Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Popolnoma mirni Rop

30. junij 2007 ob 8:21 | Denis Sarkić |

Anton Rop je odgovoril na grožnjo Janeza Janše, da bo proti njemu vložil civilno tožbo zaradi razžalitve, če ne prekliče trditev, da je bil obveščen o prisluhih Sove Janši in Sanaderju in njunih pogovorih o incidentih v Piranskem zalivu. Rop pravi, da se tožbe veseli in je prepričan, da bo na sodišču zmagal.

“… če predsednik vlade Janez Janša meni, da lahko s svojo politiko ustrahovanja vpliva na mene, potem se močno moti …”

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 4 x komentirano
  1. joj pravi:

    Res se trudi biti miren,vendar niti slučajno ni, preveč igra in se vidi ,da ima govor že pripravljen.Začel je govoriti preden ga je kdo kaj uprašal,kot na pogrebu hmm bomo videli,žal ni prepričliv.

  2. sebolj_zelonesproscen pravi:

    ampak kwa pa janezu ni jasn … pa koga se boji??? resnice… pa kakrsnakoli je ze… mislim idiot da se spravi tozt! k mala beba k joka…

    sicer pa a kdo opazi kako je ratu rop podoben pahorju odkar je v SD presedlal, a masta istega frizerja al kwa, hehehe

  3. 5mile pravi:

    No ja, vendarle ne gre tukaj za otroške igre in niti slučajno ne gre tukaj za toženje mamici kot je nekdo pred mano pomislil.
    Seveda je pa imidž čedalje bolj pomemben tudi v politiki. Namreč čedalje več ljudi gleda in ocenjuje zunanjo podobo. Tudi ti.

  4. jl pravi:

    Ce se Ropove trditve izkazejo za resnicne, potem morata na sodisce oba: Rop, ker ni obvestil organov pregona o dogovorih, in Jansa, ker se je dogovarjal za incidente. Ce so obtozbe neresnicne, pa bo na sodisce romal Rop.

Komentiraj