Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Leteči Lojze

18. julij 2007 ob 17:29 | Denis Sarkić |

Lista za Slovenijo, ki vodi kampanijo za predsedniškega kandidata Alojza Peterleta, je danes pripravila redno mesečno novinarsko konferenco, kot ponavadi v hotelu Mons, kjer so predstavili novo znano osebnost, ki podpira Peterleta. To je predsednik SAZU Boštjan Žekš. Lojze in Ivo Boscarol (vodja liste) pa sta nato odgovarjala na novinarska vprašanja. Ker je Peterle zelo zaseden v tem času, se z njim po končani konferenci nismo mogli sproščeno pogovarjati ob kavici in pecivu kot na prejšnjih podobnih tiskovkah.

Jep, tekma se je po včerajšnji najavi kandidature Mitje Gasparija že dobro začela in Lojze se tega zelo dobro zaveda, čeprav po vseh zdajšnjih javnomnenjiskih raziskavah še kar močno vodi pred zasledovalci. Sta pa danes Ivo in Lojze zanikala govorice, da naj bi predsedniški kandidat Peterle po zmagi na volitvah od Boscarola in njegovega podjetja Pipistrel za nagrado dobil ultra-lahko letalo. Boscarol bi mu nekako raje priskrbel Boeing, ker si njegova letala Peterle vedno lahko sposodi. Prav tako so danes najmanj dvakrat poudarili, da je Lojze Peterle kandidat liste s širšo podporo strank, Mitja Gaspari in Danilo Türk pa sta strankarska kandidata, ker ju predlagajo stranki.

Boštjan Žekš, predsednik SAZU - zakaj podpira Peterleta:

Lojze za Vest:

Peterle o tem, kaj trenutno počne in odgovori na novinarska vprašanja:

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 4 x komentirano
  1. 100% Irony Free » Objave » Protest novinarjev pravi:

    […] Kdo ima prav?Protest DNSLeteči LojzeDZ pred počitnicamiKomentar - MajaVesti na Vesti 00049 18-07-07Simičev odhod?Gensko spremenjeniKisle kumarice?Pasja vročina […]

  2. neic pravi:

    Lojze petrle JE član NSi.

  3. joj pravi:

    Naslov ” leteći lojze” je žalitev!!

  4. lacko pravi:

    Spoštovani g. Žekš !
    Po mojem mora biti edini cilj znanosti v tem, da olajša napornost človeške eksistence.
    Bati se je tistih, ki ne povedo, kaj mislijo in ne mislijo, kar povedo.
    ZARES s spoštovanjem !

Komentiraj