Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

SDS obnavlja Sovo

18. maj 2007 ob 18:35 | Maja Čakarić |

Poslanca SDS, Miro Petek in Dimitrij Kovačič, ki sta sklicala današnjo tiskovno konferenco, sta po svojih besedah obnovila in strnila vladne in strankarske misli o razkritem črnem fondu v Sovi. Še več, izkazala sta presenečenje in skrb, si postavljala vprašanja, upravičevala “vstop” vlade v Sovo in, nenazadnje, izrazila upanje, da se bo vanjo podalo tudi računsko sodišče. Z njihovo pomočjo in raziskovalnim čutom novinarjev bi se lahko tudi končno razkrilo, kdo ima prste vmes v črnem fondu. Morda teroristi, podzemlje? To so zgolj špekulacije, ki jih Kovačič sicer ni želel implicitno izraziti, a mu jih je vendarle uspelo.

Dimitrij Kovačič: “Jaz seveda ne bom špekuliral z možnim podzemljem, ki lahko za tem stoji (…) da ne govorim o terorističnih organizacijah.”

Video: Maja Čakarić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 6 x komentirano
  1. D_F pravi:

    Mediji imate več informacij, kot mi poslanci ? Uf kakšne umne besede gospoda Dimitrija !!!
    Retorično se vprašam : Ali nimajo Vaši novinarji na Vašem Delu in sploh na Vaših medijih, poslance gobezdače, ki spuščajo informacije, da lahko prav ti mediji poročajo…

  2. janči pravi:

    Spoštovani novinarji, a vas je kaj sram PETKA?

  3. robert pravi:

    Tipično za Janšo in njegove purše, da samo nekaj namigujejo in ničesar konkretno ne podprejo. Petka pa sploh težko prenašam.

  4. gonzo pravi:

    pfa… Petek je rekorder, tako hitro si ugleda v Sloveniji ni zapravil še nihče.

  5. janči pravi:

    Kaj mi lahko kdo razloži, zakaj se predsednik vlade tako zagreto in skoraj dnevno spopada s SOVO? Ali ni to delo koga drugega? Prosim pametne in informirane! Hvala. LP

  6. FitSpresso pravi:

    FitSpresso stands out as a remarkable dietary supplement designed to facilitate effective weight loss. Its unique blend incorporates a selection of natural elements including green tea extract, milk thistle, and other components with presumed weight loss benefits.

Komentiraj