Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Janković ne popušča

24. julij 2007 ob 18:13 | Denis Sarkić |

Ljubljanski župan Zoran Janković je na svoji redni novinarski konferenci poudaril, da bo postopek odstranjevanja objektov na vrtičkih v Črnučah kljub odgovoru upravnega sodišča tekel naprej. Kot je še dodal, je upravno sodišče samo zavrnilo tožbo Društva vrtičkarjev Ljubljana zoper MOL in inšpektorat mestne uprave MOL, kar pa si od tu naprej razlaga društvo, je njihova pravica. Tako župan še vedno vztraja, da gre za črno gradnjo in da vikendi niso dovoljeni.

Župan je na predpočitniški tiskovni konferenci odgovarjal še na druga novinarska vprašanja glede projekta stadiona v Stožicah, prenove bežigrajskega stadiona, prenovi košarkarskega kluba Union Olimpija, sporu med MOL in državo glede financiranja, pubertetništvu, lokacijah za gostinske ponudnike v mestu, (ne)razdoru v svoji svetniški skupini Liste Zorana Jankovića, podpori predsedniškim kandidatom, razstavi Enotni v zmagi, komuniciranjem z bivšo županjo Danico Simšič, svojem odstopu in še nekaterih drugih zadevah.

Janković odgovarja na vprašanja Vesti:

Janković o razdoru med svetniki svoje liste: “Jaz pa o tem nisem slišal nič!!!”

Skoraj celotna novinarska konferenca župana (za sladokusce):

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 1 komentar
  1. MarkoNi pravi:

    Pogledal sem celotno “ta sladko” verzijo tiskovke in lahko samo rečem, da kaj tako kompetentnega že dolgo nisem videl: umirjeno, argumentirano, poudarek na pozitivnih stvareh, zraven pa takšna baza podatkov v glavi, da ne moreš verjet (mislim, odstotki lastništva partnerjev neke x pogodbe za obnovo žnj ceste - vse iz glave).

    Zoki je car.

Komentiraj