipropagando SD, saj je očitno, da jih je ta prehitela.
    Kaj bo šele po 4.septembru?? Komaj čakam!

  12. Drago pravi:

    Pa sem dočakal!!! Danes, 20.8.07 poročajo, da je Janšo in Sanaderja posnela tudi nemška obveščevalna služba…

    Denis Sarkič: čimprej ponovno do Tanka, da ga vidimo sedaj, pa po 4.9. še enkrat!!! BARABE !!!!!

  13. 007 pravi:

    No kje si sedaj analitik Tankec. BARABE BELE, GOLAZEN STE VSI IN VELIKI LAŽNIVCI. Zmagec, kaj si boš pa ti sedaj izmislil, ko si rekel, da ne verjameš o dogovorih JJ in Sanaderja. Denis, spet imaš eno žezlo več v boju proti ZJP (upam vsaj)

  14. sproscena.slovenija@gmail.com pravi:

    Video 1:
    Stanko, srecujete se s trditvami. Jamrate, da so brez dokazov. In kaj delate vi ? Dajete taksne in drugacne trditve in to brez dokazov. Torej v primeru onih to ni prav, v primeru vas je pa vse OK. Pa kdo te je vzgajal kaca sluzasta dvolicna ?

    Joj, ne jokaj glede govorov o politicnih prevzemih. Seveda ste jih naredili, hitro, grobo, sistematicno, povsod… Tudi na Sovi. Tvoj sef drugace ni sposoben delovati, kot da ima vse pod nadzorom. Je control freak in conspiracy theory junky. Vedno bil. Najbrz se ponoci sanja, kako mu zeli nekdo skoditi. Zbira izrezke v tistih svojih fileih, ki jih ima doma v omari o drugih ljudeh. Kot nekaksen oseben arhiv dosjejev o drzavljanih. In Sinkovec da je bil v prejsnjih vladah diplomat in bla. Pa kaj. People can change… Rupsi je bil tudi levicar in clan LDS dokler ni ugotovil, da se ladja potaplja in kot prva podgana zapustil staro barkaco. Prelepil se je z novo kozo, spajdasil z vasimi in obdrzal isto sluzbo… JJ je bil nekoc clan ZSMS in partije, novinar Mladine. Danes pa je najvecji krizar, antikomunist, sovraznik tednika, ki mu je dajal kruh in ga prvi medijsko podprl… Ne bi se jaz prevec revcka delala, Stanko…

    Se dobro da ima Sarkic dober spomin. Ups Stanko, tudi ti si samo clovek…

    Sarkic: “Kako bi gospoda Pahorja odvezali molcecnosti ?”
    Stanko: “Tako kot vse druge…”
    Jaz: “Ampak inkvizicije ni vec, Stanko…”

Komentiraj