Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

SLS in spremembe

19. junij 2007 ob 18:11 | Katja Lenart |

Janez Podobnik napoveduje, da se bo SLS jeseni okrepila in da bo na naslednjih volitvah podvojila rezultat. Bolj ali manj pa se je izognil vprašanju kako komentira besede predsednika vlade o povezavah SLS in pivovarne Laško. In obljubil zvestobo koaliciji.

“Sistemu pivovarne Laško pa želimo, tudi jaz kot minister , da bi uspešno nadaljevala svoj core buiseness.”

Katja Lenart

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 4 x komentirano
  1. niko pravi:

    podvojila rezultat? Samo če se bo Marjan tokrat protestno zažgal na hrvaški meji :)

  2. Mtei pravi:

    Hja, če se bo SLS rešila bratov Podobnik in bo krmilo prevzela naveza Šrot-Kangler, se SLS obetajo veliko boljši časi. Naš politični prostor gre namreč v smeri avstrijskega in nemškega (kar je normalno), torej ena močna socialdemokratska stranka, ena močna ljudska/krščanska stranka, potem pa različne variante manjših (liberalna, nacionalistična, zeleni ipd.). Kar se tiče prvih je vlogo že prevzela SD, pri drugih pa bo “boj” med SLS in NSI (po moje bo SLS).

  3. Kolosej pravi:

    @Mtej: motiš se, naveza bo (po zamenjavi Podobnikov) LDS+SLS oz. obratno. Poglej spremembe v LDS, poveži jih z nekaterimi koalicijskimi povezavami na lokalnih ravneh in dobiš rešitev enačbe. Lahko pa se motim :- )

  4. tine pravi:

    Še veliko se bo spremenilo v letu pred volitvami. Kongresi, novi programi, afere in aferice, usehi s katerimi se bomo trkali po prsih. In končno je tu še volja volilcev, na katero lahko vpliva poštena populistična poteza pred volitvami. Za take pa ima aktualna vlada potrebno moč in tudi znanje ter izkušnje.

Komentiraj