Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

SpLoščena Slovenija

15. junij 2007 ob 1:43 | Katja Lenart |

Včeraj smo si v Galeriji Alkatraz na Metelkovi ogledali samostojno razstavo Arjana Pregla SpLoščena Slovenija. Na ogled bo do 16. junija, v času od 21. do 24. ure.

Arjan pa se je ravno včeraj tudi vrnil s počitnic, po 22 urah vožnje z letalom je bil vidno izmučen. A je kljub temu razvil zanimivo debato o političnem artu, koristnosti dopusta in še čem.

Arjan o koristnosti kratkega oddiha: ” Bi to tut kot nek politični program kakšni stranki lohk svetoval, namest iskanj komunistov, homoseksualcev, samskih žensk /…/ pa bo mogoč bolj sproščena Slovenija”.

Video: Katja Lenart

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 5 x komentirano
  1. Dinozaver pravi:

    Sproščenost bo nastopila čez 7 ur in 12 minut. In nato spet čez 22 ur in 3 minute. Na naslednji val pa bo treba počakati 54 ur in 29 minut. Če vas sproščenost doleti na javnem mestu, se obnašajte čimbolj neprizadeto. Nikakor ne vzbujajte pozornosti. Po preteku nevarnosti se zglasite pri okencu št. 7 in v primeru uspešne identifikacije boste dobili sendvič.

  2. dr. Onyx pravi:

    Takšni demagoški komentarji, kot je zgornji, samo vodijo k stigmatizaciji sproščenih ljudi. Sam menim, da vsi vi, ki ste že sproščeni, se nimate česa bati. Lahko ste na svojo sproščenost ponosni, čeprav vas morda ostali, ki živijo v temi, ne bodo jemali kot sebi enakovredne. Sam sem danes med malico šel ven na kavo in poizkušal sproščeno navezati stik z natakarico. Rekel sem ji sproščeno in neposredno, da lepo nosi kavbojke, ker ji gleda začetek riti seksi izpod hlač. Po moje moramo vsi prispevati svoj delček k temu, da bo sproščenost postala stanje duha.

  3. Morska pravi:

    Predlagam, da se naša država preimenuje v Sproščenijo.

  4. ambala pravi:

    Hehe, morksa, večina tujcev razlike sploh ne bi opazila…

  5. ambala pravi:

    Hehe, morska, večina tujcev razlike sploh ne bi opazila…

Komentiraj