Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

SDS o paraSovi

19. junij 2007 ob 8:18 | Denis Sarkić |

Po tem, ko je Anton Rop povedal, da ve za prisluškovanje Sove in so iz Sove sporočili, da o tem ničesar ne vedo, sta poslanca SDS Miro Petek in Jožef Jerovšek sklicala tiskovno konferenco. Na njej sta razložila zakaj je sedaj jasno, da je obstajala paraSova.

Jožef Jerovšek: “Jaz sem prepričan sicer, da gre za dobro pripravljen projekt sistematičnega plasiranja novic, državnih tajn. Vse skupaj z namenom škodovati tej državi.”

Miro Petek: “Če ima gospod Rop kake dokumente, potem so lahko ti dokumenti ponaredek ali pa so pridobljeni s strani Sove znotraj Sove.”

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 9 x komentirano
  1. 007 pravi:

    Ajoj, Denis, s kom imaš opravka. Sami nesposobneži in ti bodo JJ spravili v pat pozicijo.

  2. D_F pravi:

    Bravo, gospod Jerovšek je videl na internetu ? Počakajmo še, da prebere v Demokraciji…

  3. Zweibeiner pravi:

    Sem mislil da bo Jerovšek razmontiral tista očala. Bolje, da bi bila doma na župci, kot pa da si delata sramoto z neprepričljivimi izjavami.
    Takole si predstavljam Janšo: “Skličta tiskovno, pa rečta da Rop plasira nezakonite izjave, lahko pa še dodata kakšno osebno mnenje…. aja, Jožef…pa delaj se zaskrbljenega… kaj še čakata… črta!

  4. domen pravi:

    Nekoč, v neki preteklosti in drugje, so že imeli parasovo. Ustanovil jo je vodja in rekli so ji SA.

  5. pepe pravi:

    Aha, zdaj pa vemo kako je z dukomenti, ki jih je objavila vlada o letalski vozovnici za Drnovška:

    “Če ima gospod Rop (JJ aka vlada) kake dokumente, potem so lahko ti dokumenti ponaredek ali pa so pridobljeni s strani Sove znotraj Sove.”

    :-))

    Burec in butec bosta lepo sčvekala točno to kako vlada deluje. Fino. :-)

  6. tega ne kupim pravi:

    Dolgcajt.
    Sploh nista smešna. Še parasmešna nista.
    Kakšna politika je vendar to?!

  7. domen pravi:

    Čim slabše, tem boljše! Big Brotherja je konec, in namesto kislih kumaric, bomo bralci, poslušalci in gledalci, čez poletje grizljali hrustljave žemljice in, ne nazadnje dobili bomo še potrjeno, kaj vse se je dogajalo med osamosvajanjem in 16 let nato in zakaj. Vsak od pomembnežev danes bo nekaj povedal, sebe poskušal narediti za najlepšega in najpametnejša, druge okoli sebe pa posral kot kaka dojenček v pleničke! Ne bo veselo samo doma, v tem pranju umazanega perila bodo uživali še drugod: v Zagrebu, v Beogradu, v Sarajevu, Rimu, Dunaju, Berlinu, Londonu, Moskvi, Vašingtonu, povsod, kjer imamo raztresene stokrat fotokopirane papirje, audio in video trakove, fotografije,malo nerodno jim bo med t. i. emigracijo in v Vatikanu (prav jim je!), skratka obeta se nam pravi resničnostni šov! Trenutno smo še kot tisti, ki je padel z nebotičnika, in ko je letel mimo prvega nadstropja, rekel: zaenkrat je še vse v redu.

  8. crni pravi:

    Miro Petek največje zagamano butasto tele slovenske telenovele imenovana Sova!

  9. tine pravi:

    Pranje umazanega perila. V pošteni družini perejo perilo v pralnici. Sosedom je na ogled čisto perilo, ki se suši na dvorišču. Zakaj imamo dve komisiji (parlamentarno in vladno) za nadzor nad SOVO? Tam je mesto za pranje umazanega perila! Tako pa smo zaradi notranjepolitičnih packarij zasvinjali toliko, da lep čas ne bomo mogli obesiti čistega perila na dvorišče.

Komentiraj