Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Nagradno vprašanje

12. julij 2007 ob 18:34 | Denis Sarkić |

Poslanca SDS Zvone Černač in Rudi Veršnik sta na današnji novinarski konferenci pojasnila stališče poslanske skupine glede preoblikovanja Zavarovalnice Triglav, ki ga je novinarjem v kamere prebral Veršnik. Poslanec Černač pa se je posebej razgovoril o spornih pogodbah in sumu korupcije pri “poslu Pediatrična klinika”. Hkrati je Černač poslancu SD Milanu M. Cviklu, s katerim sedita kot člana v komisiji za nadzor proračuna in drugih javnih financ, danes zastavil nagradno vprašanje v zvezi z Pediatrično kliniko. Za Cviklov odgovor lahko kliknete na naslednji prispevek na Vesti.

Sta pa poslanca omenila, da nekateri mediji neobjektivno poročajo o teh zadevah, zato mi na Vesti upamo, da ne spadamo v omenjeno skupino, ker nekatere prispevke objavljamo v celoti.

Zaradi objektivnosti poročanja objavljamo celoten video-zapis tiskovne Zvoneta Černača:

Zvone Černač: “Pošljite mi kviz, pa bom na njega odgovoril!”

Nagradno vprašanje Zvoneta Černača iz SDS za Milana M. Cvikla in SD:

SDSnagradnovprasanje1

Prednja stran

SDSnagradnovprasanje2

Zadnja stran

Prebiranje stališča SDS o preoblikovanju Zavarovalnice Triglav prav tako v celoti:

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 17 x komentirano
  1. crko pravi:

    Kliče me danes neznani zavarovalniški “agent” s Triglava. Da bodo prečesali vse upokojence in zaposlene. In da se obeta popoln prevrat na področju zavarovanj. Ko ga vprašam, kakšen bo, mi pove, da mi splošnih odgovorov ne more dati, da pa mi lahko situacijo razloži “moj” zavarovalniški “agent”. Ko ga vprašam, ali lahko svojo željo glede zavarovalniškega svetovanja izrazim kdaj drugič preko spleta, zvem, da to ni mogoče. Potem sva se poslovila.

  2. Kritik pravi:

    Kakšna je nagrada?

  3. Denis Sarkić pravi:

    Preberi na prvi strani, pod grafi.

  4. Robert pravi:

    Pa sej celotnih posnetkov se ne objavlja točno zaradi tega,ker se nikomur ne da gledat 30 minutnih posnetkov zato,da dobi odgovor na 1 stvar.Kot da nebi meli česa bolj pametnega za delat. Sej zato so pa novinarji,da povejo povzetek/bistvo/ugotovitve,po temtakem,bi moral dnevnik trajat resnično 24UR!
    Ampak kakorkoli,vprašanja so teoretično smešno lahka,dejansko se pa zaplete pri mogočem državnem,paradržavnem lastništvu podjetij,klientelizmu itd. In ravno v tem je glavni problem za vse razen za SDS itd.

  5. Robert pravi:

    Aja pa Denis Sarkić,kje ti vidiš grafe?

  6. Denis Sarkić pravi:

    Tako je svoje stvari na papirju opisal Zvone Černač. Jaz jih namreč tudi ne vidim.

  7. morfy pravi:

    V nasprotju z Robertom, sama odločitev o objavlanju celotnega prispevka pozdravljam z naudušenjem. Prav zanimivo se mi zdi slišati celotno “izjavo” vladnikov.

  8. Robert pravi:

    Ok,kot vedno ko po dolgem dnevu pišem komentarje ponoči,pozabim kaj omeniti. Pri tej zadevi z dolgimi posnetki sem pozabil omeniti,da bi bilo zelo lepo,če bi bil poleg celotnega posnetka tudi kratkega oz. bistvo. Please ne pa dajat zdej zarad izjav SDS intelektualcev sam dolgih posnetkov.

  9. Denis Sarkić pravi:

    Ne skrbite za to, zaradi politikov in njihovih muh se ne bomo upogibali. Tole je izjema, ker jim hočem dokazati, kakšne včasih “kvasijo”, če jih ne zmontiramo do bistva.

  10. pika pravi:

    pretžko za cvikla, ha, ha, ha

  11. pika pravi:

    Denis: “Tole je izjema, ker jim hočem dokazati, kakšne včasih “kvasijo”, če jih ne zmontiramo do bistva”
    Samo slučajno so od SDS, ha, ha, ha
    Slovenski novinarji so najbolj hinavski in strankarski v EU.

  12. Denis Sarkić pravi:

    Včasih eni, drugič drugi, zame so vsi isti!

  13. pika pravi:

    Torej ti ne hodiš na volitve???

  14. pika pravi:

    Denis, dajmo, v novinarstvu ne obstaja nepristranskost, saj ni nič hudega, če se izpostavite, boste bolj verodostojni.

  15. Denis Sarkić pravi:

    @ Pika

    Ne, ne hodim na volitve! Zakaj? Ker mislim, da ne bi več bil nepristranski pri svojem poklicu - prej kot fotoreporter, zdaj kot videoreporter. Zakaj pa ne? Ker so zame vsi politiki isti - vsi delajo za dobro države in njenih državljanov, vse bolj pa delajo za svojo rit. Zato jih ne volim, ker moj glas noče delati in podpirati riti! Nikakršnih. Neudeleženec volitev tudi lažje opozarja (na napake) in kritizira (tudi dobre projekte)!

  16. Joze pravi:

    Hej, kdor tole zdrži do konca, pa res zasluži kako nagrado! Denis, predhodniki imajo prav: daj obesi kakšno opozorilo, preden človek klikne na takole Černačevo blebetanje.

  17. pika pravi:

    Zanimivo. Zelo koerentno. Tako lahko kritiziraš in nihče (formalno) ne more nič.
    Osebno pa imam rajši politike, ki delajo tudi za svojo rit, kot tiste, ki mislijo, da vse znanjo (in so ideološko prepričani, da bo na tem svet kdaj raj).
    Pragmatičnost pač.

Komentiraj