Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Peterle v toplarni

6. avgust 2007 ob 16:33 | Anej Ivanuša |

Evropski poslanec in predsedniški kandidat Lojze Peterle je obiskal Termoelektrarnao Toplarno Ljubljana (TE-TOL), kjer se je seznanil z delovanjem soproizvodnje toplotne in električne energije. Vodstvo podjetja mu je predstavilo razvojno strategijo, ki sledi evropski energetski strategiji glede zmanjševanja vplivov na podnebne spremembe in varstva okolja. Po obisku je Lojze Peterle odgovarjal na vprašanja novinarjev. Kljub temu, da je Peterle TE-TOL obiskal kot evropski poslanec, je veliko govoril o prihajajočih predsedniških volitvah in o pogovoru z bivšim predsednikom Milanom Kučanom.

Lojze Peterle : “Gotovo pa smo se danes strinjal recimo v tem, ni zadeva vrhovnega poveljnika samo pregled častne čete enkrat na leto … “

Video: Anej Ivanuša

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 6 x komentirano
  1. Boris pravi:

    napacen citat!

    rekel je: ““Gotovo pa smo se danes strinjal recimo v tem, ni zadeva vrhovnega poveljnika SAMO pregled častne čete enkrat na leto … “ (5:10 - 5:23)

    kam se je pa izgubil tisti “samo”? tale “samo” postavlja njegovo izjavo v cisto drugacen kontekst

  2. Sibirijski papagaj pravi:

    v lovu na dodane vrednosti

  3. ralu pravi:

    Sili se, da bi ga sprejel Kučan oziroima da bi se srečala. In zdej javno zarglablja da ga Kučan še ni sprejel!!!! Kaj si domišlja?!?!

  4. Anej Ivanuša pravi:

    @Boris, hvala lepa, napaka pri prepisovanju. Popravljeno

  5. Sibirijski papagaj pravi:

    Toplarna je bila danes popoldne dve uri zaprta - urgentna evakuacija zaposlenih! Kasneje so ugotovili, da povecane kolicine metana niso posledica kaksne kriticne okvare na toplarni. Vzrok se neznan.

  6. kekec pravi:

    koliko dni pa ima dopusta ta evro poslanec, ali pa je ta služba samo na papirju - lepa plača pa pride kar sama. kaj smo (ste) ga izvolili zato, da nas zastopa v bruslju ali, da postopa po fabrikah ….. kaj, če bi mi v “navadnih” službah tudi par mescev šli malo po sloveniji.
    p.s. pahor ni nič boljši.

Komentiraj