Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Očiščeni v LDS

15. avgust 2007 ob 12:53 | Denis Sarkić |

Stranka LDS je na seji izvršilnega odbora (IO) razpravljala o strategiji do vprašanj s Hrvaško pred petkovim sestankom predsednika vlade Janeza Janše s predsedniki in vodjo parlamentarnih strank ter manjšinskima poslancema. Pred sejo IO smo ujeli popočitniško razpoloženje prisotnih, po seji pa je predsednica Katarina Kresal povedala, kaj so se dogovorili in odgovarjala na novinarska vprašanja.

Sproščeni eldesovci pred sejo izvršilnega odbora stranke:

Zdenka Cerar o počitku na dopustu: “Mal smo se. Mal drugač razmišljamo kot pa prej.”

Katarina Kresal po seji:

“… da nas je pa le presenitilo (…) predsednik vlade sklicuje sestanek na način, da ločuje opozicijo od pozicije …”

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 8 x komentirano
  1. Drago pravi:

    Katarina: Ko sem zdajle odprl Vest.si in pogledal tvojo tiskovko, se mi je dan začel z nasmeškom! Odlična si!! Vsebinska, prijazna, ne pustiš se novinarjem zaiti drugam, brez plonk listka, pa še … lepa!!!
    Dobil sem asociacijo na tisto staro pesem: “zaljubil sem se v svojo..zobozdravnico.. Imam manjši problem s sosedom, pa bi rabil odvetnico… ha,ha!!

    Mogoče se mi je vse zdelo lepše tudi zaradi tega, ker smo v zadnjih dneh gledali na Vesti same pametnjakovče (jaz jim rečem zweisteini). Saj veš: Jerovšek, Tanko…bluzerji!

    Pa še malo k vsebini: ne pričakuj dosti v petek. Če Janša povabi opozicijo na usklajevanje, je to larifari. Sestanek brez gradiva… opozicija ne ve točno, kaj je Hrvatom predlagano. Samo svojo odgovornost bo malo razširil tudi na vas, opozicijo. Da se bo lahko kasneje oglasil “četverec s krmarjem”. Ugani, kdo so člani tega četverca!
    Nič se ne bo zgodilo v odnosih s Hrvati. V to sem prepričan! Janša se je sedaj oglasil samo zaradi pomoči Sanaderju pri volitvah, kot vračilo za kredit pri dogovarjanju incidentov. Po treh letih je samo odgovoril na predlog Hrvatov za arbitražo. Takoj naslednji dan je pa že izjavil, da še nobena vlada ni naredila toliko kot oni. Za “popizdit”!! V oceni vlade za prvo polovico leta pa se je izdal, da sploh niso imeli uradnega obiska na Hrvaškem.
    Verjamem, da se Hrvatov Janša boji! Zakaj že? Naj mi nekdo odgovori, zakaj je nastavil za zun.ministra Ruplja in za notranjega ministra Hrvata? In kateri strokovnjak v SDS se ukvarja s Hrvati oz. je strokovnjak za mednarodno pravo?

    Katarina! Nekoč boš predsednica države!!!!

  2. Moya pravi:

    Seveda se JJ boji Hrvatov. Imajo kar nekaj dokumentov v lasti,..ki lahko JJ obremenijo. Tko da dokler bo JJ na oblasti se ne dogovarjajmo z Hrvati o mejnih problemih.

    Zakaj je JJ kar naekrat v neformalnih srečanjih z visokimi hrvaskimi šefi (predsednik RH Mesic, predsednik vlade Sanader)?? No zakaj? Ja zato, da lahko na neformalnih pogovorih govorijo on neformalnih zadevah iz let 1991,..do 1994.

    Zakaj na nogometni tekmi? Zato, ker se tezko prisliskuje. Ker sta obe navijaski skupini “preglasili” oba predsednika. In sploh ni bilo potrebno šepetati.

    Ja mogoce v Umagu na tenisu.

  3. Speedy pravi:

    Daj Drago, ne poslini prosim celega prostora za komentiranje.

  4. Drago pravi:

    @Speedy
    Ne vem, kaj te moti? To da sem malo nakladal Katarini, ali da nisem nakladal Janši. Ne bodi zafrustriran, še ti ji kaj lepega napiši, saj ne grize! Vsaj tako mislim! Če ti pa ni všeč kaj o omenjenem četvercu s krmarjem ali pa o Hrvatih, pa kar napiši!!! Prostora ne bo zmanjkalo!

  5. jana pravi:

    Popolnoma diametralno mnenje imam o Kresalovi. Prazna zadeva, brez vsebine, bolestno ambiciozna, vzhičena, ker se lahko sestaja z visokimi politiki in deli prazne nasmeške fotografom. Kaj njeno privatno življenje nič ne pove? Porsche, drage restavracije, počitnice v tujini, skupno življenje s Senico (ki naj bi bil spolno drugače usmerjen). Njuna stvar sicer, bo kdo rekel, vendar pa mi to nekaj pove o tej Katarini - da gre preko trupel, važna je kariera. Pa nimam nič proti ženskam v politiki - naj jih bo čimveč! Vendar ženske z neko moralno in etično integriteto.

  6. Drago pravi:

    Značilno za ženske, takoj so ljubosomne!!! Jana, kako to, da že vse veš o njej?

  7. MATEJA pravi:

    ŽENSKA IMA BRKEM NJENEGA VRATU PA SE SPLOH NE VIDI. PA PROSIIIIIMMMM, NAJ SE NAUČI GOVORITI, KER TEŽI.

  8. MATEJA pravi:

    ups, zapisalo se mi je brkem - mislila sem brke: no vidite, priznam napako, sedaj pa naj še ona popravi svoje (to je nekako v šternovem smislu, ha, ha, ha).

Komentiraj