Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

SIJ, Lukoil in ASK

18. junij 2007 ob 18:47 | Denis Sarkić |

Minister Andrej Vizjak o prodaji SIJ, pogajanjih o prodaji Petrola Lukoilu in o pismu Andrijane Starina Kosem.

“Mislim, da bi lahko to primerjal z recimo reakcijo užaljenega moža ali žene po ločitvi.”

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 2 x komentirano
  1. Ščurek pravi:

    - Rad bi videl tega strokovnjaka, ki je ocenil vrednost SIJ-a firme 190 mio eur za jeklarja, ki napravi preko 500 mio letnih prihodkov!!!!! Strokovna ocena vrednosti deleža je 4x višja kot ste jo dosegli na tenderju.
    - Tenderji za prodajo lastništev lahko tudi padejo, niso obvezujoči!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A da bi ljudje - državljani ponudili več kot Rus, da bi preprečili škodo, ki jo vi delate istim državljanom? Podlo, podlo….
    - Dobiček ne ostaja v podjetjih (sploh ne ruskih!!!). V tej panogi je precej enostavno konsolidirati prihodke v matičnih firmah, kaj šele frizirati odhodke, bučman!

    To je škandal brez primere. Nekdo je očitno pritisnil, da se mora eno najhitreje rastočih slovenskih podjetih v eni najhitreje rastočih panog na svetu v tem trenutku, prodati za pičel denar…. Za taka podjetja so po Jugi Rusi pripravljeni plačati mastne provizije… Le koliko od tega vam je kanilo v žepe?

    “In tako smo vas, davkoplačevalce in male delničarje oškodovali za cca 500 mio EUR, ker se je to posameznikom, našim prijateljem in zaveznikom, splačalo. Kaj nam pa morete? Vlada 2007″

  2. optimist pravi:

    ojnk ojnk

Komentiraj