Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Pahor o tem in onem

31. maj 2007 ob 21:46 | Maja Čakarić |

Na kratko: Borut Pahor je in ni zadovoljen. Vzradostilo ga je, kot je povedal na tiskovni konferenci, da je zakon o delovnih razmerjih usklajen in da se je predsednik republike odločil sestati s poslanskimi skupinami, da bi se pomenil o kandidatu za guvernerja BS. Manj je (bil) navdušen nad kulturo političnega dialoga pa tudi nad tem, da Darja Lavtižar Bebler ni bila izvoljena za podpredsednico DZ. Med aktualne politične teme, ki so bile pravzaprav povod za sklic novinarkse konference, so se umestili še besedni dvoboji med Janšo, Kučanom in Drnovškom, Sova, prihodnost stranke, Zbor za republiko in še enkrat (oziroma večkrat) neustrezna kultura dialoga.

Borut Pahor, predsednik SD: “Glejte, ne morem bit bolj jasen. Da imamo opravka s krizo političnega obnašanja, da imamo morda celo krizo vladanja.”

Video: Maja Čakarić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 7 x komentirano
  1. zanimivo pravi:

    Kako očitno so se Pahorjevi svetovalci odzvali na vse glasnejše kritike o njegovi neodločnosti. Danes bi ga skoraj razneslo. Njegov ton je bil čisto nasprotje običajnemu in prav težko najdem politika, ki bi ta način koristno uporabljal. No, mogoče nekateri Berlusconijevi “fantje” ali pa skrajno desni, skoraj fanatični politiki. No, roko na srce, povedal pa ni nič pametnega, kar pa pri njemu ni problem.

    Mogoče pa rajcne še kakšno staro komunistko več ;)

  2. blodnja pravi:

    at least he has balls :P

  3. Peter pravi:

    Pa ta Pahor ne zna nič pametnega povedati. Tako praznega in neverodostojnega človeka pa res ne vidiš vsak dan. Jaz bi jim prav privoščil, da zmagajo, da se bo pokazalo kako so besede SD-jevcev zgolj prazne floskule.

  4. Andr0 pravi:

    na nacionalki bi moral poleg reklam za tune in mehčalec še pahorja vrtet…mater naklada, do ničesar se ne opredeli…

  5. Amiclear pravi:

    Amiclear is a dietary supplement designed to support healthy blood sugar levels and assist with glucose metabolism. It contains eight proprietary blends of ingredients that have been clinically proven to be effective.

  6. Claritox Pro pravi:

    Claritox Pro™ is a natural dietary supplement that is formulated to support brain health and promote a healthy balance system to prevent dizziness, risk injuries, and disability. This formulation is made using naturally sourced and effective ingredients that are mixed in the right way and in the right amounts to deliver effective results.

  7. Neurodrine pravi:

    Neurodrine is a fantastic dietary supplement that protects your mind and improves memory performance. It can help you improve your focus and concentration.

Komentiraj