Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Pet vprašanj za SDS

19. julij 2007 ob 18:41 | Denis Sarkić |

Vodja poslanske skupine Socialnih demokratov Miran Potrč, ki smo ga vestno prestregli na poti domov iz Državnega zbora, je komentiral očitke poslanca Rudolfa Petana iz SDS glede sestave odborov in komisij DZ ter kazanje oslov poslanca SDS Marijana Pojbiča med sejo parlamenta poslancu SD Milanu M. Cviklu.

“Gospodu Petanu postavljam pet vprašanj …”

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 7 x komentirano
  1. pika pravi:

    Še čudno, da je prišla Slovenija v Eu, s takimi “politiki” kot je Potrč.

  2. morjefil pravi:

    pika, a je s tabo kaj narobe?

  3. Joze pravi:

    Pikica, pa je piršla. Če bi se pogajali ta sproščeni, morda ne bi ratalo.

  4. Andrej pravi:

    Potrč je zares dober politik. Vedno najde bistveno.

  5. Lolek pravi:

    Če bi o vsem še vedno odločali “ta nesproščeni”, pa bi še vedno na Šumadiji kolo plesali ….

  6. hopcefizelj pravi:

    Ne bi le kolo plesali, temveč bi bil morda tov. Potvč še vedno predsednik kakega zbora Zvezne skupščine. To bi bilo pravo sproščanje, za katerim se mnogim pri nas še danes kolca.

  7. pika pravi:

    Zmerni slovenci (in demokrati) so morali v EU vedno zagovarjat eu predstavnjike, da se je slovenska levica demokratizirala - to zrelost bomo videli če bodo imeli levičarji ko bo Janša vodil Eu - hočem videt, če bo kakšen skrajni levičar (po navadi intelektualec) zahteval prav v tistem obdobju kaj posebnega (recimo, izbrisani, Strojan itd).
    Joze, tvoj komentar bi lahko obrnili in bi se recimo lahko glasil: ker gre ekonomija dobro v Sloveniji, potemtakem gre dobro tudi v Eu (dvomim, da slo eko. vpliva toliko na eu ekon. in da slo politiki vplivajo toliko na Eu odločitve in ).
    Pomemben je sistem, kjer je občasno treba zamenjati politike in oblast, da se ta ne pretirano vkorenini ( recimo največ 8 - 10 let).
    Tako ne odgovori, da je Janša že pretiraval -Drnovšek je tisti, ki ne spada v zahodni sistem (predsednik YU, predsednik slov. vlade ogromno let, predsednik republike - preveč znatno preveč - čerpav je bil zelo sposoben in koerentek politik - ampak v zahodnem sistemu - v normalnih situacijah je 10 let vladanja čisto dovolj).

Komentiraj