Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Pozdrav za Jankovića

11. julij 2007 ob 14:45 | Denis Sarkić |

Dragi župan, Zoran Janković in ostali v mestnih službah!

Pošiljam Vam video-razglednico z Rudnika, bližine trgovskih centrov, nedaleč tudi od Vašega, županovega doma pod Golovcem. Vam, dragi Zoran, Vašim podžupanom in podžupanji, vsem ljubljanskim inšpektorjem in seveda podjetju Snaga trkam na vest, da boste hitro in učinkovito ukrepali proti takšnim in drugačnim onesnaževalcem okolja, pa čeprav na robu mesta. Hkrati Vas obveščam, da bom od danes naprej vsak dan hodil gledat, če Vi, ki govorite o onesnaževanju podtalnice na nekem drugem koncu mesta in bele Ljubljane nasploh, zares delate tisto o čem zelo radi govorite, še posebej Vaše inšpekcijske službe.

V upanju, da boste reagirali pred počitnicami, Vam vsem želim prijeten dopust!

Lep pozdrav, Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 31 x komentirano
  1. Drmagnum pravi:

    Odlično. Sam sem tudi opozarjal na reko Ljubljanico. Opozorite še na njo.
    http://drmagnum.blog.siol.net/2007/07/02/kdo-bo-poskrbel-za-recno-korito-moje-reke/

  2. edin pravi:

    Ahh dej nehi no srt. Takih smetisc je u LJ pomoje na stotine pa ne samo u Ljubljani, teb Denis je biu pa zgleda dolgcas da si se ustavu in mau pokritiziru - ker pac to pocnes… Grem stavt da si biu namenjen v Mac’a in si na poti nazaj ti tud kle odvrgu svoje smeti :D Ta prispevek se mi zdi ultra beden in nevem zakaj nosi naslov “Pozdrav za Jankovica”, zoki je za LJ ze naredu vec kok bos ti kdajkoli s temi svojimi bedastimi prispevki.

    lp

  3. erzoor pravi:

    super prispevek, še dobro da imamo bloge in podobne medije kot je vest.si, da kaj takega sploh pride v javnost! keep up the good look!

  4. Rokec pravi:

    Sarkić zdi se mi da ti želiš vsako stvar tak dramatizirat! Če si potoval po večjih velemestih, vidiš kaj podobnega dobesedno na tgih, ne pa tu sredi narave! Se pa strinjam da je treba take budale, ki delajo takšna odlagališča ustrezno in strogo sankcionirat!

  5. erzoor pravi:

    edin: samo smejimo se lahko tebi in podobnim. kaj dobrega si ti prispeval okoljevarstvu se pa lahko le ti vprašaš…ali pa malce razmisliš..recimo. nebi bilo nič narobe, če bi kdaj malce razmislil, kanede :)
    vsako opozorilo na problem kot je predstavljen v tej objavi je lahko le dodaten plus da se kdo zdrma in kaj naredi. itak pa potem v črednem nagonu sledi čiščenje še ostalih 100 smetišč, ki jih omenjaš.

    Sveta ni mogoče rešiti v šusu - treba je nekje začet!!!

  6. Kritik pravi:

    Takih smetišč je na območju MOL vsaj 1600.

  7. Kanjec pravi:

    Rokec:

    In ce majo vsa velemesta to, a mormo tud mi imet?? Oni majo zato tako, ker so pustil taka manjsa smetiša, pol se je pa razrasl…

  8. rok pravi:

    Denis, ažuren prispevek,…vendar malo že pretiravaš.

    Očitno si obseden že s svojim poročanjem,..malo zmanjšaj,….raje prcaj bejbo v prostem času, če jo imaš,…kot da še, ko bi moral prcati razmišljaš o politiki.

    Saj je prav, da se opozarja, ampak tale prispevek meji že na bolano podjebavanje nekega obsedenega zajedalca. Trenutni župan je enostavno najbolj delovni funkcionar v zgodovini oz. vsaj vtis daje tak,…drugi niti tega ne dajejo. Brezveze podjebavaš nekoga, ki hoče nekaj narediti.

    Vprašanje kaj bi bilo, če bi v kakšnem Berlinu ali Zagrebu začel folk takole z digitalcem snemat po svojih slumih in predmestjih.

    Mogoče sem naiven,..ampak tudi tebi pada kredibilnost,….Get a life.

  9. MarkoNi pravi:

    Pravilno, da je novinar na to opozoril. Upam, da je link na stran tudi poslal županu. Kolikor poznam Zokija, bo naložil ustreznim službam, da to uredijo in mu o zadevi (oz. zadevah, ker takih smetišč je gotovo vse polno) poročajo.

    Korak v pravo smer, ni dvoma.

  10. Denis Sarkić pravi:

    Spoštovani, rok, Rokec, edin & še kdo, ki bo še komentiral!

    Opozarjam župana in vse ostale, da inšpekcijske službe, ki so v mestni upravi zadolžene za opozarjanje in ukrepanje v takšnih primerih premalo učinkovite in bi zato moral morda župan ukrepati, če ga jaz ali Vest opozori, da njegovi podrejeni ne delajo dobro. Če se bodo zmigali v komunalni službi ali kje drugje, potem bo v Ljubljani lepše in če bo kdo kaj kaznovan, potem bodo tudi ekološko neosveščeni idioti manj smetili naokoli!

    Če se ne bomo zmigali zdaj, ko je Janković župan, se ne bo nikoli nič premaknilo na bolje. To je moj edini point!!!

    Res je, bil sem v Mac-u, pojedel v avtu in odvrgel smeti kot vedno v kontejner na Mačkovi 6! Do danes zvečer lahko to tudi preverite! Preden pa sem začel jesti ob cesti, sem zagledal tisto nesnago in moral še lačen posneti razglednico. In verjamem, da bom še vedno snemal in opozarjal na take svinjarije!!!

    Denis Sarkić

  11. Robert pravi:

    Pa sej je prov,da je opozoril,ker se vsi delajo budale! Trgovci,smetarji itd. a nobeden tega ne opazi al kaj? Mislem ej,če že ne drugi bi moral to trgovci opazit,ker jim to kazi okolico! Sam dobr,smetišče zraven smetišča(Rutar),je pač dejstvo Lj-Rudnika. Kar se pa tiče kritik novinarju,se jim tud pridružujem, tiste “čiste spederajsane Ljubljanščine” pa res ni treba uporabljat(vsaj po moje). Pa tud res je to,da je celotni prispevek zelo podoben tistemu “super” novinarskemu delu na Kanalu A,ki se imenuje SVET. Ampak vseeno pohvalno,da je vsaj nekdo nekaj naredil

  12. rok pravi:

    Dobro, dobro,….g.Denis,…včasih dobim vtis, da si se nekako spravil nad tega župana, nekako preveč aktivno,..če je to sploh mogoče za novinarski poklic. Mogoče že v stilu nekega obračunavanja iz ne vem nekih osebnih razlogov, ki ju samo vidva poznata (predvidevam, da se že kar dobro poznata).

    Če je tvoj namen izključno v tem kar praviš zgoraj je pa seveda dobrodošlo.

    Vendar je večinoma vsako dejanje nekega odraslega človeka vzpodbujeno iz večih razlogov ali dražljajev, če tako rečem. Vprašanje, če je tvoja sarkastiča razglednica nastala izključno na podlagi enega ‘dražljaja’ - redoljubnosti.

    No, sicer pa kakor ste zastavili vso to vest.si zadevo imaš nekako pravico, da si zajedljiv. Vest.si je v bistvu super. Vidim jo kot neko novodobno Mladino,…ki sicer samo še nekako zasedeno vegetira brez pravega uporniškega, študentskega pridiha.

    Kar tako naprej, …..čudi me, da je nekaj tako kvalitetnega sploh nastalo pri nas,…ste fenomen in dobesedno nekakšna svežina n odras današnjega mladega človeka,….

    Skrbi me le to, da gradite na nekakšni revolucionarnosti kar je zelo simpatično in kul,…na žalost pa so revolucije kratke oz. imajo kratek rok trajanja. Upam, da boste čim dlje ohranili naboj, ki ga še imate.

    Hvala za javljanje na forumu, nisem še doživel, da bi se javil kar sam avtor članka. Po moje prepogosto javljanje avtorjev ni preveč dobro za avtorja samega,…se lahko hitro preveč zaplete ;-).

    No, da vas ne bom prehvalil, adijo. ;-).

  13. Denis Sarkić pravi:

    Nimam zamer do župana in mislim, da tudi on do mene ne. Dražljaj? Ja, vedno, ko nekje vidim takšne nesnage, ki so pred nosom očitno že dalj časa velikemu številu ljudi, ki jih ekologija in narava malo briga, se spomnim Jankovićevih obljub, da vse kar gre v mestu narobe, še posebej, če nekatere službe ne delajo dobro, je na to treba opozoriti tudi njega samega, če ne gre drugače, potem pride hitro tisti dražljaj. Prav tako bi to morali početi vsi VI, ki vam je kaj mar za našo lepo Slovenijo. Primerjava Ljubljane z ostalimi velemesti, ki naj bi imeli vsepovsod takšna črna odlagališča ne vzdrži dejstva, da bi nekateri še vedno radi živeli v čisti Ljubljani in nasploh Sloveniji, za smeti pa skrbeli pred svojim pragom in ne v tujini!

  14. siruche pravi:

    Novinarji ne bi smeli biti lakaji, ampak kritični opazovalci družbe. Razumem, da to ni všeč politikom, gospodarstvenikom in ostalim, ki mislijo, da imajo oblast. Interes državljank in državljanov je, da imamo kritične novinarje. Če ne bi bilo njih, bi marsikaj šlo mimo nas.

    Vprašajmo se, zakaj ni tega posnel kdo od nacionalke ali poptv. Imajo neprimerno več zaposlenih novinarjev in več kamer. Pa ne mi reč, da nihče izmed njih ne hodi v trgovske centre na Vič-Rudnik.

    Tudi sam se alergičen na divja odlagališča in sem prepričan, da bo Snaga to uredila. Samo spodbuditi jih je treba s prispevki kot je Denisov.

    Malo za šalo: Mogoče odpeljejo smetnjake, se zapeljejo 50m in stresejo.

    Srečno!

  15. Boris pravi:

    ce se ne bi nihce oglasil in nihce moril, pol bi bilo se slabse… ce se ne nihce ne oglasi se mogoce zdi pristojnim, da ljudem obstojece stanje celo ugaja…

  16. Alcazscar pravi:

    Denis, tvoja dela in provokacije na račin slabih opravljanj raznih organov te države se mi zdijo odlične! Respect! Kar tako naprej.. lp

  17. Rock pravi:

    Denis, je že v redu,…malo sem tudi sam zabluzu z dražljaji,..ipd,…

    Keep up the good work. ;)

  18. Rock pravi:

    Uh, v službi sem rok,…doma pa Rock,..nisem vedel,…no, rokec je pa en drugi gospod. ;)

  19. Denis Sarkić pravi:

    Ni panike, glavno, da veš da ti je ime Rok in da poslušaš rock…

  20. edin pravi:

    @erzoor: Sam sebe mam za okoljevarstvenika in vecino cajta pospravlam za kolegi k me sam cudn gledajo :) enough said.

  21. siggi pravi:

    Ne moreš verjet, kakšni idioti se najdejo na tej strani - se pravi tej “novinarji”… bravo;)

  22. Smetka pravi:

    BRAVO DENIS!!!

    BRAVO

    BRAVO DENIS!!!

    BRAVO

    BRAVO DENIS!!!

    BRAVO

    BRAVO DENIS!!!

    BRAVO

  23. 1tastar pravi:

    Kaj pa, če bi g.župan tja naselil vrtičkarje, da to malo pospravijo, potem pa bi odstranil vrtičkarje.

    Včeraj sem bil na Žalah. Tam, kjer so prej bili vrtički, že nastaja novo smetišče.

  24. Glade pravi:

    Nikoli nisem mogla razumeti opravičil tipa: “…saj je on tudi, pa tam je tudi, pa to je normalno, s tem se je treba sprijazniti…”

    Ne, meni se ne zdi normalno, da se meče smeti po tleh, da se razni odvečni material odpelje do najbližjega grma, pa še marsikaj drugega, ampak to ni predmet te teme. Popolnoma vseeno mi je, pa če je v ljubljani 500.000 takih divjih odlagališč, vesela sem, da se Denis ni mirno peljaj mimo TEGA in nanj opozoril ljudi, ki so v končni fazi plačani zato, da nekaj ukrenejo.

    Kajti, če naj bi se tega “pač navadili”, ker je to “normalno”, potem ne potrebujemo toliko in toliko dobro plačanih državnih uslužbencev in lahko denar za njihove plače porabimo kje drugje - morda tam, kjer pa se ljudem še zdi, da bi se dalo kaj narediti? Je sploh še kje kakšno tako področje ali pa smo že vsi totalno resignirani in skoncentrirani samo na lastno izboljšanje položaja ali pa vsaj lastno izkoriščanje vsaj minimalnih prednosti ali pa mogoče dokazovanju, da se “požvižgamo na vse” in serjemo sosedu pred vrata (vsaj eno zadovoljstvo)?

    In ker očitno ne gre zlepa, potem naj gre pa zgrda. Nadzor, visoke kazni, saj bi se dalo, če bi se hotelo. Če pa “ni potrebe”, potem pa tudi ne vem, zakaj naj bi plačevali ljudi, ki “naj bi to zagotavljali”.

  25. Feminist Plut pravi:

    A ni očitno kdo je to tja navleku. Poglejte kdo tm zravn živi na C2C (Cesta dveh cesarjev). Necivilizeranci!

  26. Denis Sarkić pravi:

    Cesta dveh cesarjev je pa malo dlje od tam. BTW - danes še ni bilo nobene reakcije od pristojnih, le še nekaj več smeti je bilo dodanih. Bomo videli jutri.

  27. pika pravi:

    Jankovič ali Janković?

  28. Denis Sarkić pravi:

    Janković! Če je seveda ponosen na svoje korenine…

  29. Mazač pravi:

    Denis, a so se na občini že kaj zganil?

  30. Denis Sarkić pravi:

    Ne boste verjeli, niti malo!!!

    Še več smeti je danes tam. Kot da bi nekdo, zdaj, ko je videl tole razglednico, zanalašč nosil smeti prav tja, iz nekega norega veselja do zajebavanja…

    Sramota za vse vpletene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  31. Aizen Power pravi:

    Aizen Power is a dietary supplement for male enhancement sexual health that is designed to help enhance men’s performance and improve overall health.

Komentiraj