Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Politični boj

1. julij 2007 ob 13:51 | Denis Sarkić |

Bivši predsednik RS Milan Kučan je za Vest spregovoril o njegovi morebitni kandidaturi na letošnjih predsedniških volitvah in o očitkih poslanske skupine SDS in očitke Jožeta Tanka, da je že leta 1994 v svojem govoru na poslanskem večeru Boruta Pahorja napovedal brezkompromisni politični boj, ki naj bi se letos dogajal v Sloveniji.

“… gospod Tanko ni ravno originalen /… / to njegovo dejanje dokazuje kako prav sem imel … “

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 9 x komentirano
  1. mr_m pravi:

    Ok intervju, vendar si mu odgovor na zadnje vprašanje sam potisnil v usta “ali je normalno”… Zanima nas bolj njegovo mnenje o “aferi” Rop-Janša.

  2. pika pravi:

    Kako dobro levičar razume levičarja, kaj je to normalen intervju ali intervju po naročilu???

  3. Kaktus pravi:

    Dober Intervju!! Glede izjav Tankota pa težko ostaneš neopredeljen! Oziroma zelo težko je postavljati vprašanja z absurdno vsebino, ne da bi se novinar delno opredelil. Denis le tako naprej!!

    Imam pa eno prošnjo! Intervju z Petrletom. Mislim da je pomembno da se kandidat opredeli do nekaterih pomembnih vprašanj, kot so splav, pedofilija, legalizacija ali dekriminalizacija mehkih drog…… Najboljš bi blo da bi kr ponovil intervju od “Hribarjevega” kandidata ( sory nevem imena :) )

  4. pika pravi:

    Imam pa eno prošnjo! Intervju s Kucanom. Mislim da je pomembno da se kandidat opredeli do nekaterih pomembnih vprašanj, kot so splav, pedofilija, legalizacija ali dekriminalizacija mehkih drog, komunizma, “demokracije” itd.

  5. mr_m pravi:

    To se ga noben ne upa vprašat.

  6. tine pravi:

    V 4-minutnem intervjuju bi malokdo lahko odgovoril na vsa vprašanja, na katera želi odgovor Pika. Možno pa mu je pisati. Kakor sem slišal, na pisma prijazno odgovarja. Pa da tole ne bo komentar o komentarjih.
    Kratek intervju, maksimalno dobro izkoriščen čas. Taki intervjuji lahko dajo bralcu (poslušalcu) kratek pregled pogledov interviuvanca na aktualno dogajanje. Jasno pa je, da ne morejo dati odgovorov na celoten spekter razmišljanj interviuvanca. Slednje si bo moral tisti, ki ga to zanima, pridobiti kje drugje.
    Mislim, da so taki interviuji prava oblika seznanjanja “potrošnikov” Vesti na vesti z mnenji politikov o aktualnostih. Kar tako naprej in čimveč podobnega s celotnega političnega spektra.

  7. tomaž pravi:

    Milan Kučan je bil izvoljen za predsednika z 2/3 glasov volivcev enkrat v devedesetih letih.Komaj čakam, da bomo imeli še kdaj s tako večino izvoljenega predsednika. Sedaj ne kandidira za predsednika in zato ni pomembno kaj misli o gornjih vpeašanjih, čeprav večina ve, da bi bili njegovi odgovori nekoliko v navskrižju s papeževimi, ki jih ponavljajo katolibani.

  8. pika pravi:

    Tomaž, veliko politikov v raznih državah je imelo veliko podporo na volitvah (tu večkrat napadate Busha, ampak tudi on je bil izvoljen, prav tako Musolini in Hitler in veliko drugih - to ne pove še nič, to pove koliko je “zrel” politični sistem in kam se orientira). Jaz sem samo sarkastično odgovoril in praktično ponovil kaktusa, ki je zahteval kaj bi moral novinar vprašati Peterleta, isto bi bilo lepo, da bi vprašali tudi levičarskega kandidata, ampak do tega v Sloveniji ne bo prišlo, prej obratno, in to tudi pove nivo “demokracije” in stranskosti slovenskih novinarjev…

  9. virginia news pravi:

    Virginia News: Your source for Virginia breaking news, sports, business, entertainment, weather and traffic https://virginiapost.us/

Komentiraj