Monday 30. September 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Podbregarjev podpis?

17. maj 2007 ob 13:33 | Denis Sarkić |

Vlada je razkrila dokaze, da je Drnovškovega zdravilca v Ljubljano iz Frankfurta pripeljala Sova. Naročilo Sovi, naj plača letalsko vozovnico, vredno 920 evrov, naj bi podpisal bivši direktor agencije Iztok Podbregar.

Podbregar obtožbe kategorično zanika. Hkrati opozarja, da so vsi podatkih, ki naj bi pričali o tem kaj je bilo naročeno, prekriti, da so prekrita tudi imena nekaterih, ki so podpisani. Predvsem pa Podbregar zagotavlja, da podpis ni njegov. Ali govori resnico bo sorazmerno lahko ugotoviti, saj je njegov podpis uradno deponiran.

“Ne prepoznam svojega podpisa.”

Mimogrede, tudi v dokumentu, ki ga je podpisala Valentina Flander - vodja predsednikovega kabineta, nikjer ni zapisano, da gre za denar za letalsko vozovnico.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 5 x komentirano
  1. Kajtimar pravi:

    Show must go on !

  2. JB pravi:

    Pičke pokvarjene SDSovske. Sama fovšija in neverjetno visoka stopnja zavisti ter želja po škodoželnosti. Pa kaj če je en zdravilec prišel - pač je bil predsednik bolan in ga je blo treba poštimat - sej je državnik.

  3. janči pravi:

    Ampak slovenčki vse verjamejo. Kar poslušajmo jih, kako zlobno in samozadovoljno se ukvarjajo s tako mizerijo.
    In vlada se zveriženo samozadovoljno smehlja…

  4. Marko50 pravi:

    Mene pa zanima, zakaj se tu vedno govori o zdravilcu, za katerega vemo, da NI zdravilec, ampak je GURU ene sekte. Ta guru, ki se ima za boga, obljublja mir, ljubezen in svobodo ter manipulira podzavest s tehnikami kot so joga, NLP in meditacija.
    V tujini so te tehnike pridrzane samo psihologom, ki so izobrazeni za zdravljenje in se ne grupirajo v sekte; pri nas pa lahko vsak vsakemu skodi, predvsem pa v Sloveniji manipulirajo in vplivajo ze na otroke, ki so nasa bodocnost in osebe v vladnih pozicijah, ki izgubljajo na verodostojnosti, ko hodijo iz ene sekte (v Indiji) v drugo (v Nemciji).
    JB: to ni fousija; ta guru ni zdravilec in ne sme in ne zna zdravit. To imamo vse zakonito urejeno. On predstavlja nevarnost za zdravje nasega naroda.

  5. MALČI pravi:

    ZAKAJ PREDSEDNIK VLADE IN NJEGOVE SLUGE NE UPOŠTEVAJO JEZUSOVEGA REKA: NAJ PRVI VRŽE KAMEN TISTI, KI JE BREZ GREHA. SICER PA S TAKŠNO NEZRELO IN HUDOBNO STRATEGIJO DELA SEBI IN SVOJI VLADI ŠKODO, ŽALOSTNO PA JE, DA TUDI VSEM SLOVENCEM.

Komentiraj