Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

SOVA na Hvaru

21. junij 2007 ob 15:39 | Denis Sarkić |

Danes so poslanci in člani na seji komisije DZ za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (KNVOS) obravnavali novelo zakona o parlamentarnem nadzoru obveščevalnih in varnostnih služb. Kaj so se člani dogovorili in kaj je bilo na koncu izglasovano sta za Vest pojasnila predsednik komisije Pavle Gantar in član komisije Dušan Kumer. Komentirala sta tudi včerajšnje obtožbe poslanca SDS Jožeta Tanka, ko je stranko in člane SD obtožil, da držijo vse niti SOVA ali paraSove v svojih rokah in plasirajo stalne politične konstrukte, ki letijo proti stranki SDS.

Pavle Gantar (NP - Zares), predsednik KNVOS:

“… so zelo nervozni poslanci SDS-a, izjemno močne besede uporabljajo, grejo se pač neko ideološko ofenzivo, ne vem zakaj je to potrebno, in to so čisto politične floskule, poskušajo prepričat in strnit vrste svojih privržencev…”

Dušan Kumer (SD), bivši vodja komisije in član KNVOS:

“… Sovo seveda najbolj vznemiriš takrat, ko nekontrolirano in nenadzorovano plezaš po drevesu, ko se ona vgnezduje …”

Video: Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 1 komentar
  1. 100% Irony Free » Objave » Integriteta desnice - RIP pravi:

    […] Nocoj na Trenjih je bilo vroče, vroče kot že dolgo ne. Tema seveda pričakovana: SOVA in prisluškovanje Janši in Sanadarju. Kot vedno, se je debata razvijala v vse smeri, pa vendar izzstopajo posamezniki, ki so dodali še malo olja na ogenj. […]

Komentiraj