Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Simičevih 50% šans

19. julij 2007 ob 1:41 | Denis Sarkić |

Afera na afero, pediatrična klinika, direktor DURS-a, čudežni deček SDS, politika, korupcija, kriminal, davčni inšpektorji vs. davčni zavezanci, vlada, premier, minister za finance, minister za zdravje, “tečni” poslanec SD, šef DURS-a razmišlja o odstopu, kdo bo koga, kdo je kriv in kdaj bo konec? Kaj ima vse to skupnega z nogometom? Hm, bore malo! Ampak vseeno smo šli na kvalifikacijsko nogometno tekmo za Ligo Prvakov v Domžale tudi s temi mislimi v glavi. Zakaj? Ker bo tam zagotovo tudi ljubitelj in nogometni navdušenec, direktor DURS-a Ivan Simič. Po njegovih dveh odmevnih intervjujih v zadnjih dneh je tudi naša in Vaša Vest hotela malo pokramljati z njim. Malo o nogometu, malo o prejšnjih zadevah. In res je bilo tako. Če hočete ujeti Simiča, morate na “fuzbal”. Ker je tam tudi bolj sproščen in ujet na VIP tribuni!

Simič na vprašanje ali se politika boji Domna Zavrla: “Ne ukvarjam se s tem, ker ni moje področje!”

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 3 x komentirano
  1. mimoidoči pravi:

    Revše! do septembra rabi čas, da “spregleda” tisto kar smo davkoplačevalci že davno!

    no ja, kar naj si vzame čas, siromak! Mogoče mu Domen naredi protiuslugo!

  2. BOTA pravi:

    Ko si javna osebnost, in še posebej funkcionar na tako visokem položaju, se moraš znat branit. To preprosto spada zraven. Vsakršno tarnanje nad zlobneži in mediji, ki ti hočejo škoditi je prej v škodo kot v korist. Kdo se sploh komu smili.
    Je pa pri vsem treba imeti nekaj zdrave pameti in predvsem stila. To je to, kar loči dobre politike od amaterjev. Da funkcija generalnega direktorja DURSa ni politična, je zgolj utvara. Je pa še kako je. In ravno tu je g. Ivanu Simiču spodrsnilo. Vrjamem mu lahko, da je dvakrat upravičeno odpustil g. Periča, samo ga je tudi dvakrat moral vzeti nazaj. Vrhunec neumnosti sta bili “kronski priči” g. Babačić in g. Omahen, ki sta se po “naklučju” znašli na zadnjem zasedanju parlamentarne komisije. Njuno pričanje je bilo prej v škodo, kot v korist g. Simiču. Pa še komično je bilo vse skupaj.
    Škoda g. simič, ker s strokovnega stališča vam nimam kaj očitati, prej obratno.

  3. George pravi:

    Saj je rekel Đorđe: za oba ni prostora.

Komentiraj