Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Peče zanikal Erjavca

27. julij 2007 ob 14:51 | Denis Sarkić |

Poslanec SNS in podpredsednik Državnega zbora Sašo Peče je danes pojasnil stališče glede odkritja prisluškovalne naprave, ki naj bi jo leta 2006 kupil MORS in hkrati zanikal včerajšnjo izjavo ministra za obrambo Karla Erjavca, da naj bi v Državni zbor poslal protestno pismo v katerem opozarja vodstvo DZ o kršenju zakona o varovanju tajnih podatkov s strani poslanca LDS in predsednika odbora za obramo Antona Anderliča, ki je včeraj javnosti razkril nabavo in posedovanje naprave.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 3 x komentirano
  1. Drago pravi:

    Sašo Peče: Včasih te nisem preveč “obrajtal”. Sorry! Iz dneva v dan si boljši. Pošteno od tebe,da si to povedal in spravil v laž Erjavca. Nekateri so pa še vedno pošteni? ne morem verjet…

  2. Kaktus pravi:

    Karel je lažnjivi kljukec!!!!

  3. 007 pravi:

    Tale SNS mi bo počasi postal še všeč. Ups!!!! Greška!!!! Volitve so pred vrati, tako letos (Plemeniti) in drugo leto(parlament) in je treba biti všečen vsem naokoli. Sicer pa bi moral Saško zamenjati večnega in popolnoma nedolžnega Plemenitega s prestola pa bi se njihov procent zvišal. No saj se bo sedaj to mogoče zgodilo, ko bo Plemeniti prezident ( v prvem krogu 75 %) in bo zamrznil članstvo.

Komentiraj