Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

SNS proti sporazumu

10. julij 2007 ob 15:27 | Katja Lenart |

SNS nasprotuje sporazumu z Islamsko skupnostjo. Pričakujejo, da bo vlada umaknila podpisani sporazum o pravnem položaju skupnosti v Sloveniji. Pravijo, da bi bilo treba sporazum ratificirati v državnem zboru. Sašo Peče meni, da je bilo s podpisom sporazuma kršeno osnovno načelo delitve oblasti. Boštjan Zagorac pa je izrazil prepričanje, da se bo “del šeriatskega prava uvedel v slovenski pravni red”.


Boštjan Zagorac: “… omogoča ustanavljanje organizacij, ki so lahko tudi teroristične.”

Katja Lenart

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 7 x komentirano
  1. Simona pravi:

    Tema je izvrstna preizkušnja slovenske državotvornosti glede razmejitve javnega in zasebnega.
    Ob hkratni najavi Zavodov Sv. Stanislava, da pričakujejo odprtje katoliške osnovne šole v letu 2008, se nam obeta zelo zanimiva javna razprava.
    Upam, da jo bomo dostojno opravili.

  2. 1tastar pravi:

    Mogoče pa bomo v Ljubljani dobili še medreso.

  3. Ščurek pravi:

    ampak RKC-jeva svinjarija pa res ne pozna meja.

    v enem zamahu so dobili izgovor za ustanavljanje katoliških šol, povečevanja izdatkov za varnost v državi in splošno širjenje lastnega vpliva. grozovito. malteški vitezi za krmilom države slovenskega naroda, brez spoštovanja do slovenske ustave. golazen izdajalska kriminalna!

  4. Mocho pravi:

    @Ščurek

    “ampak RKC-jeva svinjarija pa res ne pozna meja.

    v enem zamahu so dobili izgovor za ustanavljanje katoliških šol, povečevanja izdatkov za varnost v državi in splošno širjenje lastnega vpliva. grozovito. malteški vitezi za krmilom države slovenskega naroda, brez spoštovanja do slovenske ustave. golazen izdajalska kriminalna!”

    Amen!

  5. 1tastar pravi:

    A zdaj bomo pa poleg 1000-letne RKC svinjarije (mogoče sploh ne veste, da se je RKC od pravoslavne odcepila šele v 11. stoletju) imeli še največ 5-letno ISLAM svinjarijo, pa 500 letno KUČANOVFOTRPASTOREVANGELIČANSKO svinjarijo, pa par letno MASOVNOVZHODNOAZIJSKOJOGAIN PODOBNEOSLARIJE svinjarijo, pa POAMERIŠKODOBIČKARSKOUSMERJENESEKTE svinjarijo, pa MARKSISTIČNOTRAPASTOIDEOLOŠKEPOBOŽNJAKARSKEPROLETARCIVSEHDEŽELZDRUITESE svinjarije, na koncu pa še UNISOLOKVAZIREVOLUCIONARNELEVIČARSKOPROTIGLOBALISTIČNEINPROTILOGIČNE svinjarie, da o ZAGAMANOTELEBANSKIHZARADILASTNENERAZGLEDANOSTIODRINJENIHNOVINARSKIHIN DRUGIHSLOVENŠINOSLOVNCOINSTILISTIKONEPOZNAVAJOČIHKVAZIUŠEBRIŽNIŠKIHPRETEŽNONABLOGUIZŽIVLJAJOČIHSE svinjarije?

    Jih lahko vsak dan preberem pri blogarjenju še in še! Da o kulturno osveščenemu opazovalcu smešnih demonstacijah anti ….. (se ne morem spomniti, proti čemu vse so že demonstirali, potem pa v zrelih letih presedlali med tako osovražene profitarje) niti ne govorim. Psi in kamele…Na kamelji hrbet se lajanje sploh ne sliši.

  6. Rokec pravi:

    Mi bi mogli biti odprti za vse, drugi za zaorti za nas! To ne pelje nikamor!

  7. Igor Đukanović pravi:

    Zmago Jelinčič (takrat se je še tako pisal) je tudi pred leti izvedel akcijo proti priseljencem muslimanske veroizpovedi, ki bi jo lahko okarakterizirali za teroristično.

Komentiraj