Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Ustavimo homofobijo!

15. julij 2007 ob 9:07 | Vest |


Oglas proti homofobiji na delovnih mestih.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 10 x komentirano
  1. gyzarr pravi:

    smiseln, a skromno izražen point.

  2. moro pravi:

    nice

  3. Aschmodei pravi:

    Ja, super, ampak geji menda ne delajo samo na področju, kulture, medijev in umetnosti.

  4. and pravi:

    Aschmodei, good point (tudi na seznamu so vsi mogoči poklici), ampak morda ima to kaj opraviti s tem, da so v spotu RESNIČNI ljudje in predstavljam si, da je v Sloveniji pač težko dobiti geje in lezbijke, ki bi se takole javno razkrili.

  5. Robert pravi:

    and@
    V spotu so resnični ljudje z konkretnimi spolnimi nagnenji in ne igralci.

  6. Kali pravi:

    Bedasto! In res ne štekam, zakaj se morajo v zvezi z homoseksualnostjo - prav tako kot v tem spotu - pojavljati vedno ene in iste face! Ki eden drugemu (ali kar sami sebi) izdajajo knjige, ki imajo radijsko oddajo, v kateri propagirajo zgolj in predvsem sami sebe, ki ………
    Prav zanima me, koliko delodajalcev (in sodelavcev) bo zaradi tega spota ustavilo homofobijo! No, ampak nekaj dodatne (samo)promocije ne škodi, mar ne?

  7. Peter pravi:

    če bi jaz bil gej bi bil tak kot brane.

  8. jinx pravi:

    Kali, preberi kar je napisal/a and, pa kaksno skico si narisi, pa bos morda “zastekala” zakaj je vedno istih nekaj na tapeti.
    Glede “samopromocije”. Ja, povsem logicno je, da Tratnik in Mozetic nagovarjata v spotu za zmanjsevanje/odpravljanje homofobije (torej potencialne homofobe) novo ciljno publiko :D

  9. opica pravi:

    Ta oglas ne pove prav ničesar. Predstavi nam nekaj ljudi, za polovico vem, da so homoseksualci, druga polovica bi lahko bila xy spolno usmerjena. Na koncu je naštetih nekaj poklicev, ki pomenijo kaj točno? So to poklici v katerih so homoseksualci najbolj diskriminirani ali poklici v katerih niso ali poklici kar tako? Mimogrede, tega seznama se ne da niti prebrat, če ne stisnem pavze.

    Pomoje bi si homoseksualci, ki so se odločili, da javno razkrijejo svojo spolno identiteto in se postavijo na prvo bojno črto, zaslužili kaj več kot tole.

    Poleg tega … koliko pa so res homoseksualci dandanes še diskriminirani na delovnih mestih? V naši pisarni imamo dva, ki jih imamo strašno radi, ker sta zabavna, kolegialna in dobro delata. Če teh kvalitet ne bi imela bi jih diskriminirali ravno toliko, kot diskriminiramo nesposobno blondinko v prvem štuku.

  10. and pravi:

    @ Robert,

    saj jaz SEM napisal, “da so v spotu RESNIČNI ljudje” …

Komentiraj