Sunday 29. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Čike bejk*

6. avgust 2007 ob 18:45 | Vasja Eigner |

V mariborskem klubu KGB je bila v noči iz sobote na nedeljo osrednja slovenska proslava ob uveljavitvi novele Zakona o omejevanju uporabe tobačnih izdelkov. Kadici vseh dežel so še zadnjič pokadili svoj zavojček cigaret v svojem priljubljenem zaprtem javnem prostoru, lastniki kluba pa v svojih priljubljenih delovnih prostorih.

Opolnoči so kadilci (pa tudi njihovi simpatizerji) disciplinirano zapustili zaprti javni prostor in se umaknili na - odprti javni prostor - Vojašniški trg. V okviru proslave se je tako po 12. nočni uri zgodila javna tribuna na prostem z mednarodno udeležbo, na kateri so udeleženci poudarjali predvsem pozitivne učinke novega zakona in njegov vpliv na nadaljnji napredek slovenskega naroda, demokracije pri nas in v svetu.

Razgrnili so paleto odprtih vprašanj in odprli dve mega veliki konzervi gavrilovičeve paštete, česar kamera - iz subjektivnih razlogov - ni mogla zabeležiti. Zabeležila pa je zaključke javne tribune, zato vam priporočamo ogled pričujočega prispevka do konca!


“Tu se ne bo več kadilo”

Vasja Eigner

*po štajersko - cigarete stran

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 10 x komentirano
  1. ČrtB pravi:

    Vse čestitke Vasji.
    Odličen prispevek! :)

    Črt

  2. MarkoNi pravi:

    Prvi del prispevka je najboljša reklama za “čike bejk”, drugi del pa je promocija alkota: pijmo ga, potem bomo pa kako pametno rekli ;-)

    Vredi prispevek.

  3. sh-e pravi:

    ODL 5! :)

  4. uroš pravi:

    Vasja Majstore, omladina akcija!

  5. marjeto pravi:

    ej vasko lustn prispevkec si zmontiral fkup. nisn vedo, da se kadilci tak lusno upirajo zakonu. tule v nasi vasi je vse bolj neodgovorno in nepovezano - upam da se bo kdo kaj naucil od vas !
    ej ka pa je s tisto pasteto ? si ga pil (in skrivs kadil) notri in nisi posnel ?
    bravo !

  6. jani pravi:

    mene zanima če bi me posnel ko bi ga prižgal na ministrstvu za zdravje in povprašal kako imajo čas in denar za te fašistične kampanje,medtem ko jim oprema za preiskavo srčnega ožilja crkuje…za mojo denarno kazen ne skrbite, sej mi nimajo kaj vzet, sem invalidsko upokojen z minimalno penzijo:)

  7. 1tastar pravi:

    Jani!

    Odkod ti pa denar za tisto cigareto, ki bi jo pokadil na ministrstvu?

  8. a pravi:

    Ma res je bilo super super v KGBju!!! Majka

  9. jani pravi:

    1tastar…za mano stoji mogočni tobačni lobi…in zveza vinogradnikov,pa še jezuiti…kva kurac tebe briga odkje men dnar..?zdej bom počas začel švercat čike iz bosne in srbije…še mal pa se bo splačal..

  10. marjeto pravi:

    oh, jani, cike se ze zdavnaj splaca svercat z bosne!

Komentiraj